Genel

İstanbul Mağaza Açılış Kokteyli

İstanbul da Mağaza Açılış Kokteyli artık çok moda ve her kurumsal marka ikramdan yana kullanıyor. En güzel Açılış Organizasyonu tabii ki kokteyl ikramları ile olur hem neden olmasın kı. Bayi Toplantıları, iş arkadaşları ile sohbet, dost ve akrabalarla birlikte ilk günü paylaşmak ve onun heyecanını herkes ortak olması çok güzel bir duygudur. Fakat burada bazı önemli bilgileri sizinle paylaşacağım nasıl olur, nelere dikkat etmek gerekir tüm hepsini Açılış Kokteyl Organizasyon yazımızda sizinle paylaşıyoruz. İlk olarak Mağaza Açılış Kokteyli Nasıl Yapılır onunla başlıyoruz tabi süsleme ve farklı etkinliklerde yazacağım.  Mağaza Açılışı için dış mekan için Balon Süsleme den çok güzel bir dekorasyon gerçekleştirebiliriz.

Açılış Süsleme için caddede karşıdan karşıya örgülü balonlar yapılırsa mağaza daha ilk günden ben buradayım der ve tüm dikkatleri üzerine çekerek Mağaza Açılış Organizasyonu olduğunu belirtir. Sonrasında kokteyl masaların kurulumu ve servis masasının nereye uygulanacağı önemlidir. Bize sorarsanız masaların yarısı dışarıda yarısı da içerde olabilir. Bu şekilde olursa yiyecek ve içecekler dağıtılması daha kolay sağlanır. Her zaman talep edilmiyor fakat bazı müşterilerimiz gelen konuklara bilgi aktarımı için Karşılama Hostesi talep ediyor. Açılış Kokteyli başlamadan önce bu arkadaşlarımız sizden bilgi alır ve ürünleri gelen tüm insanlara anlatır ve broşür verir.

Bezende kostümlü animatörler broşür dağıtımı yapar yada hostesler sizin istediğinize göre ekip kurulur. Mobilya Mağaza Açılışı yapan müşterilerimiz mutlaka ara sıcak menülerimizden talep etmektedir. Bu ister Giyim Mağaza Açılışı olsun ister Elektronik Mağazası hepsi için farklı ekipler kurarak en başarılı açılışlar gerçekleştiriyoruz. Sizde deneyimli bir Açılış Organizasyon ekibimi ile çalışmak isterseniz sizin içinde planlar yapar ve uygulamasını gerçekleştirebiliriz. Tabi her şey sizin istediğiniz gibi hazırlanır isterseniz Pamuk Şeker ve Popcron Arabası Kiralama hizmetimizden de yararlanabilirsiniz. Amaç olarak sizleri de aramızda görmek mutlu müşterilerimizden biri yapmak için bekliyoruz. En kaliteli ve en iyi Açılış Organizasyon Firmaları arasında olmaktan onur duyuyoruz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir