Genel

İstanbul Çekmeköy Nişan Organizasyonu

İstanbul Çekmeköy Nişan Organizasyonu için sizlere hazırladığımız süsleme modelleri ve catering servisi ile çözümler sunmaktayız. Amacımız her şeyin başarılı şekilde sunulması doğru adımlar atarak bunları sizlere sağlayabiliriz. Sizlere hazırladığımız sunumları NİŞAN TÖRENİ ve SÖZ MERASİMİ için uygun olup bir çok bilgiyi burada sizlerle paylaşıyorum Genel olarak burada öncelik olarak her şeyi bir kenara bırakıp yeni oluşacak akrabalarımızın en güzel şekilde karşılanması her şeyden daha çok önemlidir. Bunu kendiniz yapmak isteyebilirsiniz bu çok doğal fakat gelecek konuk sayısını önce öğrenmeniz çok ama çok önemlidir.

Ayrıca ilk karşılaşma çok önemlidir bunun için konukların karşısında olurken her şeye dikkat edilmesi gerekiyor. Sonuçta tüm burada olacak her şey iyi giderse sizlere prestij kazandıracaktır. O zaman ne yapıyoruz önce konuk sayısını öğreniyor ve gerekli her şeyi almak için görüşme yapıyoruz. Tabi araştırma yaparken karşımıza birçok bilgi çıkabilir ama bunu yapmanız gereken bu işi gerçek anlamda profesyonel bir şirket ile görüşerek almaktır. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( kişiye özel 60 adet nişan hediyelikleri, 40 adet ahşap sandalye kiralama, nişan masası süsleme konsepti, 2 kişi garson hizmeti, nişan tagı kiralama, 60 kişilik soğuk ikramlardan oluşan nişan kokteyl menüsü hepsi dahil)

Doğru bilgi çok önemlidir bu yüzden her yerden duyduğunuz bilgilere inanmayın bu işe yıllarını vermiş olan şirketler sizlere en doğru kararları almanız konusunda yardımcı olacaktırlar. Kişiye özel konsept içinse tasarımcılarımız istediğiniz model Nişan Hediyelikleri sizler için hazırlar. Mini hediyeler gelen konuklar tarafından oldukça beğenilmekte de ve hoşnut ile karşılanmaktadır. Tabi bunlarla bitmiyor gelen konuklar içim Sandalye Kiralama ve Catering Hizmeti aldınız mı en önemli unsurlardır bunlar. Ortalama sandalye sayısı gelen konukların en az yarısı kadar olmaktadır. Birkaç fazlada alınacak olan bistro masadır bazı misafirler ayakta durmayı da sevmektedir.

Sonrasında ise hemen gelen ise Nişan İkramlıkları neler olacağını mutlaka belirlemeniz gerekmektedir. En güzel sunumları sağlayan İSTANBUL ÇEKMEKÖY NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en başında yer almaktayız. Sırada sizler için hazırladığımız Nişan Arka Fon Kiralama ve Süsleme Konsepti nelere dikkat etmek gerek hemen paylaşalım. Burada tasarımcılarımız sizler için çalışarak güzel bir Nişan Masası Kiralama ve Süsleme Hizmeti hakkında bilgi veriyorum. Öncelikle konsept olarak sunulan bu hizmeti sağlamak çok zor olduğunu belirtmek isterim. Burada tasarımcımız, için ortalama bir hafta gibi bir zaman gereklidir. Bu zamanda hediyelikler ve ikramlıkların hazırlanması gibi önemli noktalar vardır.

Ve bu tarz süslemeler oldukça zor ve zamana ihtiyacı olan bir hizmettir. Bunu talep ederseniz 1 hafta öncesinden sizlere sunumlar sağlanmalı ve onay vermeniniz gerekmektedir. Bu anlattığımız konu SÖZ ORGANİZASYONU olsa hiç fark etmez konsept olarak sunduğumuz uygulamalar aynı şekilde yer almaktadır. Tabi burada kullanılacak olan Masa Sandalye Kiralama modellerini de çok önemli mesela 5 çeşit sizlere sunabiliriz. Eğer vaktiniz olursa mutlaka depomuza yada ofisimize bekliyoruz bu yerlerde daha çok seçenek olduğunu unutmayın. Belki de hayalini kurduğunuz nişan için farklı modellerde seçimler yaparak en şık nişan sizin olmasını sağlayabilirsiniz.

Sırada ise az ama öz olsun diyen müşterilerimiz için NİŞAN KOKTEYLİ konusunda tüm sunumlarımıza burada paylaşacağım. Burada kokteyl tarzı olacak bir etkinliğin faydaları için sizlerle birlikte bilgiler sağlayacağım. Hem ekonomik hem de az yer kaplayan kokteyller özellikle çok konuk bekleyenlerin kurtarıcısıdır. Hem çok kişi ağırla hem de küçük bir alan kullan bu yüzden çok güzel bir seçenektir. Tema olarak hazırladığımız bir KOKTEYL ORGANİZASYONU sizlerin seçimlerine göre farklı müziklerle konsept sağlanmaktadır. İster profesyonel bir DJ Hizmeti ile harika güncel müzikler eşliğinde olabilir. Gerekli olan Ses Sistemi Kiralama ve Aydınlatma Işıkları gibi gerekli ekipmanları sizlere biz sağlayabiliriz.

Eğer ben daha soft bir nişan istiyorum derseniz sizlere Trio Müzik Grubu Kiralama ile çözümler üretebiliriz. Daha neler var neler mesela istediğiniz gibi bir süsleme Villada, Yazlıkta, Bahçede, Evde olsun harika bir NİŞAN ORGANİZASYONU sağlayabiliriz. Tüm bildiklerinizi kenara koyun ve sadece profesyonel yardım alarak konuklarınızı ağırlamayı düşünün. Geriye kalan Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerimizi sizlere her türlü sağlayabiliriz. Aklınıza takılan bir çok konu olabilir bunları aydınlatmak isterseniz sizlere sadece bir telefon uzaklığındayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir