Genel

İstanbul Bakırköy Nişan Organizasyonu

İstanbul Bakırköy Nişan Organizasyonu için sizlere uzman çalışan personellerimiz ve bir birinden lezzetli catering servisi ile hizmete hazırız. Ne zaman isterseniz sizlere mobil olarak nişan ekipmanları sağlayabiliriz. İlk olarak sizlerle birlikte kalabalık konuk listesi olan fakat küçük bir yere sahip aileler için neler yapabiliriz onunla başlamak istiyorum. Burada ilk olarak sizlere sunacağımız NİŞAN KOKTEYLİ için bilgiler sunmaktır. Burada sizler için sağlayacağımız kokteyl masası kurulumları ve servis ekipmanları temini gibi işlerle hazırlıklara başlarız. Bu Evde, Bahçede, Yazlıkta, Villada NİŞAN TÖRENİ veya SÖZ MERASİMİ olsun hiç fark etmez kurulumları standart olarak gerçekleştiriyoruz. Tabı masaların şık durmasına sizlere bağlı mesela sizlere canlı çiçek süslemesi yaparak masaların harika gözükmesini sağlayabiliriz.

Tabi bunlarla bitmiyor mesela masa renkleri istediğiniz renklerde örtü ve masa süsleriyle güzelce detaylandırır güzel gözükmesini sağlayabiliriz. Hem şunu belirtmek isteriz oturma düzenli bir nişana göre Kokteyl Organizasyonu daha uygun uygun bütçelerle sunulmaktadır. Burada bir eksikte müziklerden kaynaklanmaktadır mesela parti havasını geçmesi için sizlere profesyonel olarak DJ + SES SİSTEMİ KİRALAMA ekipmanları yeterli olacaktır. Tabi herkes parti gibi değil bezende romantik bir Söz Organizasyonu talep edebiliyor. Bunu yapmanın en güzel yolu ise Trio Müzik Grubu Kiralama çok uygundur mutlaka bunu da değerlendirmenizi öneririz. Sırada oturma düzenli çok şık ekipmanların olduğu bir NİŞAN ORGANİZASYONU nasıl olması gerekir ve gerekli olanlar nelerdir hapsinin ayrıntıları anlatalım.

İlk amacımızın hep gelecek konukların sayılarına öğrenmektir sonrasın da ise verilecek olan Catering Hizmeti de önem taşımaktadır. Burada her şeyi siz yapmak zorunda değilsiniz bunu kesinlikle benim yapmam lazım gibi düşünceleri aklınızdan çıkarın. Konuklarla sadece sohbet etmek ve kaynaşmak amacınız olursa bir çok oluşabilecek olumsuzluklar ortadan kalkar. En mutlu gününüz dikkat etmeseniz tam tersine dönebilir. Bunun olması için profesyonel İSTANBUL BAKIRKÖY NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinden mutlaka biriyle anlaşmanız gerekmektedir. Bu şirketler sürekli olarak bu tarz etkinlikler yaptığı için neyin nerede gerekeceğini adım adım bilmektedir. Bu yüzden sizler koltuğunuzu oturmak ve sırtını yaslayarak her şey bu ekiplere bırakmalısınız.

Sizler sohbet ederken konuklarınıza yiyecek ve içecek servisi yapan deneyimli ekip ayrıca istediğiniz yere Nişan Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti için kurulumlarıma gerçekleştirmektedir. Tabi bu kurulumlar biraz emek ister bunun sebebi ise Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları kişiye özel konsept olarak hazırlanmaktadır. Yapılış ve hazırlanma süresini tasarımcılarımız ortalama 10 gün olarak belirlemişlerdir. Eğer daha erken bir zaman için Nişan Süsleme Konsepti istiyorsanız bunu şirket yetkilileri ile mutlaka görüşmeniz gerekmektedir. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( özel baskılı 60 adet hediyelik, 35 adet gümüş renk sandalye kiralama, 2 kişilik servis personeli, 5 adet kokteyl masa kurulumu, 65 kişilik nişan kokteyl menüsü soğuk ikramlıklar, nişan masası süsleme ve kiralama hizmeti hepsi dahil.)

Her şeyin kusursuz olmasını istemeniz çok normal ayrıca her şeyi de kendiniz yapmak zorunda kalmayın. Sanki sizden bir parça gibi ekibimiz gelerek sizlerin konuklarınızı en güzel şekilde ağırlayacak ve kusursuz bir hizmet sağlayacaktır. Söz yada Nişan Merasimi için resim karelerinin daha güzel çıkması Nişan Arka Fon Kiralama + Süsleme Konsepti olmasına bağlıdır. Burada tüm aileler tarafından uzun uzun resim çekilir ve unutulmaz bir anı olarak akıllarda kalmaktadır. Mobil olarak kurduğumuz ekipmanları Sizler yeter ki bize istediğiniz nişan mekanını gösterin ve gerisini bize bırakın göreceksiniz profesyonel ekibimiz saatler içinde orayı harika bir nişan mekanı haline getirecektir. Yada şu şekilde ilerleyebiliriz bizi ararsınız nişanın olacağı yerde buluşur ve neler gerektiğine beraberce karar veririz ve nişan konseptimizi ona göre ayarlarız.

Seçenek olacakta depomuzdaki tüm Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerimizi görebilirsiniz. Biz sizler için her zaman çalışmaya hazırız bu isterse 24 saat sürsün bu çalışama yı karşılayacak ekiplere sahibiz. Tek amacımız sadece sizlerin mutlu olması ve bizlere sonrası için referans olmanızdır. Bunun içinde tüm ekibimiz sürekli olarak he ekipmanlarda hem de ekipte kendini sürekli olarak geliştirmektedir. Biz çok çalışıyoruz doğrudur ve kurulduğumuz gün itibari ile tek amacımız müşterilerimize daha çok seçenek sunmaktır.  Tabi bunun daha fazla planlama ve bilgisini müşteri danışmanızdan kolayca alabilirsiniz. .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir