Genel

İstanbul Yeşilkent Organizasyon Firmaları

İstanbul Yeşilkent Organizasyon Firmaları içinde sizlere sunduğumuz ekonomik paketlerle fark yaratıyoruz. İster küçük bütçe ister büyük bütçe sizlere her zaman profesyonel olarak etkinlik hizmetleri sağlıyoruz. Etkili ve başarılı AÇILIŞ ORGANİZASYONLARI için neler yapılmalı, tavsiyeler ile birlikte burada paylaşıyorum.  Öncelikle dekorasyon konusu çok önemli bunda dış mekana sağlayacak olan güzel bir Açılış Süsleme dir. Tabı dış mekanın her yerine zincir şeklinde Balon Süsleme herkes tarafından dikkat çekmektedir. En çok dikkat çekenler arasında Pamuk Şeker Arabası ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama + Dağıtımı yapılması ürünlerin en çok taze olmasından tercih edilmektedir.

Kocaman sıralar ve dikkat çekmek isterseniz mutlaka bunda değerlendirmenizi rica ediyoruz. Tabi bunların yanına ekip olarak yer alması gereken Dansçı Palyaço Kiralama özellikle olması gerekenlerdendir. Güzel bir Müzik yayını ile Sunucu anonslar yaparak tüm yoldan geçen herkesin dikkatini sizin İş yeri Açılışı sırasında çekecektir. Çalışan tüm personeller bizler için değerli bu yüzden ekipte herkes işini profesyonelce yapması gerekmektedir.

Burada size sunduğumuz çalışan ekipleri Market, Mağaza, Alışveriş Merkezi Açılış Organizasyonu için talep edebilirsiniz. Bunların yanında uzun tahta bacak, robot adam, şişme maskot kiralama gibi farklı hizmetlerde sizlere sunabiliriz. Her zaman amacımız sizlere daha iyi çalışma personelleri ve ekipmanla sunarak daha iyisini sunmaktır. İstediğiniz yerde istediğiniz zaman sizlere gerekli sunumları yaparak seçim yapmanızı sağlayabiliriz. En başarılı İSTANBUL YEŞİLKENT AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında olup sizlere hizmet etmekten çok mutluyuz.

Evet tüm gelen konukları ilk günde karşılamak için en doğru tercih Açılış Kokteyl Organizasyonu olmaktadır. Burada gelecek konuklar için biliyoruz ki en iyisini istiyorsunuz bunları sağlayacak olan ekiplerde biz sizlere sağlayacağız. İlk mekana girerken hemen Karşılama Hostesleri tarafından karşılanır ve sizin istediğiniz marka tanıtımı yada ürünlerin tanıtımlarını sağlamaktadırlar. Sonrasında ise Trio Müzik Grubu Ekinimiz gelen konukları şarkılar söyleyerek karşılar buda herkes tarafından hoşnut ile karşılanmaktadır. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 100 kişilik açılış catering menüsü, 2 karşılama hostesi, 10 bistro masa kurulumu, trio müzik ekibi, 3 garson temini, balon süslemesi  her şey dahildir.).

Herkesin en sevdiği etkinliklerden biri olan EVDE SÖZ ORGANİZASYONU kaynaşma, sohbet etmesi ile bir çok kişi tarafından çok sevilmektedir. Burada bazen çok konuklarınız olabilir ve Söz Merasimi için profesyonel yardım almak gerekebilir. Burada hiç merak etmeyin ister NİŞAN TÖRENİ ister SÖZ KESME olsun biz sizin için size konuk olan herkesi çok güzel bir şekilde ağırlayabiliriz. Ye terki bizlere güvenin bizde gerekli olan Nişan Malzemeleri Kiralama gibi ekipmanlarda sizlere sağlayalım. Burada İstanbul Yeşilkent Nişan Organizasyon Firmaları arasında en tecrübeli şirketler arasında olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Ayrıca sadece Nişan Töreni İkramları değil mesela Nişan Masası Kiralama, Hediyelikler, Arka Fon Süsleme gibi bir çok gerekli olan süslemeleri sizlere tedarik ediyoruz. Sadece bizlere istediğiniz tüm süsleme ve ikramlıkların hepsinin bilgisini verin gerekli tüm her şeyi sonrasında ekibimiz sizler için sağlayacaktır. Şimdi sizlere sunacağım paketlerle kolayca bilgi almanızı sağlayacağım. SÖZ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( söz masası süsleme, söz ikramlıkları, söz hediyelikleri, arka fon (perde), 5 bistro masa temini, 50 kişilik söz catering menüsü, garson ve servis ekipmanları her şey dahil .).

Eğlencenin ve gülümsemenin en çok olduğu Çocuk Doğum Günü Organizasyonu için sunduğumuz hizmetleri sizlere örnekleri ile birlikte paylaşıyorum. Çocuk partilerinin en çok tutulanı Palyaço Kiralama olmaktadır neredeyse tüm partilerde görmekteyiz. Peki neler yapar bu Doğum Günü Palyaçoları çocuklar için cilde zararsız yüz boyaması yapar, sosis balonlardan şekiller yaparak hediye eder( köpek, ahtapot, kılıç gibi) ve son olacakta yarışmalar yapar hemde en eğlenceli oyunları sunar. Sihirbaz  Kiralama istiyorsanız ortalama gösteri 45 dakika harika bir eğlence herkes bu sihirlerde bayılacak. Tabı farklı olarak Bubble Show, Şişme Oyun Parkı Kiralama, Robot Dansçı gibi sizlere etkinliklerde sunabiliriz.

Yetişkin Partisi için sizlere Catering Organizasyon Firmaları arasında nasıl hizmetler ettiğimizi paylaşıyorum. Genel olarak burada özellikle KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi bir tema sağlayarak harika partiler yapıyoruz. Bu partilerde sizlerde misafirimizsiniz gerekli olan tüm ekip ve ekipmanları sizlere profesyonel olarak sağlamaktayız. Bir DJ tarafından Güncel müzikler eşliğinde sizlerin dans etmesi yiyecek ve içeceklerden almasını sağlıyoruz. Özellikle servis personelleri ve garsonlar sürekli olarak ellerinde tepsilerle dolaşır ve herkesin ikram almasını sağlayacaktır. Sırada konseptli Doğum Günü Masası Süsleme ve Kiralama için neler gerekiyor hepsini yazıyoruz. Burada özellikle 1 hafta öncesinden mutlaka tasarımcılarla görüşerek anlaşmanız gerekiyor.

Kişiye özel konseptli Doğum Günü Süsleme oldukça meşakkatli bir iştir. Burada sizlere Doğum Günü Hediyelikleri, İkramlıkları, Arka Fon Afiş gibi her şeyi sizlere özel tasarımlarla sağlıyoruz.  Sizler için İSTANBUL YEŞİLKENT DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en tecrübeli ekiplerle çalışarak sizlere daha çok seçenekler sunuyoruz.  Herkes eğlenceli Nikah Töreni istemiyor bazen evlilik akdi sonrası sade bir Kokteyl Organizasyonu ile bitirmek isteyen müşterilerimiz var. Burada genel olarak belediye nikah salonlarında yapılan nikah akdi sonrasında sade bir takı töreni sırasında ikram hizmeti talep edilmektedir.

Sizlere Nikah Organizasyon Firmaları arasında bunları sizlere sağlayabiliriz. Her zaman için bizleri Nikah Töreni Kokteyl Fiyatları için arayabilir bütçeler hakkında bilgi alabilirsiniz. En muhteşem en harika DÜĞÜN ORGANİZASYONU için sizlere sunacağımız tavsiyeleri mutlaka incelemeniz sizin için oldukça yararlı olacaktır. En hayal edilen kendi düğün törenlerinin en güzelinin kendilerinin olmasıdır. Bu bize göre hayal değil eğer gerçekten bunu istiyorsanız sizlere bunları sağlayacak olan bir çok İstanbul Yeşilkent Düğün Organizasyon Firmaları var. Tabi burada seçim yaparken özellikle daha önce neler yapmış ne gibi hizmetler sağlamış hepsini incelemek gerekmektedir. Eğer vaktiniz varsa kendi ofislerine gidip yerinde görüşmek yada düğün sırasında gidip seçeneklere bakmak oldukça önemlidir.

Tabi en önemli şeyler arasında Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama oldukça önemlidir. Bir Düğün  sırasında orada kullanılan ekipmanlar alanı harika bir mekan haline getirebilir. Bu yüzden çalışacağınız firmalarla önce sizlere sağlayacağı Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerine mutlaka bakmanızı öneriyoruz.Eğer Düğün Organizasyon Fiyatları için bilgi almanız gerekiyorsa hiç zaman kaybetmeden müşteri danışmanımızla görüşebilirsiniz.  Özelikle sizlere sunacağımız bir birinden güzel MASA SANDALYE KİRALAMA modelleri çok güzel bir görüntüye sahiptir. Eğer ekonomik olsun isterseniz sizlere Düğün Kokteyl Organizasyonu için öneri sunabiliriz.

Burada hafif atıştırmalıkların ve ara sıcaklı Düğün Kokteyl Menüleri isterseniz bunları sizlere kolayca sağlayabiliriz. Amacımız sizlere her konuda düğün kokteyli için bir birinden güzel seçenekler sunmaktır. Bunun yanında kendi ekipmanlarımızla olan Düğün Arka Fon Kiralama ve Gelin Yolu Çiçek Süsleme görsellerini mutlaka incelemenizi öneririz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir