Genel

İstanbul Güngören Organizasyon Firmaları

İstanbul Güngören Organizasyon Firmaları içinde sizlere en deneyimli çalışan personellere ve profesyonel ekipmanlarla hizmet sağlıyoruz. Amacımız yapılacak olan etkinlikler için en iyi hizmeti sunmaktır. Eğer sizde Açılış Organizasyon Firmaları arasından biriyle anlaşmak ve destek almak isterseniz size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Her zaman için sizlere etkili etkinlikler olması için deneyimli kadromuzla sizlere hizmet sağlıyoruz. Mesela tanıtım üzerine bir İş yeri Açılışı olması talep ederseniz sizlere en uygun bütçelerle çalışmalar sağlayabiliriz.

En iyi kuyumcu, ayakkabı mağazası, anaokulu, cep telefon bayi, kasap, eczane, spor salonu, fırın, şarküteri, güzellik salonu, emlak ofisi, cafe, alışveriş merkezi, market, tekel bayi, mobilya mağazası Açılış Organizasyonları için sizlere profesyonel olarak çalışma hizmeti sağlayabiliriz. Burada önemli olan Açılış Catering ve Kokteyl Organizasyonu için gelecek konukların sayısını bilmek ve onlara hak ettiği gibi çok güzel bir karşılama hazırlamaktır. Burada Açılış için bistro masa kurulumu ve kokteyl menüleri hazırlamak ve sunmak bizim görevimiz. Sizin istediği gibi bir Kokteyl Organizasyon olması için gerekli sunumlara yaparak karar almanızı sağlayabiliriz. Burada sunulacak olan Açılış Kokteyl İkramları için eğer karar veremiyorsanız sizlere hazırladığımız ikramların sunumunu yapabiliriz.

Bu şekilde olursa hem  Açılış Organizasyon Fiyatları içinde sizlere en uygun bütçelerle hizmet sağlayabiliriz. Şimdi gerçek bir tanıtım nasıl olması gerekiyor örnekleri ve tavsiyeleri ile birlikte sizlere sunuyorum. İlk olarak dekorasyon bizim için çok önemli Açılış Süsleme sırasında burada en güzel yapılacak olan hizmet Balon Süsleme dir. Sonrasında Açılış Organizasyonu sırasında çalışan personeller de çok önemli mesela 2 tane dansçı palyaço (Palyaço Servisi) işlerinin ön kısmında hem eğlenir hem dans eder böylece etkinlik için önemli destek sağlamış olur. DJ + Ses Sistemi Kiralama hizmeti almak sizlere çok büyük fayda sağlayacaktır. Mesela DJ açılış esnasında elinde mikrofonla istediğimiz duyuruları yapar ve tanıtım için destek veriş olacaktır.

Tabi diğer yandan İstanbul Güngören Nostaljik Sokak Satıcaları da oldukça tanıtımda başarılı hizmetler sağlar. Burada Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama ise özellikle oldukça talep görmektedir. Sırada Evde, Bahçede, Villa da, Yazlık da, Tekne de, Cafe de Söz Merasimi ve Nişan Organizasyonu için neler sunuyoruz onları sizlere anlatmaya geldi. İlk olarak sunacağımız Nişan Süsleme Malzemeleri Kiralama nasıl olur ve nerele dikkat etmek gerekir. Burada ilk olarak Nişan Konsepti için süsleme hizmetini belirlemek gerekmektedir.  Nişan Masası Hediyelikleri, Nişan Catering Hizmeti, Gelin Tagı Arka Fon Kiralama (Çiçek Tagı), Nişan Mrasası Süsleme ve İkramlıkları gibi her şeyi sizlere biz sağlıyoruz.  Siz sadece gelecek olan misafirlerinizle ilgilenin Nişan Süsleme Hazırlıkları, Nişan Kokteyl İkramları gibi her şeyi biz sizler için sağlıyoruz. Sizlerin seçeceği Evde Nişan Töreni İkramları için birçok farklı ikram menülerine sahibiz. Burada önemli olan doğru tercih yapmak bunu da bize göre hafif atıştırmalıklarla sağlanması daha rahat hareket edilmesini sağlayacaktır.

Tabi İstanbul Güngören Söz Organizasyon Fiyatları için sizlere sunacağımız hizmetlere göre farklılık gösterebilir.  Çocuk Parti Organizasyonu için sunduğumuz çocuk masa sandalye kiralama, sihirbaz kiralama, şişme oyun alanı temini, baby shower, 1 yaş partisi, palyaço hizmeti gibi hizmetleri sunuyoruz. Sırada en güzel Çocuk Doğum Günü Organizasyonu için sunacağımız etkinlikler hizmetine geldi. İlk olarak Doğum Günü Palyaçosu (Palyaço Kiralama) neler yapıyor onları anlatarak başlayalım. Genel olarak bir çok doğum günü için gördüğümüz animatörler farklı kostümlerle de gelebiliyor. Burada mantar, halat, ip çekme, balon patlatmaca gibi bir çok oyunları kendileri çocuklara oynatılıyor.

Ama genel olarak biraz daha farklı oyunları isteyen aile özellikle survivor yarışması yarışmasını tercih ediyor. Burada bize düşen 7 farklı parkurun ekipmanlarını hazırlamak ve çocuğunuz arkadaşları ile yarışmalarını sağlamaktır.  Sırada en çok tercih edilen gösterilere geldi Doğum Günü Sihirbazı ve Bubble Show artık en az palyaçolar kadar tercih ediliyor.  En güzel ve en renkli etkinliklerden olan Doğum Günü Süsleme Konsepti olan hizmet için kişiye özel neler yapıyoruz hemen anlatalım sizlere. Burada doğum günü masası ikramlıkları, hediyelikler, arka fon, afiş, masa süsleme gibi birçok hizmeti sizlere sağlıyoruz.

Yalnızca kişiye özel doğum günler için ortalama 1 hafta öncesinden bilgi verilmesi gerekmektedir. En eğlenceli Catering Hizmetleri ve Yetişkin Doğum Günü Partileri için en güzel hizmetleri biz sizlere sağlıyoruz. İster güzel bir DJ Partisi ister slow müziklerin olduğu Trio Müzik Grubu hepsini sizlere biz sağlıyoruz. Öncelikle kokteyl masa kurulumu, iyi bir dj, güzel bir ses sistemi ile bu partisiniz hiç unutulmayacak. Sırada oldukça iddalı olduğumuz İSTANBUL GÜNGÖREN DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde neler yapıyoruz, örnekleri, fiyatları, uygulaması gibi birçok şeyi sizlere anlatacağım.

İlk olarak Düğün Süsleme Konsepti gerçekten çok önem taşımakta ve uygulama yapmadan önce mutlaka doğru renklerin olmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Burada başınızı ağrıtmadan sizler için hazırladığımız DÜĞÜN MALZEMELERİ KİRALAMA servisimizde kolay tercih yapmanız için tüm gerekli sunumlarla sizlere hazırladık. GELİN YOLU SÜSLEME Sizler için özel tasarladığımız dev şamdanlar ve çiçek yolları çok güzel bir görünüme sahiptir. Burada GELİN TAGI KİRALAMA olarak ise sizlere dev bir kalp çiçek süsleme hazırladık. Her görenin beğenisi kazanan bu konseptlerle tüm herkesin gözü sizin Düğün Organizasyonu için olacak. Burada sizlere sunacağımız bahçe düğünleri, kır düğün organizasyonu, plaj düğünü süsleme, tekne düğünü hepsini sizlere prfefesyonel olarak sağlıyoruz. Tabiî ki Düğün Kokteyl Organizasyonu da çok güzel sizler burda da hizmetler konusunda yardımcı olabiliriz. En güzel Düğün Kokteyli için en güzel ekipmanların sahibi olmak gerekir.

Bizde en güzel Düğün Süsleme Kiralama ekipmanlarına sahibiz. Burada Kokteyl Organizasyon Fiyatları için hiç merak etmenize gerek yok sizlere sunacağımız en avantajlı fiyatlarıyla en güzel hizmeti siz alacaksınız. En iyi Kokteyl Organizasyonları için sizlere farklı modellerde sunumlar hazırladık. Dilediğiniz zaman bizden görselleri talep edebilirsiniz. En çok ailelerin eğlence yerine Nikah Töreni Organizasyonu isteme başlamıştır. Burada eğlencesiz sade kıyılan bir nikah sonrası ufak bir Nikah Kokteyli olarak ikram ve sunumlar yapılmaktadır.

Sizinde böyle bir talebiniz varsa sizlere sunacağımız Kokteyl Catering Menüleri hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

İstanbul Güngören Organizasyon Firmaları arasında sizlere hizmet sunduğumuz semtler.

Abdurrahman Nafiz Gürman – Tozkoparan – Haznedar – Akıncılar –Sanayi –  Gençosman – Güneştepe – Güven – Mareşal Çakmak – Mehmet Nezihi Özmen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir