Genel

İşyeri Açılış Organizasyon Firmaları İstanbul

İşyeri Açılış Organizasyon Firmaları İstanbul’daki önde gelen şirketler arasında olmaktan onur duyuyoruz. Önceliğimiz sizlerin her zaman sorunsuz hizmet alması ve size en iyi sunumları yaparak en başaralı hizmeti sağlamaktır. Tanıtım üzerine bir Açılış Organizasyonu nasıl yapılır, nasıl olmalı, nelere dikkat edilmeli gibi birçok bilgiyi sizlere sunmaktan çok mutluyuz. İlk olarak görüşme yaptığınız Açılış Organizasyon Firmaları ile anlaşma yapmadan önce mekanı görebilir yada resimler gönderebilirsiniz. Dış mekanda en iyi yapılacak olan dikkat çekmek için Açılış Balon Süsleme uygulaması yapılabilir. Dış kısımlara uzun zincir balonlarla giriş ve çıkış kısmada Açılış Süsleme uygulaması yapılarak tamamlanmaktadır. Diğer yandan en iyi tanırım ve reklamı sizlere sunacak olan profesyonel bir kadro olacağını unutmamamız gerekiyor. Dikkat çekme açısından en iyi ilgiyi genel olarak ücretsiz olarak dağıtılan Sokak Satıcıları çekmektedir.

Burada seçenekler arasında Limonatacı, Osmanlı Şerbeti, Pamuk Şeker ve Patlamış (Popcorn ) Mısır Arabası Kiralama gibi seçeneklerin arasında seçim yapabilirsiniz. Tabi en güzel dansları ile Palyaço Kiralama Hizmeti de çok dikkat çekiyor. Özellikle DJ +Ses Sistemi Kiralama ile yapılan anonslar müzikler eşliğinde gerçekleşiyor. Tabi tahta bacak, fly tüp kiralama, şişme palyaço, dansçı gibi bir çok seçene sahibiz. Burada Açılış Organizasyon Fiyatları istediğiniz Paketlere göre farklılık gösterir ve uygulaması yapılmaktadır. Bu tarz tanıtım ve reklamı genellikle Market ve Mağaza Açılışları için sağlıyoruz ilk günde müşteri toplamak ve tanışmak çok önemli olduğunun da bilincindeyiz. İster Cafe ister Güzellik Salonu Açılış Organizasyonu olsun sizlere sunacağımız seçenekler arasında mutlaka beğeneceğiniz bir paketi sizlere sunabiliriz.

Sıra geldi prestijli Açılış Kokteyl Organizasyonu nasıl yapılır, nasıl olmalı, nelere dikkat edelim gibi tüm sorunluluklarımızı cevaplamaya başlıyoruz. 1 hafta önce anlaşma yapmaya dikkat edin Açılış Kokteyli sizin sandığınız kadar kolay bir iş değildir. Burada önemli olan yiyecek ve içeceklerin taze olarak sizlere sağlanması bunun içinde ortalama bir hafta yeterli olacaktır. Eczane Açılış Kokteyli için biz hazırız sizde hazırsanız en güzel catering, kokteyl ikramları ile aramanızı bekliyoruz. Tabi burada bütçenize göre Açılış Kokteyl Fiyatları sunulan catering menülerine göre farklılık gösterebilir. Büyük bir bütçeniz varsa Kurumsal Bayi Açılış Organizasyonu için size mesela ara sıcaklı nefis sunumlar sağlayabiliriz. Her ikram taze olarak kendi yerinizde hazırlanır ve sizlere sıcak sıcak ikram edilir. Ayrıca görseli yüksek giriş kapıda gelen konukları için Karşılama Hostesleri mutlaka olmalı bu sizin için de önemlidir. Kokteyl Organizasyonu için ayrıca masa adeti doğru seçilmelidir.

Mesela 100 kişilik bir Açılış Kokteyli İkramları için kurulum olarak ortalama 10 masa yeterli olacaktır. Şimdi ise size kısa bir örnek verelim İşyeri Açılış Organizasyon Fiyatları 3000TL paket içeriği ( 100 kişilik kokteyl catering menüleri, 10 adet kokteyl masası ve süsleme, 2 kişilik Açılış Hostesi, 3 kişilik garson ekibi, müzik sistemi ekipmanı her şey dahil olarak sizlere fiyat sunduk. İster Anadolu Yakası ister Avrupa Yakası Açılış Organizasyonu olsun sizlere indirimli olarak fiyatları sağlarız. Eczane Açılış Organizasyonu için çok güzek Kokteyl Menüleri hazırladık.

AÇILIŞ ORGANİZASYONU SUNDUĞUMUZ YERLER

SATIŞ OFİSİ – FIRIN – ECZANE – ARAÇ GALERİSİ – BUTİK – HASTANE – CAFE – GÜZELLİK SALONU – SERGİ – MAĞAZA – BAY VE BAYAN KUAFÖR – MARKET  – SANAT GALERİSİ – GÜZELLİK MERKEZİ –OTOMOTİV GALERİSİ –  DİŞ KLİNİĞİ – PASTANE – ÇİÇEKÇİ –  RESTORAN – EMLAK OFİSİ – ALIŞVERİŞ MERKEZİ – KAFE – SERGİ SALONU

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir