Genel

İstanbul Kağıthane Organizasyon Şirketleri

İstanbul Kağıthane Organizasyon Şirketleri içinde sizlere kurduğumuz profesyonel ekiplerle hizmet sağlıyoruz. Son model ekipmanlarımızla rakiplerimiz arasında fark yaratıyoruz. Artık bazı evlenen çiftler eğlence yerine belediye nikah salonunda sade bir törenle evleniyor. Burada özellikle istenilen sade bir Nikah Töreni Kokteyli için Catering Hizmeti  almaktır. Bunu sizlere NİKAH ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde  kolayca sağlayabiliriz. Tabi sizlere sunacağımız farklı kokteyl menüleri ile kolayca tercih yapmanızı sağlıyoruz. Sonrasında ise evlilik akdi sonrası yada öncesi mekanda sizler için Kokteyl Organizasyonu sunuyoruz. Burada takı töreni yada beklerken insanların sıkılmaması için garson ve servis hostesi ekibimiz sizler için tüm konuklara yiyecek ve içecek hizmeti sağlamaktadır. Sırada ilk güne önem veren patronların özellikle istediği Tanıtım üzerine AÇILIŞ ORGANİZASYONU için yapmış olduğumuz tüm hizmetleri sıralıyoruz.

İlk gün önemlidir her marka ilk günde tanınmak ister burada eğer gerçekten iyi bir çalışma yapılırsa bu mumdur. Tabi birde mekanın kalabalık bir cadde yada sokak ta olması da çok önemlidir. Eğer kalabalık ise sizlere ilk önereceğimiz Açılış Süsleme ile başlanmasıdır. Tabı ki bunu yaparken Zincir Balon Süsleme nereye yapılacak burada profesyonel yardım almak çok etkili olur. Sonrasında sunumları yapacak olan DJ + Ses Sistemi Kiralama en doğru tercihler arasındadır. İster Mağaza ister Market yada Eczane olsun hepsi için İş-yeri Açılışı için kullanabilir ve çok faydası olacaktır. Aslında buradaki sunumlar sizin bütçenize bağlıdır. En uygun bütçelerle hizmet sunan İSTANBUL KAĞITHANE AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında sizlere farklı paketler sunabiliriz. Burada sizler için kolayca karar almanız için paketler sunacağız.

Bu paketlerde sizlerin tanıtımı için gerekli olarak her şey mevcuttur. Bizim için sizin önem verdiğiniz her etkinlikte en iyi şekilde sonuçlanması çok önemlidir. Bu yüzden profesyonel ekibimiz sizlerin istediklerini önemseyerek en başarılı şekilde sonuçlanması için elinden gelenin fazlasını yapmaktadır. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL. ( DJ + müzik sistemi kiralama, patlamış mısır ve pamuk şeker arabası + dağıtımı,  3 kişilik dansçı palyaço hizmeti, uzun tahta bacak temini, fly tüp kiralama, açılış balon süsleme her şey dahildir.Sırada tanıtım yerine ilk günde dostları ile birlikte Açılış Kokteyl Organizasyonu olmasını isteyen müşterilerimiz için bilgi sağlayacağız.

Burada dostlarınız, arkadaşlarınız, komşularınız gibi herkesin en iyi şekilde ağırlanmasını ve sizlere prestij kazanmanız için en iyi hizmeti sunuyoruz. Herkesin istediği ilk günün önemini konuklara yansıtarak onlarında bu günde çok iyi şekilde ağırlanmasını ister.. işte bizim buradaki profesyonel ekibimiz sizlere tüm konukların en güzel şekilde ağırlanmasını sağlamaktadır. Trio Müzik Grubu en güzel şarkıların çalarken AÇILIŞ KOKTEYLİ sırasında servis personellerinizde gelen tüm konuklara yiyecek ve içecek hizmeti sağlamaktadır. Eğer sizde Kokteyl Organizasyonu için bilgi almak isterseniz sizlere muşteri danışmanız yardımcı olarak tüm bilgileri almanızı sağlayacaktır.

Sırada  EVDE SÖZ ORGANİZASYONU için sizlere sağladığımız kolaylıkların bilgilerini sunuyorum. Bu Evde Nişan Töreni yada Söz Merasimi olsun bizim için değişmiyor her zaman sizlere en iyi hizmeti hedefleriz. Eğer sizde profesyonel olarak destek almak ve konuklarınızın en güzel şekilde ağırlanmasını ve hizmet sağlanmasını isterseniz İstanbul Kağıthane Söz Organizasyon Şirketleri arasında bizleri arayabilirsiniz. Sizlere sunacağımız bir çok örnek var burada önemli etkenlerden biri sizlerin bütçesidir biz küçük yada büyük bütçeler için en iyi hizmet vermeyi amaçlarız. Burada Nişan Malzemeleri Kiralama için kolayca hizmet alabilirsiniz. Sizlere sağlayacağımız son model ekipmanlarla hiç yorulmadan tüm gerekli olan her şeyi sizlere sağlıyoruz.

Tabi öncelik olarak Nişan Masası Süsleme, Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları gibi bir çok hizmetlerden oluşan ekipmanlarımızı avantajlı bütçelerle paket olarak alabilirsiniz. Tabi burada sizlere sunacağımız bütçeleri mutlaka incelemelisiniz çünkü sunduğumuz paketlerin hepsi indirimlidir.  NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( nişan tagı kiralama, 2 garson temini, ev süslemesi, 50 kişilik catering kokteyl menüsü, 4 adet bistro masa, 25 adet tiffany sandalye kiralama,nişan masası süsleme + kiralama, 50 adet nişan hediyelikleri her şey dahil.). Eğer merak ettiğiniz daha çok bilgi varsa NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında bizim müşteri danışmanımız dan bilgi alabilirsiniz. Konuklarının ağırlanması ve onlara ikramlarda bulunacak ekibimiz sizler için elinden gelenin en iyisini yaparak hayatını kolaylaştırmayı amaçlar.

Sırada renkli görüntülerin en çok olduğu kişiye özel Doğum Günü Masası Kiralama + Süsleme için neler gerekiyor hepsini burada sizinle paylaşıyorum. Öncelikle bu hizmeti yapan tasarımcılarımız kişiye özel konseptlerde ortalama 1 hafta yada 10 gün öncesinden tüm bilgileri almaktadır. Bu yüzden erken haber vermeniz çok önem taşımaktadır burada bir çok materyaller özel baskı olmaktadır. Ayrıca Hediyelikler ve İkramlıkların hazırlanmasında zaman almaktadır. Bu yüzden en güzel DOĞUM GÜNÜ SÜSLEME KONSEPTİ olması için erken haber vermeniz gerekmektedir.

 Sırada büyüklerinde eğlenerek mutlu olduğu Yetişkin Doğum Günü Partileri için sunduğumuz Catering Hizmetleri olarak neler yapıyoruz onların bilgisini vereceğim. Farklı olarak sunulan bu eğlenceli etkinlikte sadece amaç dans etmek, eğlenmektir. Tabı bir çok eksiği olabilir iyi bir DJ + SES SİSTEMİ KİRALAMA burada çok önem taşır bu yüzden müzik seçimlerini doğru yapmak gerekir. Bizim seçim yapmanız için sizlere sunacağımız bir çok dj mevcut ayrıca masa renkleri bahçe yada ev süslemeleri gibi her şeyi de sunmaktayız. Burada sizlere sadece Catering değil Kokteyl Organizasyon Firmaları arasın dada bir çok hizmet sunuyoruz.

Gelecek olan misafirlerin kapıda karşılanması, masa gösterimi, ikramların dağıtılmasına kadar her şeyi sizlere sunuyoruz. Ayrıca Dansçı Kiralama, Robot Adam, Işık Sistemi Kiralama gibi hizmetlerimiz içinde ilgiler alabilirsiniz. Şimdi Çocuk Parti Organizasyonu için sunduğumuz profesyonel etkinlikler hakkında burada bilgileri sunuyorum. Her zaman ilk olarak Palyaço Kiralama oldukça herkes tarafından oldukça alınan bir hizmettir. Doğum Günü Palyaçoları burada çocuklara balondan şekiller yapar, yüzlerini boyar ve harika oyunlardan oluşan etkinlikler gerçekleştir erir.

İSTANBUL KAĞITHANE DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ + FİYATLARI 1500TL ( çocuk masa sandalye takımı kiralama, doğum günü palyaçosu, sihirbaz hizmeti, balon süslemesi, bayan oyun ablası ).Burada profesyonel Sihirbaz Kiralama oldukça büyük küçük demeden herkesin dikkatlerini çekmektedir. Özellikle doğum günü çocuğu ile sahnede harika showlar yaparlar. Şapkadan çıkan tavşan yada güvercin, bir türlü ayrılmayan çemberler, kocaman sopa ipe dönüşürse, para nereye gitti gibi çok güzel etkinlikler sizlere bekliyor. Sırada muhteşem görsellerin olduğu herkesin hayalindeki gibi bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU nasıl yapılmalıdır hepsi anlatacağım.

Burada ilk olarak Masa Sandalye Kiralama modelleri ile başlayabiliriz. Tabı dilediğiniz gibi Süsleme Hizmeti alabilirsiniz amaç zaten sizin istediğinizin olmasıdır. Burada Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde ise mükemmel bir Düğün Tagı Kiralama ve Gelin Yolu Süslemelerine ekipmanlara sahibiz. Sizde en güzel düğün benim olsun istiyorsanız sizlere sunduğumuz konseptleri mutlaka incelemelisiniz. Başarılı İSTANBUL KAĞITHANE DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde bizimde hizmetlerimizden faydalanmanız doğru bir tercih olacaktır. Sade bu saydıklarımız değil mesela Catering Hizmetleri içinde bizden ikramlar için hizmet almanız mümkündür.

Amaç olarak burada sizin istediğiniz süslemeleri yaparak hayatınızı kolaylaştırmak ve mutlu olmanız için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şimdi sizlere burada örnek olarak paketlerin sunumlarını sağlayacağız. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL  ( 30 adet tiffany sandalye kiralama, düğün arka fon kalp şeklinde, vazo şeklinde saray tarzı gelin yolu süsleme, beyaz halı, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü, 3 servis hostesi, 10 adet bistro masa kiralama, DJ hizmeti + ses sistemi temini.) Şimdi sadelik ve güzelliğin olduğu Düğün Kokteyl Organizasyonu için sunduğumuz hizmetleri örnekleri ile birlikte burada paylaşacağım.

İlk olarak burada eğer istediğiniz DÜĞÜN KOKTEYLİ ise o zaman sizlere sunacağımız bu örnekleri çok beğeneceksiniz. Biz mobil olarak sizlere hizmet sağlıyoruz ister cafe, ev bahçesi, kır alanı, plaj, tekne olsun hiç fark etmez saatler içinde orayı harika bir düğün alanı haline getiriyoruz. En güzel düğünleri sizler için sunarak hayatınızda en mutlu anlarınıza şahit olmak için profesyonel ekibimiz elinden gelenin en iyisini yapmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir