Genel

İstanbul Alemdağ Organizasyon Firmaları

İstanbul Alemdağ Organizasyon Firmaları içinde hem başarılı etkinlikler sağlıyoruz hemde en uygun bütçelerle hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekibimiz sizlerin her zaman yanında olarak ve en başarılı .çalışmalar yaparak hizmet sağlayacaktır. Şimdi sizlere DÜĞÜN KOKTEYL ORGANİZASYONU için neler yapıyoruz hepsini sırasıyla paylaşıyorum. Bazı müşterilerimiz ayakta düzen olmasını ve Düğün Süsleme Malzemeleri gibi ekipmanları ona göre hazırlamamız ister. Bizde onlar nasıl istiyorsa etkinlik alanını mobil olarak hazırlar ve kendilerine sunarız. Tabi bunları ya parkende bir çok konu hakkında danışırız mesela Düğün Organizasyonu için konsept nasıl olsun ve beğendiği renkler gibi tüm ayrıntılar bizler için gerekli.

Burada en önemli işlerden biri ise Düğün Kokteyl İkramları için bir menü oluşturmak çok önemlidir. Sizlere sunabileceğimiz 3 farklı Kokteyl Organizasyonu için elimizde menüler var. Burada ucuz ve pahallı olmak üzere düğün catering menülerine göre değmektedir. Ama bütçe farkını ara sıcaklı menüler ve özel olarak talep edilen ikramlara göre farklılık göstermektedir. Tabi sadece kokteyl değil biz oturma düzenli Düğün Masa Sandalye Kiralama ürünlerde sağlıyoruz. Bizde yok yok özel olarak tasarımcılarımız tarafından yapılan Düğün Arka Fon Çiçek Süsleme ve Vazolu Gelin Yolu Kiralama gibi bir çok hizmetinde sizlere sağlıyoruz.

Burada önemli olan sadece sissiniz içinize sinecek ve beğeneceğiniz hizmetleri sağlamayı her zaman başarıyoruz. Amaç olarak ekibimiz her zaman sizlere son model ekipmanlar sunar ve özel tasarımlı ürünlerle Düğün Malzemeleri Kiralama hizmeti sunmaktadır. Sizlere hizmet verdiğimiz plaj düğünleri, bahçe düğün organizasyonu, tekne düğünleri, kır düğün organizasyonu gibi tüm etkinliklerde yanınızda olacağız. Sizde profesyonel İSTANBUL ALEMDAĞ DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında uzman ekiple çalışmak isterseniz lütfen bizi arayın. En çok eğlencenin olduğu ve en güzel günlerden biri olan Doğum Günü Partileri için  sizlere sunacağımız seçenekleri hemen anlatıyorum. Burada ilk olarak Çocuk Partisi ile başlayalım burada çocukların doyasıya eğlenmesi için Doğum Günü Palyaçoları olması gerekmektedir. Ama tabi ki bunlar deneyimli ve özel olarak bu işi sürekli yapan kişilerden oluşması gerekiyor.

Palyaço Hizmeti yoksa herkesin yapabileceği bir iş değildir bizler profesyonel ekiplerle çalışmaktayız. Genel olarak Sihirbaz Kiralama da gerçek kişilerden olması gerekiyor mesela çocuklara sihirler yaparak onları eğlendirme yeri geldiğinde oyunlara almalı ve birlikte sihir yapmalıdır. Şimdi sizlere Palyaço + Sihirbaz Kiralama Fiyatları 850TL olarak örnekleri sunalım. Buradaki Palyaço çocuklara sosis balon dağıtımı, yüz boyamacı,oyunlar,  mantar, halat, dart, çuval gibi hepsini etkinlikliklerde yapmaktadır. Sihirbaz Organizasyonu ise genel olarak doğum günü çocuğunu eğlendirmekte sihir numaralarında tutarak unutulmaz bir gün olmasını sağlamaktadır.

Sırada partilerin en renklisi Doğum Günü Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme gibi oldukça meşakkatli bir etkinliğe geldi. Burada İkramlıklar, Afiş, Hediyelikler gibi bir ürünün hazırlanması için ortalama süre 1 haftadır. Burada daha öncesinden doğum günü süsleme nasıl olacağı hakkında bilgileri tasarımcılarımıza vermeniz gerekmektedir. En çok gece olan Yetişkin Partileri için sizlere sunacağımız Cateriing Hizmetleri ile kolay seçim yapmanız sağlanmaktadır. Burada sadece yiyecek içeceklerden oluşmuyor profesyonel bir DJ Hizmeti de gerekli mesela herkesi coşturacak eğlendirecek olanda odur. Bu yüzden genel olarak dj ayarlamadan önce mutlaka istediğiniz müziklerin çalışması hakkında bilgi vermeniz gerekiyor.

Ayrıca gelen konuklar için isterseniz ara sıcaklı menülerden oluşan kokteyl ikramlarında sizlere sağlayabiliriz. Tabi kurulacak olan Ses Sistemi ve Bistro Masa Kiralama içinde daha önceden yeri görmek oldukça önem taşır. Eğer yerin resimleri varsa onuda gönderebilirsiniz sizlere gerekli sunumlar sağlanacaktır. Unutturmayalım profesyonel ekip ve ekipmanları sizlere sunacak olan İSTANBUL ALEMDAĞ DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU FİRMALARI dır.  İstanbul genelinde bir çok nikah artık belediyelerde oluyor. Sade bir nikah isteyen müşterilerimiz hemen arkası içinde Nikah Kokteyl Organizasyonu düşünüyor.

Burada sunduğumuz Nikah İkramları ile farklı Kokteyl Menüleri oluşturarak kolay seçim yapmasını sağlıyoruz. İstediğiniz zaman nikahtan sonra sizde takı töreni sırasında herkese ikram sağlanmasını isterseniz bunu sizler için biz sağlayabiliriz. Mutlaka İstanbul Alemdağ Nikah Organizasyon Firmaları arasında bizdense teklif almanız sizlerin bütçesinde fayda sağlayacaktır. Şimdi ise ticaret hayatında bir adım atarken gerekli olan Cafe, Araç Galerisi, Market, Mağaza AÇILIŞ ORGANİZASYONU için bilgileri paylaşıyorum. İlk olarak Açılış Kokteyli için sunumlar yapalım burada gerekli olan her şeyi sizlere anlatıyorum.

 İlk olarak gelecek konuklar için bilgi verip giriş kısma 2 kişilik Karşılama Hostesi görevlendirelim. Daha sonrasında ortalama 100 kişilik bir Kokteyl Organizasyonu 4 kişilik garson ve servis hostesi yeterli olacaktır. Ve tabi ki misafir sayımıza göre bistro masa bu etkinlik yaklaşık 10 adet yeterli olacaktır. Bütçe olarak müsaitseniz Trio Müzik Grubu kokteyli renklendirecek ve hoş bir dinleti hizmeti sunacaktır. Sırada ise İş yeri Açılışları  için tanıtımların en etkilileri nasıl olur sizinle onu paylaşacağım.  Öncelikle etkili bir tanıtım olması için 1 hafta önceden hazırlıklara başlanmalıdır.

Burada dağıtılacak olan baskılı balonları ve el ilanlarını önceden hazırlanması gerekir. Burada kostümlü 3 elemanı dağıtımcı olarak görevlendirmek gerekiyor. Tabi sunucu ve ses sistemi kurulumu gerekiyor hem dans eden palyaçolar olur hemde ilgi çekerler. Onun dışında 6 metre boyunda havalı tüp ve şişme palyaço da çok etkili olacaktır. İstanbul Alemdağ Balon süsleme uygulaması yapılması için renkleri belirtmeniz gerekiyor.

Bunlardan oluşan bir paket  ortalama AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 1500TL olarak rakam sunulmuştur. Tabi daha bir çok seçenek var mesela Popcorn ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama da seçeneklerimiz arasında mevcuttur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir