Genel

İstanbul Küçükçekmece Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Küçükçekmece Doğum Günü Organizasyonu için profesyonel animasyon ekibi ve en taze ikramlardan oluşan catering servisi ile sizlere hizmet vermeye hazırız. Aradığınız en eğlenceli partileri sizlere sunacak bir şirket ise hemen sizlere bu anlamda yardımcı olabiliriz. İlk olarak sizlere YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için sunduğumuz hizmetleri anlatmaya başlayalım. Burada genel olarak Catering Hizmeti ve Malzeme Kiralama ile her şeye başlıyoruz Gelen konukların en iyi şekilde ağırlanmasını istiyorsanız bu anlamda profesyonel ekibimiz sizlere sağlayabilir. Kurulumlarda ilk olarak bistro masalar kurulması ve harika bir Ses Sistemi Kiralama seçeneklerinden faydalanmak gerekir.

Biz istediğiniz Bahçe, Villa, Yazlık, Ev gibi her yer için şık sunumlardan oluşan yiyecek ve içecek servisimiz mevcuttur. Burada konsept olacakta şık bir KOKTEYL ORGANİZASYONU olması gerekiyor. Sonrasında ise gelen tüm konuklarınızı çılgınlar gibi eğlenmesini biz sağlayabiliriz. Müzik yayın akışı için DJ Hizmeti sağladığımız ekibimizle dilerseniz kendiniz konuşarak yayınlar için seçim yapabilirsiniz. Tabi isterseniz Masa Sandalye Kiralama seçeneklerimizden de fay dalabilirsiniz. Şimdi konuştuğumuz her şeyi bir kenara bırakalım ve Doğum Günü Süsleme Konsepti nasıl olur bunun hakkında bilgi paylaşalım. Özellikle kişiye özel konsepte Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları gelmektedir. Sizde gelen konuklarınıza harika bir sürpriz yapmak isterseniz tasarımcılarımız sizler için bunu yapabilir.

İstediğiniz bir yazı yada resim olmasını isterseniz bu konsepte uygun yeni tasarımları sizler için sağlamaktadır. Bu kavram Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Hizmeti olarak bilinmektedir. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL ( sihirbaz servisi, çocuk masa sandalye kiralama, pamuk şeker arabası kiralama, şişme oyun alanı, robot adam, maskot kiralama, palyaço hizmeti hepsi dahil,) Burada bir birinden güzel ürünlerin olması için kişi sayısını bize bildirmeniz gerekmektedir. Bunun için öncelikle 10 gün önceden tasarımcılarımızla görüşmek ve her şeyi kesinleştirmek gerekmektedir. Burada Doğum Günü Arka Fon Kiralama + Süsleme Konsepti gibi her şeyin önceden hazırlanması gerekmektedir.

Bu kadar sorunlu bir partiyi neden kendiniz yapıp zorluk çekiyorsunuz ki biz bunların hepsini sizin için yapabiliriz. Her şeyi detaylı bir şekilde hazırlar ve sorun bir parti olması için gerekli her şeyi sizler için sağlamaktayız. Özellikle burada Doğum Günü Balon Süsleme içinde sizlere renkli bir ortam sağlayabiliriz. En çok parti seçenekleri sunan İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere daima profesyonel hizmetler sağlamaktayız. Tabi bu tarz partilerin en güzel şekilde yürümesi için uzman ekiplerin çalışması gerekmektedir. Sizin açınızdan gerekli olan her şeyi müşteri temsilcimizle görüşerek bilgi almanız çok kolaydır. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın etkinlikleri için uzman ekibimiz hazırda beklemektedir. Tabi ÇOCUK PARTİ ORGANİZASYONU İÇİN aklınıza bir çok soru takılabilir. Bunların çözümü içinde konuşmak ve anlatmak neler istediğinizi bilmemiz gerekmektedir. İlk gösterilerin başında gelen Sihirbaz Kiralama küçük büyük demeden herkesin dikkatini oldukça çekmektedir.

Öncelikle doğum günü çocuğu ile harika bir gösteri yapan sihirbazımız tam not almaktadır. Doğum Günü Sihirbazı kaybolan para, çiçek ateş oldu, şapkadan tavşan çıkarma, çemberler ayrılsın artık gibi bir çok gösteri sizleri bekliyor. En eğlenceli Palyaço Kiralama nasıl olur, çocuklara yaptığı oyunlar gibi her şeyi burada anlatıyorum. Burada çok güzel yüz boyamaların ve şekilli balonların olduğu bir parti hazırlamaktayız. Oyunlarda ise Doğum Günü Palyaço mantarları toplayalım, en güçlü halat çekme grubu, çuval yarışları, bowling gibi bir çok eğlenceli oyun çocukları bekliyor.

Sadece bu etkinlikler değil mesela patlamış mısır arabası kiralama, maskot temini, kostümlü masal kahramanlar, balon süsleme, bubble show, baloncuk gösterisi gibi bir çok etkinlik sizleri bekliyor. Bu saydıklarımızı zaman geçirmeden bizi arayarak her konuda bilgi alabilirsiniz. Deneyimli ekibimiz gerekli olan her şeyi sizlere profesyonel olarak sağlamaya hazırdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir