Genel

İstanbul Beyoğlu Doğum Günü Organizasyonu

Doğum günü organizasyonuİstanbul Beyoğlu Doğum Günü Organizasyonu için deneyimli animasyon ekibimiz ve bir birinden güzel catering servisi ile hizmet vermeye hazırız. Çocuğunuz yada kendiniz için bir parti isterseniz bunları size sunabilecek şirketlerin en başında biz yer almaktayız. Öncelikle DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için sizlere hazırladığımız konseptlerle başlayalım. Bu alanda uzman ekibimiz sizi dinler ve ne gerekiyorsa hepsinin kolayca sağlamaktadır.   Aklınıza gelen her şeyi etkinlikler için bizimle paylaşabilirsiniz ekibimiz sizlere mutlaka gerekli bilgileri verecektir. Şimdi sizlerle ilk olarak ÇOCUK PARTİ ORGANİZASYONU için neler yapacağımız hakkında sırayla her şeyi anlatalım. İlk olarak çocuklara özel yapılan Doğum Günü Süsleme Konsepti hakkında sizlere lazım olan bilgilerle başlayalım. Kişiye özel konsept dediğimiz zaman ilk gelen akla Doğum Günü Balon Süsleme her şeyin başında gelmektedir. Sonrasında ise Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme gelmektedir. Bizim burada ilk yaptığımız sizlerin istediği gibi bir süsleme konsepti sağlamaktır.

Doğum Günü Partisi Bunu ise tasarımcılarımız sizlerin istediği resim yada bir yazı ile her şeyinin süslemeleri yapmaktadır Tabi konseptli Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramları sizin istediğiniz modellere göre hazırlanmaktadır. Bu ürünleri gelen konuklarınıza hediye ederken çok güzel neticeler alırız. Sizin istediğiniz bir model ürünlerin hazırlanması için tasarımcımıza 1 hafta süre vermeniz gerekmektedir. Bu yüzden istediğiniz konsepti daha önceden belirlemek ve her şeye başlamış olmak gerekmektedir. Şimdi ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için neler yapıyoruz hemen onun bilgisini sizlere sunalım. İlk olarak PALYAÇO KİRALAMA için sizlere burada bilgiler paylaşacağım.

Sihirbaz Kiralama Evet palyaço abi yada abla tüm partilerde özellikle çocukları oyunda tutarlar. Burada en önemli unsur çocukların oyun oynarken onlara yarışmalar yapmasını sağlamak ve onlarla birlikte oyunlarda kalmaktır. Her çocuk kendi partisinin çok güzel olmasını ister burada yüz boyama ve sosis balon dağıtımı yapan DOĞUM GÜNÜ PALYAÇO özellikle bu partilerde çok güzel etkinlikler sağlamaktadır. Oyunlarda mandal toplamaca, halat çekmece, bowling, dart, mantarlar nereye gitti, kuyu oyunu gibi tüm her şey çocuklarınızla eğlenceli saatler sizleri bekliyor. Şimdi okus pokusların en başında gelen SİHİRBAZ KİRALAMA neler olur ve neler yapar hepsini burada anlatalım. İlk olarak bizim sihirbazımın özelliği doğum günü çocuğu ile özel olarak ilgilenmesidir. Mesela sahneye beraber çıkarlar sanki çocuk da sihir yapıyormuş gibi harika bir gösteri olur. Bu gösteri ortalama 45 dakika sürmektedir ve kocaman bir valiz gelir bir çok gösteri sunmaktadır. Burada DOĞUM GÜNÜ SİHİRBAZI şapkadan tavşan çıkarma, zincirler ayrılmıyor, ateş bir anda çiçeğe dönüştü, renk değiştiren toplar, bez nereye gitti gibi harika bir sihir gösterisi sizleri bekliyor.

Parti organizasyonu En eğlenceli animasyonlar ve partileri sunan İSTANBUL BEYOĞLU DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizde çok çeşitli hizmetler sağlıyoruz.  Ayrıca bubble show, patlamış mısır arabası kiralama, robot dansçı, balon süsleme, maskot kiralama, baloncuk gösterisi gibi bir çok etkinlik sizleri bekliyor. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( pamuk şeker arabası kiralama, sihirbaz hizmeti, çocuk masa sandalye temini, şişme oyun alanı, balon süslemesi, palyaço servisi hepsi dahil.) Hep çocuklar için eğlenceler partiler söylüyoruz ya yetişkinlere neler yapıyoruz onun bilgisini de sunalım size.

Yetişkin parti organizasyonu Burada ilk yapılması gereken ise YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için CATERİNG HİZMETİ sağlamaktır. Burada olacak parti içinde ekipmanları ayarlamak gerekmektedir. Bunlardan biri konuk sayısına öre bistro masa kurulumlarının sağlanmasıdır. Tabi partinin akışını belirleyen ise çalınacak müziklerin yayınlarıdır. Gerçek bir DJ Hizmeti ile burada çalınacak şarkıları ayarlayabiliriz. Ayrıca sizi parti öncesinde dj ile tanıştırarak neler çalınacağı hakkında bilgi vermenizi sağlamaktayız. Tabi sonrasında ise Ses Sistemi Kiralama ve Işık Sistemleri gibi hizmetleri sizlere sağlamaktayız.

Doğum günü partisi Eğer DOĞUM GÜNÜ  KOKTEYLİ için merak ettiğiniz bir çok konu hakkında sizlere müşteri temsilcimiz bilgi vermektedir. Sizler için yaptığımız partiler için sizlere her konuda destek olmaktayız. Ne zaman isterseniz sizlere profesyonel ekibimizle birlikte tüm parti için hizmetleri sunmaya hazırız. Konsept olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi kurulumlar yapar ve size hizmetler sağlarız. Hemen bizi arayın ve parti için sunduğumuz hizmet hakkında kolayca bilgi alın .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir