Genel

İstanbul Gaziosmanpaşa Düğün Organizasyonu

İstanbul Gaziosmanpaşa Düğün Organizasyonu için sizlere hazırladığımız catering servisi ve çeşitli süsleme modelleri ile hizmet vermeye hazırız. Hadi sizde zaman kaybetmeden hayalinizdeki düğün için bizimle iletişime geçin. Bizi aradığınızda tasarımcılarımız istendiğiniz konsepti sağlamak için elinden gelenin fazlasını yapmaktadır. Bizim hedefimiz DÜĞÜN ORGANİZASYONU için en mükemmel hizmeti sağlayarak herkesin beğenisi kazanmaktır. Burada en önemli unsurlardan biri istediğiniz renklerden oluşan Düğün Süsleme Konseptleri konusunda en beğendiğiniz etkinlikleri sizlere sunmaktır. Yada bildiklerimizi kenara bırakalım ve sizinle birlikte düğün alanında buluşalım.

Eğer mekanda görüşerek her şeyi ortak şekilde yaparsak tüm eksikler çıkar ve bizde sorunsuz bir düğün olmasını sağlarız. Mutlaka beğendiğiniz tüm Düğün Malzemeleri Kiralama konusunda her şeyi vize söylemeniz gerekmektedir. Sonrasında ise bizim oluşturduğumuz süsleme modelleri arasında seçim yapabilesiniz. Sorunların önüne geçmek için ilk olarak profesyonel bir şirketle anlaşmak gerekir. Burada sunulan paketleri değerlendirmek bütçe açısından da bizlere fayda sağlamaktadır. Tabi birde bu işin kesinleştirmek yanı sözleşme aşaması var. Bu aşamada mutlaka çalışmak istediğiniz şirket ile her şeyin eskin olması açısından sözleşme yapmak en doğru tercihtir.

Bununla birlikte ayrıntılı bir liste de oldukça yararlı olacaktır. Bu detaylar Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerinde yer almaktadır. Sonrasın da unuttum yok konuşmadık ben hatırlamıyorum gibi sorunların olmasına engel olacaktır. Eğer profesyonel bir şirket ile çalışmasanız bu saydığımız her şey başınıza gelebilir. Özellikler burada MASA SANDALYE KİRALAMA ve SÜSLEME HİZMETİ için sizlere hazırladığımız sunumlara bakmanızı rica ederiz. Genel olarak süsleme modellerinde en çok talep edilenler arasında Düğün Arka Fon Kiralama – Çiçekli gelin Yolu Süsleme yer almaktadır. Her zaman sizlere daha fazla seçenek sunabilmek için kendimizi gece gündüz demedin sürekli olarak yeniliyoruz.

Tabi bunu en uygun bütçelerle sağlamak için kendi ekipmanlarımızı genişletiyoruz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4750TL ( 4 kişilik garson temini, bistro masa kurulumu 10 adet, 40 kişilik ahşap sandalye kiralama, düğün tagı süsleme, düğün catering menüsü 100 kişilik soğuk ikramlar, gelin yolu çiçek kiralama hepsi dahil.). Hayallerini kurduğunuz bir düğün olması için genel olarak her şeyin sorunsuz bir şekilde yapılması gerekiyor. Biz bu hedefimizde sizlere sağladığımız bir çok etkinlikte uygun bütçelerle de sunulmasını önem veriyoruz. En güzel mekanların mimarı genel olarak tasarımcılardır bizim kendi ekibimizde olan tasarımcılarımız sizlerin istediği konseptleri sağlayabilir. Tek yapmanız gereken bizim telefonlarımızdan bize ulaşmak ve bilgi almak geriye bıraktığınız her şeyi ekibimiz profesyonel olarak sizlere yapar.

İhtişamlı süslemelerin olduğu ve nefis catering servisi sağlayan İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI için bizde çalışmalar yapıyoruz. Her zaman bu tarz düğünler olmuyor mesela kalabalık konuklarımız var ve yer küçük burada ne yapmak lazım? Hemen anlatalım size burada yapılması gereken ilk DÜĞÜN KOKTEYLİ için bizimle görüşmektir. Bizle görüştüğünüzde eğer dilerseniz mekanda buluşarak hazırlıkların nasıl olması gerektiğini sizinle paylaşarak gerekli olan her şeyin listesini alır ve depomuzdan bunları temin ederiz. Tabi burada en gerekli olanların başında gelen müzik yayınıdır.

Bu müzik yayının nasıl olması gerektiği ve beler çalınacağı hakkında DJ Hizmeti alırken görüşmekte çok önemlidir. Dj performansı için çalınacak müzikleri belirlediyseniz sırada Ses Sistemi Kiralama seçimi yapmak kalır. Burada kullanılacak olan ekipmanların hepsini hazırlamak ve gerekli kurulumları yapmak gerekmektedir. Tabi bistro masa kurulumlarını da unutmamak gerekir gelecek insanların sayısına göre her şeyin hazır olması gerekmektedir. Tabi DÜĞÜN CATERİNG HİZMETİ olarak sizlere tüm gerekli her şeyi bizden kolayca almanızı sağlıyoruz. Burada konsept olarak bir KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi her şeyin olmasını sağlıyoruz. Sakın zaman kaybetmeyin hemen arayın müşteri temelcimiz sizlere bilgi sağlayacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir