Genel

İstanbul Güngören Düğün Organizasyonu

İstanbul Güngören Düğün Organizasyonu için catering servisi ve son model süsleme konsepti gibi her şeyi sizlere profesyonel olarak sağlayabiliriz. Tabi bu tarz tüm etkinliklerde sizlere özel konseptler hazırlıyor ve sunumlarını yaparak kolayca karar vermenizi sağlıyoruz. Şimdi sizlere DÜĞÜN KOKTEYLİ için yaptığımız her şeyin sırasıyla anlatıyorum. Az olsun ama öz olsun diyen müşterilerimiz için burada harika süsleme konsepti hazırlıyoruz. Kokteyl Tarzı Düğün için herkes bilirli ayakta düzen oluşturmayla başlanmaktadır. Burada en çok bistro masa kurulumu ve masa süslemeleri ile başlanıyor hazırlıklar. Burada özellikle bir parti havasında kutlanan bir KOKTEYL ORGANİZASYONU herkes tarafından beğenilmektedir.

Bazen de müşterilerimiz konuk sayısı fazla ama mekan konusunda küçük olunca onlara bu tarz hizmetler sağlamaktayız. Bu tarz bir kokteylde eğer parti gibi kutlanacaksa burada müzik seçimi çok önemlidir. Profesyonel bir DJ ve Ses Sistemi Kiralama burada her şeyin başında gelmektedir. Biz düğün öncesi sizi dj ile görüşmenizi sağlayarak müzik seçimlerinde bulunmanız konusunda kolaylık sağlıyoruz. Burada yaşlı konuklarımız için Masa Sandalye Kiralama seçeneklerini de sizlere sunarak her şeyin sorunsuz geçmesini sağlıyoruz. Her şeyin doğru adımlarla yürümesi için burada herkes işini doğru şekilde yapması gerekmektedir. Eğer seçenek olarak romantik bir kokteyl olmasını istiyorsanız bunun için sizlere Trio Müzik Grubu Kiralama seçeneklerimizi sunabiliriz. Bu şekilde hem ortam yumuşak geçer ve istediğiniz tüm müziklerin yayını ekibimiz yapmaktadır.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5250TL ( 35 adet ahşap sandalye kiralama, 100 kişilik soğuk ikramlardan oluşan kokteyl menüsü, 5 kişi garson temini, 1 kişi karşılama hostesi, dj ve müzik sistemi kiralama, gelin yolu ve arka fon süsleme hepsi dahil.).Şimdi Sizlerle birlikte en başarılı bir düğün için neler gerekiyor hepsini burada sizlerle paylaşmaktayım. İlk olarak gerekli olan renk seçimidir bu anlamda gold, gümüş, beyaz oldukça fazla talep görmektedir. Tabi hazırladığımız sizler için bir çok Düğün Süsleme Konsepti var. Bunların hepsi sırayla geliyor size gösteririz ve beğendiğiniz süslemelerden oluşan size özel konsept hazırlarız. Hem sizler görünce ürünleri seçim yapmak daha kolay oluyor. Bu yüzden vaktiniz olursa mutlaka depo yada ofisimize gelmenizi rica ediyoruz. Son model süsleme konsepti genel olarak depomuzda bulunmaktadır.

Aklınıza takılan her şey için DÜĞÜN ORGANİZASYONU konusunda her şeyi sadece bir telefonla öğrenebileceğinizi unutmayın. Seçenekler arasında en iyi adımları atmak için sizlerle düğün mekanında buluşarak istediğiniz Düğün Malzemeleri Kiralama da neler olacak birlikte karar verebiliriz. Belirlediğiniz bir saatte müşteri temsilcimizi istediğiniz mekana çağırarak beraber eksiklerin listesini oluşturabilirsiniz. Ayrıca mekan sahibi ilene görüşerek tüm eksikler tedarik edilerek sorun olmasına engel oluruz birlikte. Çalışma sistemimiz sorunsuz olması için elinden gelineni yapıyoruz. Kurduğumuz bir çok ekipman mobil olarak kurulumları yapılır ve hazırlıkları konusunda her şeyi kendimiz sizler için sağlamaktayız.

Eğer kendinize özel bir süsleme konsepti istiyorsanız bunu en kolay yapmanın yolu bizlere gerekli bilgileri verdiğinizde sağlıyorum. Hem neden güzel olmasın ki Düğün Tagı Kiralama ve Gelin yolu Çiçek Süsleme modelleri bizde oldukça fazladır. Tasarımcılarımız sizler için Düğün Ekipmanı Kiralama seçeneklerini oldukça fazla çeşitli sunmaktadır. Ayrıca her yerde bulunmayan özel konseptleri biz hazırlıyor ve sizlere sağlıyoruz. Model model seçenekler Masa Sandalye Kiralama oldukça bizde fazla sunulmaktadır.  En başarılı süsleme modelleri sağlayan İSTANBUL GÜNGÖREN DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında ilk hep biz yapıyoruz.

Eğer Düğün Catering Hizmeti için bilgi almak is6terseniz sizlere bir birinden güzel menüleri sizlere sunabiliriz. İçerik hakkında bilgileri sizlere hazır menüler olarak hazırladık. Mesela catering servisi için kaliteli ikramlar ve uygun bütçeler gibi dolu seçenekleri sunabiliriz. Herkesi kıskandıracak gözlerine inanamayacak bir düğün olması için elimizde yeterli ekipmanlar mevcuttur. Eğer sizde bizim düğün konusunda hizmetlerimizden faydalanmak için zaman kaybetmeyin hemen bizi arayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir