Genel

Catering Hizmetleri & Kokteyl Organizasyon

Şirket olarak ofisinizde bir Kokteyl Organizasyonu & Motivasyon Gecesi düzenlemeyi planlıyorsunuz fakat nereden başlayacağınızı bilmiyor ve ilk aklınıza kokteyl masalarından kiralamak geliyor. Kokteyl masalarını kiralama, firmasından temin ettiniz peki yaptığınız bu kiralama işinizi hafifletti mi tabiî ki hayır. Kiralama kısmı işin en kolayı sonrasından daha zorlu etaplar sizleri bekliyor bir ikram alınabilecek yer bulmak garsonları kiralamak, dj yada ses sistemi ekipmanları say say bitmiyor. Bunları unutmanız gerekiyor siz çalışma arkadaşlarınızla rahat bir günde eğlenmeli ve yeni projeler üretmelisiniz.

Kokteyl Organizasyonları için sebepler bu kadar çok olunca geriye sadece, Catering Hizmeti veren Organizasyon Şirketleri ile anlaşmak kalıyor.  İlk olarak yapmanız gereken ise ofis personelleriniz ve davet ettiğiniz kişi sayısını belirlemek ve ikram firması ile paylaşmak.  Ayrıca saat konusuna çok dikkat etmelisiniz zaman tüm kurumsal firmalar için çok değerlidir. Sizlere örnek olarak sunulan paketleri incelemeniz ve daha önce yapılmış parti organizasyon resimlerini varsa videolarını incelemelisiniz.  Bu sadece ofis partileri için değil, tiyatro galası, fuar organizasyonu, Açılış Kokteyli, nikah, doğum günü gibi her alanda çalışacağınız firmaların mutlaka alt yapısına bakmanızı öneririz.

Seminer, kongre gibi organizasyonlar için konferans cihazı, protokol masası gibi her şey için kokteyl masa kiralama yanınızda. Ayrıca kokteyl masasında neler olur, kokteyl masası örnekleri, gibi tüm gerekli bilgileri sizlere Catering Şirketleri bilgisini veriyor. Düğün partileri artık çok popular oldu boş bir alanda yada kiralanan bir mekanda yapılan bu tarz organizasyon kokteyl ile gerçekleşiyor.   Bunun gerekli olanların en başında bistro masaları geliyor ama sadece bistro masa sizde yeterli olacak mı? Bir Kokteyl Organizasyonu oluşturmak için birçok ayrıntı gerekli mesela yiyecek be içeceklerin hazırlanması sonrasında dağıtılması gibi uzadıkça uzuyor.  Ayrıca masaların ve servis gereçlerinin nakliyesi de yapılması gereklidir. Bunların hepsini bir kenara atın ve bir,  Catering Firmaları ile çalışmayı tercih edin.  Türkiye genelinde sizlere bu dertlerinizi unutturacak dolu ikram şirketi var. Tüm düğün daveti, nikah kokteylleri, Açılış Organizasyonları gibi danışmak istediğiniz her şeyi satış temsilcimizden bilgi alabilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir