Genel

İstanbul Gaziosmanpaşa Organizasyon Firmaları

İstanbul Gaziosmanpaşa Organizasyon Firmaları içinde en deneyimli çalışan personellere ve profesyonel ekipmanlara sahip bir şirketiz. Dilediğiniz zaman bizden etkinlikler için bilgi almak ve görüşmek için arayabilirsiniz. Şimdi sizlerle en kaliteli İşyeri Açılışları için bilgiler paylaşacağımı bunlar olursa emin olun ki yapılan etkinlik çok doru olacaktır.  Kuyumcu, Kırtasiye, Satış Ofisi, Güzellik Salonu, Alışveriş Merkezi, Butik,  Otomobil Galerisi, Market, Cep Telefon Mağazası, Eczane Açılış Organizasyonu için en güzel ve en etkili hizmetleri sizlere sağlamaktan onur duyuyoruz.

İlk olarak sizlere bir paket sunarak anlatımlara başlayacağım. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 1500TL (paket içeriği 2 adet dansçı palyaço, ses sistemi ve sunucu kiralama, 40 metre zincir balon dekorasyonu ) Bu tarz bir açılış gerçekten sizler için etkili olacaktır. Neler yapıldığını sizlere örnekleri ile birlikte sunuyorum. İlk olarak mekanın dış kısımlarına Açılış Balon Süsleme uygulaması yapılması ortamı hem renklendirir hemde yeni yerimizi açıyoruz dercesine bir görünümüm elde ederiz. Burada güzelce direk ve mekanın giriş kısımlarına Balon Süsleme yapıldıktan sonra sıra geldi etkinliğe. Burada dans eden palyaço (Palyaço Hizmeti) ellerinde broşürler müzik dans ederek çok güzel bir etki sağlarlar. Tabi sunucumuz unutmamak gerekir elinde mikrofonla gerekli bilgi paylaşımlarını yoldan geçen herkese yapar ve etkinlik devam eder.

Tabi seçeneklerimiz bunlarla sınırlı değil mesela uygun bir bütçe ile CATERİNG HİZMETİ AÇILIŞ İKRAM ARABALARI ( Patlamış Mısır Arabası ve Pamuk Şeker  Arabası Kiralama da çok etkidir. Tabi burada önemli olan sizin bütçen izdir. Biz bütçeniz dahilinde sizlere her hizmeti sunabilir ve farklı paketlerde oluşturabiliriz. Tanıtım yerine sadece gelecek davetliler için çok özel bir etkinlik yanı  Açılış Kokteyl Organizasyonu duşunu yorsanız en başarılı etkinlik için hazır olun. En başta biliyoruz gelecek olan davetlileriniz sizin için çok önemli bizde aynı şekilde çok önem veriyoruz. Burada ilk yapacağımız gelecek konuklara göre masa düzeni sağlamak ve onları uygun Açılış Kokteyl Menüleri hazırlamaktır. Sade bir Açılış Süsleme de yer alabilir mesela çiçek tagı ve yolları çiçek süsleme uygulaması çok talep edilmektedir.  Masaların düzeninden sonra ikramların listesi de hazırsa artık hazırlıklara başlayabiliriz demektir. Burada Açılış kokteyli için profesyonel servis elemanlarımız ellerinde tepsilerle dolaşarak herkesin ikramlardan faydalanmasını sağlayacaktır. Amacımız tüm gelen konukların en iyi şekilde Açılış Organizasyonları için faydalanmasıdır.

En güzel Düğün Organizasyonu için sizlere farklı konseptlerden oluşan süsleme modelleri hazırladık. Burada sizlere hazırladığımız 3 lu kombilerden farklı seçeneklerin birleştiği en güzel Düğün Süsleme Konsepti Kiralama sizleri bekliyor. Bu modeller 3 ayrı süsleme ekipmanından oluşuyor. Burada isterseniz Düğün Catering ve Kokteyl Organizasyonu içinde bu süsleme modellerini kulla biliriz. Biz mobil olarak çalıştığımız için yer neresi olursa olsun birkaç saat içerisinde orayı harika bir düğün mekanı haline getirebiliriz.  Tabi en taze ürünleri biz tedarik ediyoruz bu şekilde kaliteli hizmetler sunarak rakiplerimiz arasında farklar yaratıyoruz.  Sizlere DÜĞÜN KOKTEYL FİYATLARI 3000TL (paket içeriği 100 kişilik kokteyl ikramları, ses sistemi dj kiralama, giriş yolu süsleme ) her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur.

Şimdi ise sizlere Evde, Bahçe de, Cafe de, Restoran da, Tekne de, Villa da, Yazlık da,  Nişan Töreni ve Söz Merasimi için sizlere sunacağımız hizmetleri sıralıyorum. Burada Nişan Organizasyon Firmaları arasında bizim farkımız her şey dahil yanı gerekli olan her şeyi sizler için karşıladığımız için fark yaratıyoruz. Ayrıca İstanbul Gaziosmanpaşa Söz Organizasyon Fiyatları için çok özel kampanyalar hazırladık. Bu kampanyalarda Nişan Ark Fon, Nişan Masası Süsleme, Nişan Masası Hediyelikleri gibi bir çok hizmetten oluşuyor. Tabi burada Nişan Kokteyl İkramları için sizlere hazırladığımız bir birinden güzel taze ikramların olduğunda lütfen unutmayın. Burada sizlere sunacağımız söz ikram masası, söz hediyelikleri, söz tagı perde süsleme, masa sandalye kiralama gibi hizmetlerde profesyonel olarak sağlıyoruz.

En güzel Nişan Catering ve Organizasyonları için gelecek konukları ağırlama konusunda tecrübeli olmak gerekir. Her şeyi bilmek ve nerede nasıl davranacağını ayrıca dağıtılacak ikramların saatleri gibi tüm hizmetleri ekibimiz bilmektedir.  Eğer sizde en avantajlı İstanbul Gaziosmanpaşa Nişan Organizasyon Fiyatları ve Paketleri için sabırsızlıkla bilgi istiyorsanız bunları size kolayca temin edecek müşteri temsilcimizle görüşmenizi rica ediyoruz. Eğer tercih olarak en sade olsun be güzel olsun diye istediniz Nikah Töreni Organizasyonu içinde sizlere bir çok seçenek sunabiliriz. Mesela sade bir nikah arasında takı töreni olurken Nikah Catering ve Kokteyl İkramlarının dağıtılması oldukça herkes tarafından hoşnut ile karşılanmaktadır. Mutlaka belediye nikah salonu ile anlaşmadan önce ayrıntıları konuşmanızda fayda olacaktır.

En eğlenceli partilerin başında gelen ve özellikle eğlenmeyi çok seven Çocuk Doğum Günü Organizasyonu için sizlere neler yaptığımızı hemen anlatalım. Burada en çok Doğum Günü Palyaçosu talep edilmektedir. (Palyaço Kiralama) oda çocuklara yüz boyama, sosis balon şekilleri ve oyunlar, yarışmalar gibi etkinlikler sağlamaktadır. Tabi en çok tutulanda Sihirbaz ve Palyaço Servisi olduğunu tüm herkes bilir. Ama artık farklı seçeneklerde mesela Bubble Show, Survivor Yarışması da artık oldukça talep edilmekte hatta sadece özellikle bu ekibin gelmesini istemektedirler. Bu survivor yarışması oyununda ortalama 7 parkur var ve hepside bir birinden heyecanlı çocuklar yarışmalarda oldukça heyecanlanıyor.

Onun dışında evde ve bahçede şişme oyun parkı kiralama, şeker masası ikramlıkları, doğum günü arka fon afiş. Doğum günü ikramlıkları, doğum günü hediyelikleri, çocuk masa sandalye kiralama, dj, ses sistemi gibi birçok hizmeti Doğum Günü Konsepti Kiralama ve Süsleme Hizmeti sağlarken sizlere sunuyoruz. Siz hangilerini isterseniz onlardan yeni paketler yaparak sizlerin sunuyoruz. Büyükler için harika bir Yetişkin Doğum Günü Partisi düzenleyerek onlarında eğlenmeye hakkı var onlarda güzel etkinlikler yapalım.

Özellikle Yetişkin Partisi Catering Hizmetleri ve Kokteyl Organizasyonu teması ile kurulur ve geceleri tercih edilir. Burada amaç gelen tüm konukları rahat ettirmek yanı içecek ve yiyecekler konusunda onlara sürekli olarak servis yapmak çok önemlidir. Yalnız DJ tercihi doğru yapılmalı partinin akışını o belirleyerek sevilen müzikleri çalarak herkesin eğlenmesini sağlayacaktır. Burada gerekli olan bistro masa kiralama, dj hizmeti, ışık sistemleri, yiyecek ve içecek ikramları gibi her şeyi sizlere biz sağlıyoruz.  Önemli not gerekli olan İstanbul Gaziosmanpaşa Masa Sandalye Kiralama için müşteri temsilcimizden fiyat alabilesiniz.

İstanbul Gaziosmanpaşa Organizasyon Firmaları arasında hizmet sunduğumuz yerler.

Bağlarbaşı – Mevlana – Göztepe-  Barbaros – Pazariçi – Karadeniz – Hayrettinpaşa – Hürriyet – Sarıgöl – Fevziçakmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir