Genel

İstanbul Büyükdere Organizasyon Firmaları

İstanbul Büyükdere Organizasyon Firmaları içinde sizlere profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla hizmetler sağlıyoru. İstediğiniz zaman bizlere ularaşak tüm etkinlikler hakkında bilgiler alabilirsiniz. Öncelikle Düğün Organizasyon Firmaları arasında sizlere sunabileceğimiz hizmetleri sıralayalım. İlk olarak Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama için en iyi şirketler arasında olduğumuzu bilmenizi isterim. Özel tasarımlı Gelin Tagı – Düğün Arka Fon Kiralama herkes de olmayan kalp şeklinde ve kocaman boyuyla fark yaratıyor. Birde Çiçek Gelin Yolları var kocaman şamdanların içlerinde beyaz halı ile tamamlanmış görsel olarak çok güzel bu yolları mutlaka resim galerimizde bakmanızı öneriyoruz. Sizlere sunacağımız En uygun bütçelerle sizlere sunacağımız Düğün Organizasyon Fiyatları için kampanyalarımızı kaçırmayın.

Bizim için önemlisiniz ve sizlerin Mutluluğu bizim mutluluğumuz bu yüzden sürekli olarak daha iyisi için çalışıyoruz. Dilerseniz İstanbul Büyükdere Düğün Kokteyl Organizasyonu için sizlere Catering Hizmeti de sağlayabiliriz. En güzel Düğün Kokteyl İkramları ile gelecek konukların ağızlarını tatlandırıyoruz. Günlük olarak hazırlanan Düğün İkramları menlerimiz sizlere hazırlanır ve taze olarak sunulur. Tabi sırada Belediye Nikah Salonu yada dışarıda bir mekanda Nikah Kokteyli duşunu yorsanız sizlere bu konuda uzman ekibimiz görevlendirir ve hizmet almanızı sağlayabiliriz. Özellikle Nikah Töreni İkramları için bir birinden güzel hafif atıştırmalıklarla sizlerin hizmetinde olacağız.

İstanbul Büyükdere Masa Sandalye Kiralama modelleri içinde hemen müşteri temsilcimizle görüşebilirsiniz. Ayrıca Kiraladığınız Masa ve Sandalyeleri istediğiniz modelde özel tasarımlarla süsleyerek daha görkemli hala getiriyoruz. İstanbul Büyükdere Villa da, Yazlık da, Teknede, Kır Alanında, Bahçede, Yatta da, Evde, Cafe de, Restoran da, Havuzbaşı Nişan Organizasyon Firmaları arasında sizlere sunduğumuz hizmetleri paylaşıyorum. Sizler için neresini istiyorsanız orayı saatler içinde Nişan Töreni ve Söz Merasimi için kutlama mekanına çeviriyoruz. Sürekli olarak mobil çalıştığımız için sizlere sunabileceğimiz bir Nişan Organizasyon seçeneklerimiz mevcuttur. Özellikle Söz Merasimi İkramları için sizlere Catering Hizmetleri sağlarken iddialı olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Bu ister İstanbul Büyükdere  Evde Nişan Töreni İkramları olsun ister dışarıda bizim için fark etmiyor istediğiniz zaman her yere kurulumu yapıyoruz. Söz Töreninde Ne İkram Edilir diye artık düşünmenize gerek yok sizlere sunduğumuz hizmetler söz masası ikramlıkları, sandalye kiralama, söz masası hediyelikleri, söz için arka fon çiçek süsleme ve kiralama gibi her şeyi sizlere sağlıyoruz. En güzel Nişan Kokteyl Organizasyonları için sizlere o kadar güzel Catering Menüleri hazırladık ki inanın sizde çok seveceksiniz. Dilerseniz sizlere NİŞAN TAGI – NİŞAN MASASI HEDİYELİK VE İKRAMLIKLARI gibi çeşitli hizmetlerden oluşan çok özel paketler hazırlar ve sizlere sunabiliriz. Şimdi sırada biz eğlenmeyi çok seviyoruz diyen İstanbul Büyükdere Çocuk Doğum Günü Organizasyonu için neler yapıyoruz, örnekleri ve tavsiyeleri gibi tüm ayrıntıları sizlere sunuyoruz.

İlk olarak İstanbul Büyükdere Doğum Günü Palyaço Servisi ile başlayalım en uygun bütçeli hizmetimiz çocuklara yüz boyama, sosis balonlar ve oyunlar gibi bir çok aktiviteyi tek başına yapmaktadır. Diğer yandan Palyaço + Sihirbaz Kiralama ile çok güzel etkinlikten oluşan ortalama 3 saat çılgınlar gibi eğlendirmesini istediğiniz çocuklar için mutlaka bu paketi incelemelisiniz. Burada özellikle doğum günü çocuğu sihirbazım yaptığı sihirler katılır ve onlarla oyunlar oynar ve eğlence devam eder. Tabi sunduğumuz etkinlikler sadece bunlar değil mesela şişme oyun parkı kiralama, şeker masası ikramları, patlamış mısır, 1 yaş partisi, doğum günü hediyeleri, baby shower, pamuk şeker, doğum günü palyaçosu, çocuk masa sandalye kiralama gibi bir çok şeyi bizde bulabilirsiniz.

Ayrıca İSTANBUL BÜYÜKDERE DOĞUM GÜNÜ KONSEPTİ KİRALAMA özellikle 1 hafta öncesinden bilgi verilmesi gerekmektedir. Paket içeriği doğum günü masası ikramları, arka fon afiş yada çiçek süsleme, doğum günü süslemeleri gibi her şey mevcuttur. En eğlenceli Yetişkin Doğum Günü Partisi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık istediğiniz zaman istediğiniz yere saatler içinde kurulum yapıyor ve misafirlerinizi en güzel şekilde ağırlıyoruz. Yetişkin Partisi tama olarak Kokteyl Organizasyonu havasında geçmekte ve sadece eğlenmek için profesyonel hizmet sağlıyoruz. Parti için gerekli olan bistro masa kurulumu, ses sistemi ve ışık sistemlerin hazırlanması, servis elemanları ve ikramların hazırlanıp dağıtılmasına kadar biz sizin için yapıyoruz. Size sadece gelen dostlarınızla ilgilenmek kalıyor.

Dilediğiniz zaman İstanbul Büyükdere Catering Firmaları arasından bizleri arayabilir ve sunduğumuz hizmetlerin bilgisini öğrenebilirsiniz. En iyi Şirket Toplantıları artık Coffee Break İkramları ve Organizasyonları ile gerçekleşiyor. Sizinde İstanbul Büyükdere Toplantı Organizasyonu için Coffee Break Hizmeti gerekiyorsa sizlere sunabiliriz. Ayrıca istediğiniz zaman Kokteyl Organizasyon Firmaları arasında bizden Fiyatları öğrenebilirsiniz. Sırada iş hayatının en çok tutulan hizmetlerinden biri olan Açılış Kokteyl Organizasyonu için sizlere sunum yapacağım. Burada ilk hedefimiz gelecek herkesin rahat etmesi ve yiyecek, içeceklere kolay ulaşmasıdır. Biz burada sizlerin istediği Açılış Kokteyl İkramları sunarken herkesin kolayca alması için dikkatlice çalışıyoruz.

Dilerseniz farklı Açılış Kokteyl Menüleri ve Fiyatları ile ilgili sizlere istediğiniz zaman sunumlar yaparak karar vermenizi sağlayabiliriz. Sizlerin konuklarını aynı kendimiz misafirleriymiş gibi önemle karşılı cağımıza emin olabilirsiniz. Başarılı etkinlikler için İstanbul Büyükdere Eczane, Kuyumcu, Pastane, Satış Ofisi, Pet Shop, Telefon Mağazası, Anaokulu, Butik, Alışveriş Merkezi, Restoran, Mobilya Mağazası, Otomobil Galerisi, Güzellik Salonu, Emlak Ofisi, Cafe Açılış Organizasyonu için en iyi hizmetlerimizi sunacağız. Şimdi hem eğlence hemde tanıtım olan İş yeri Açılışları için biraz bilgiler paylaşıyorum. İlk olarak bizim için mekanın dış kısımları çok önemlidir ilk mekanın dışından müşteriler dikkat edecektir. Bu yüzden sizlere Açılış Balon Süsleme ile başlayalım.

Kalabalık tarafı özellikle Balon Süsleme uygulaması yaparak tüm cadde de dikkatleri İstanbul Büyükdere Açılış Organizasyonu için çekmek gerekiyor Sonrasında ise 2 kişilik bir dans eden palyaçoları görevlendirirsek hem dans eder hem el ilanlarını dağıtarak tanıtım için yardımcı olacaktır. Bunun dışında görevlendireceğimiz bir sunucu ses sistemi ile müzik yayını yapar ve anonslar geçer böylece etkili adımlar atmış oluruz. Bunun dışında AÇILIŞ İKRAM ARABALARI da bizlere yardımcı olacaktır özellikle Pamuk Şeker Makinesi ve ( Popcorn ) Patlamış Mısır Arabası Kiralama özellikle çok dikkat çekmek de ve müşteri toplamaktadır.

İSTANBUL BÜYÜKDERE ORGANİZASYON FİRMALAR ARASINDA HİZMET VERDİĞİMİZ YERLER.

Çayırbaşı – Kazımkarabekir – (Dağevleri) – Kocataş – Ptt Evleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir