Genel

İstanbul Şile Düğün Organizasyonu

İstanbul Şile Düğün Organizasyonu için  ihtişamlı bir birinden güzel süsleme konsepti ve catering servisi ile sizlere bir telefon uzaklığındayız. Buradaki amacımız hayalini kurduğunuz bir düğün olmasını sağlamaktır. Her zaman için bizlerden bir çok sunum bilgisi alabilirsiniz dilerseniz depomuza gelerek Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanlarımızı yerinde görebilirsiniz. Burada araştırmalar yaparken nelere dikkat etmeli ve örnekleri gibi her şeyi size anlatarak kolayca bilgi almanızı sağlayacağım. Evlenmeye karar verdiğinizde ilk aklımıza gelen hep nasıl bir düğün olacağı hakkında planlar yapmaya başlarız Biraz düşündüren ise bütçeler ve nasıl olması gerektiğini düşünmekle başlar. Tabi elimizden altında olan internet bu anlamda biçilmiş kaptandır. Burada Düğün Süsleme Konsepti en çok merak edilenler arasındadır ve sürekli olarak evlenecek çiftler aramalar yapmaktadır. Tabi insan her şeyi merak ediyor bir yandan da bütçesini düşünüyor.

Burada en uygun bütçeleri alabilmek için farklı yerden Düğün Ekipmanları Kiralama hizmeti almayın. Her şeyi sizlere sorunsuz şekilde temin edecek bir yerle anlamış doğru tercih olmaktadır.  Catering ve süsleme hizmeti sunan İSTANBUL ŞİLE DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizde sizlere hizmet sağlayabiliriz. Amacımız sizlerin istediği gibi düğünleri gerçekleştirmek ve bunun için çok çalıştık. Sürekli olan ekipmanlarımız ve elamanlarımızı sizler için geliştirdik. Şu an depomuzda boş düğün mekanı tuttuğunuzda orayı harika bir ortama çevirebiliriz.  Bu yüzden yollardır bunun mücadelesi vererek özel tasarımcılarımız sizler için çok çeşitli hizmetleri sunmaktadır. Bu konseptlerin balında DÜĞÜN TAGI KİRALAMA + ÇİÇEKLİ GELİN YOLU SÜSLEME en başında gelmektedir. Bunların hazır çalışmalarını isterseniz sizlere sunarak karar vermenizi sağlayabiliriz. Son model ekipmanlarımızı her yerde bulamasınız bunun sebebi ise tasarımları bizler için yapılmıştır.

Konsept çeşitli için istediğiniz zaman ofis yada depomuza gelebilirsiniz orada sizle gerekli sunumlar yapılmaktadır.  Sizlerin istediği gibi herkesin hayretle bakacağı ve beğenisi kazandığı DÜĞÜN ORGANİZASYONU için biz her zaman yanınızda sizleri bekliyor olacağız. Mesela sizlere Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme Hizmeti ile sizlere mobil olarak çalışmalar yapıyoruz. En başarılı düğünleri tabiî ki elinde yeterli malzemeleri olan şirketler sağlamaktadır. Eğer malzemeniz yoksa dışarıdan alıyorsanız bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz. Bunu sizlere anlatmamızın nedeni ise gerekli ekipmanlara sahip olan yerlerle çalışmanızı istediğimiz içindir. Tabi bunlarla da bitmiyor mesela bu düğün konusunda uzman ekiplerle çalışmakta çok önemlidir

Burada herkes görevini yapması gerekmekte ve sorunsuz bir etkinlik olmasını sağlaması gerekiyor. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL  ( 40 adet tiffany sandalye kiralama, gelin yolu süsleme + beyaz halı, düğün tagı kiralama, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü, 10 adet masa kiralama, 4 kişilik servis personeli, 1 dj hizmeti, müzik sistemi kiralama hepsi dahil.). Tabi sadece oturma düzenli değil bunun yanında DÜĞÜN KOKTEYLİ içinde bir çok hizmet sağlıyoruz. Bunların en başında catering hizmeti gelmektedir burada sunulan kolay yenilen ürünler olmaktadır. Nasıl bir menü derseniz hafif atıştırmalıklar ve ara sıcak ikramların olduğu harika yiyecek ve içeceklerdir.

Hem parti gibi olmasını isterseniz gerekli her şeyi sizlere ekibimiz sağlamaktadır. DJ + MÜZİK SİSTEMİ KİRALAMA bunların en başında yer almaktadır. Eğer konuklarınızın çılgınlar gibi dolu dolu eğlenmesini seçiyorsanız mutlaka bunu bizimle paylaşmalısınız. Bizde sizin için dj konuşur ve istediğiniz müzikleri tempolu bir şekilde çalmasını sağlarız. Tabi herkes parti şeklinde istemiyor kimisine romantik bir düğün olmasını ister. Burada bizde özellikle Klasik Müzik Grubu Kiralama seçeneklerimizden sunarız. Böylece en güzel romantik düğünlerin olmasını sağlar ve gelen konuklara yiyecek içecek hizmeti sağlarız.

Tabi Kokteyl Organizasyonu sırasında ekibimiz gelen konukların hapsine catering hizmeti sağlamaktadır. Ellerindeki tepsilerle bizlerin oluşturduğu yiyecek ve içecekleri dağıtımı yapmaktadırlar. Sizler sadece konuklarınızla ilgilenin gerisini tümüyle bize devredin bizler sizin için her türlü ekipmanları sağlayabiliriz. Biz sizler için gerekli tüm hazırlıkları yapar ve istediğiniz konsepti düğün mekanını süsleriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir