Genel

Kurumsal ve Bireysel Organizasyonlar

Kurumsal ve bireysel olarak ihtiyaç duyulan tüm, Catering Organizasyon hizmetinizi çözüm ortağınız olarak biz yapıyoruz. Etkinlik ne olursa olsun mesela Açılış Organizasyonu, düğün kokteyli, nikah töreni tüm hizmetleri kolayca bizden temin edebilirsiniz. Amacımız sadece size masa kiralama firması olmak değil tüm sorunlarınızı ekibimiz ile birlikte çözmektir. İster dernek toplantısı, lansman organizasyonları bizim için fark etmiyor Kokteyl İkramları ve organizasyon planlaması için bize güvenebilir işi teslim edebilirsiniz.  Maliyeti düşük bir kokteyl davet organizasyonu için farklı firmalar aramaya son. Sizin için bistro masaların getirilmesi, ikram servisi, taze ve lezzetli yiyeceklerin sizlere ulaştırılmasına kadar şirket olarak biz yapıyoruz.

İkramlarımızın tadına bakmadan kesinlikle karar vermemenizi hatırlatırız. Çok ucuz Düğün Organizasyonu yada Nişan Törenleri yapmıyoruz ama şunu biliyoruz ki müşteri memnuniyeti her şeyden önemli.  İstanbul içi sizinde lansman, düğün, kongre, toplantı, nişan, seminer, gala, Coffee Break İkramları , açılış gibi organizasyonlar için titizlikle çalışan bir ekibe ihtiyacınız varsa.  En iyi çalışan organizasyon personellerimizle sizleri bu tarz sorunlarınızı çözmekten mutluluk duyarız.  Kesinlikle sizin catering & Kokteyl Organizasyonları, nasıl yapılır, düzenleme, ikramları gibi hiçbir ayrıntıyı düşünmenize gerek yok. Şık sunumlarla Catering Hizmeti için daha çok vakit kaybetmeden bizi arayıp fiyatları örenmenizi hatırlatırız.

Şirketlerin ofisinde ve dışında bir çok bir çok eğlence düzenleniyor. Bunlar için Catering Hizmeti, Kokteyl İkramları sağlıyoruz. Bu hizmetleri sağlarken ses sistemi, dj ekipmanları, bistro masaları da temin ediyoruz. Müşterilerimizin bireysel yada kurumsal organizasyonlarında Catering Fiyatları en uygun şekilde sunmaya önem gösteriyoruz. Hatırlamanızı isteriz ki Catering ve Organizasyon için iki farklı firmadan alırsanız maliyetler yükseltebilir. Farklı ekip ve ekipmanlar için paketler oluşturabiliriz.

İster Lansman ister Gala olsun tüm planlamayı ve uygulamasını yapabiliriz. Önemli olan unsurlar müşterilerimizin memnun olmasıdır. Nikah, Davet, Tiyatro, Film, Balo, Seminer gibi davet organizasyonları için Catering Hizmetleri ve Fiyatlarını öğrenmek için bizden de teklif almanızı öneririz. Türkiye genelinde bir çok etkinlikler yaptık. Bunlardan bazıları alışveriş merkezi, fuar organizasyonları, düğün kokteylleri, nişan töreni gibi çalışmalarımızı profesyonel ekiplerimizle gerçekleştirdik.  İstanbul genelinde Coffe Break, Kokteyl Organizasyonları gibi her alanda ikram servisi sunuyoruz. En iyi nasıl hizmet veririz düşüncesi ile kurumsal firmaların Catering, Kokteyl gibi hizmetlerde tedarikçisi olduk.  

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir