Genel

İstanbul Şile Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Şile Doğum Günü Organizasyonu için sizlere eğlencelerle dolu etkinlikler ve bir birinden güzel konseptli süslemeler ile birlikte hizmetler sağlıyoruz.  Bu en mutlu günlerinizde sorunlar yaşamak istemiyorsanız mutlaka profesyonel ekibimizin çalışmalarından faydalanmanızı öneriyoruz. Şimdi sizlerle ilk Yetişkin Doğum Günü Partisi için sizlere nasıl olması gerektiğinin bilgilerinin hepsini birlikte yazıyorum. Burada genel olarak bir Catering servisi ve Ekipman Kiralama gibi bir çok etkinlik gerekli. Bunların en başında ise tama olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU seçenekleri yer almaktadır. Burada romantik bir parti olmasını isterseniz Trio Müzik Grubu Kiralama eğer dolu dolu eğlence olsun derseniz Dj Hizmeti +  Ses Sistemi Kiralama seçeneklerde yer alıyor.

Tabi gerekli kurulumlardan olan bistro masaların düzenlenmesi ve yiyecek içecek ikramlarının hazırlanmasını konuklar gelmeden 3 saat önce her şeyi hazır ederek bekliyoruz.  Catering Hizmeti olarak hafif atıştırmalıklar ve ara sıcaklı menülerle sunuyoruz dilerseniz alkol dağıtımı da yapmaktayız. Garsonlarımız sizler için ellerinden tepsilerle her yeri dolaşarak içecek servisi sunmaktadır. Eğlence konusunda profesyonel bir yer arıyorsanız sizlere İSTANBUL ŞİLE DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizde hizmet sağlayabiliriz. Sırada en mutlu olmayı hak eden çocuklar için bir birinden güzel sunduğumuz etkinlikleri sizlere anlatmaya başlıyorum.

İlk önce Sihirbaz Kiralama için etkinlik hizmeti aldığınızda sizlere 50 dakikalık gösteride neler sunuyor bunun bilgisini sunalım. İlk önce mutlu bir gün yaşanması için doğum günü çocuğunu sahneye alır ve onunla gösteriye başlar. Doğum Günü Sihirbazı param nereye gitti, kaybolan sopa, şapkadan tavşan çıkarma, yuvarlak demirler ayrılmıyor, bez parçası nasıl olur da sopaya dönüşür gibi farklı gösterileri sizlere sunmaktadır. Sırada çocukların en çok beğenisi kazanan Sihirbaz Kiralama aldığınızda sizlere neler yapacak hangi etkinlikleri sağlayacak hepsini anlatalım. Burada DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için çocuklara bir çanta ile ekibimiz gelmektedir. Bu çantada zıp zıp, bowling, ip çekmece, çuval yarışı, deve cüce, mendil kapmaca gibi yarışmalar çocuklarınızı bekliyor.

Daha bitimi tabii ki bitmedi Doğum Günü Palyaçoları çocuklara yüz boyama figürleri ve sosis balondan şekiller yaparak hediye etmektedir. Seçeneklerin arasında en çok tercih edilenler arasında Bubble Show yanı Baloncuk Gösterisi çocuklar tarafından çok beğenilmektedir.  Tabi sunduğumuz hizmetler burada yazıldıklarımızla sınırlı değil mesela şişme oyun parkı kiralama, çocuk masa sandalye temini, pamuk şeker arabası kiralama, balon süsleme, patlamış mısır makinesi temini gibi birçok seçenek daha etkinliklerimizde yer almaktadır. Çocuk Parti Organizasyonu için kişiye özel tasarımlar yapılmakta bunlar ise Süsleme Hizmeti olarak bilinmektedir.

DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( 1 patlamış mısır arabası kiralama, 1 doğum günü palyaçosu, çocuk masa sandalyesi, sihirbaz kiralama, şişme oyun parkı, balon süsleme hepsi dahil. Bu tarz Doğum Günü Süsleme Konsepti için özel tasarımcılarımız bir birinden güzel ürünler hazırlamaktadır. Eğer sizde güzel renklerden oluşan Doğum Günü Arka Fon Balon Süsleme AFİŞ olmasını isterseniz bu konuda yardımcı olabiliriz İstediğiniz görsellerden oluşan Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti için sizlere bir çok çalışma yapabiliriz. Tabi gelecek konuklar için istediğiniz ürünleri sizlerin istediği görsellerle süsleyerek hazırlıyoruz.

Tabi bunu yapabilmemiz için bizimle  1 hafta öncesinde anlaşmanız gerekmektedir. Burada istediğiniz materyallerin hazırlık aşaması için zamana ihtiyacımız var. Bunun için daha önceden Süsleme Konsepti için anlaşma yaparak sizlerden kopara alarak çalışmalarımıza başlıyoruz. Tabi burada özellikle Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları istediğiniz konsept ile hazırlanmaktadır. Kurulum aşamasında ise sizlerin hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Biz gerekli kurulumları yaparak sizlere sadece resim çekilmek ve konuklarınızla sohbet etmek kalıyor. Eğer şeker masası kurulumu istiyorsanız bunu tasarımcılarımıza bildirmeniz yeterli olacaktır. Geriye kalan her şeyi ekibimiz sizlerin adına yaparak her şeyi gerçekleştirmektedir. Tabi sadece bunlarla bitmiyor Catering Hizmeti içinde sizlere yiyecek ve içecek hizmetlerinde sağlayabiliriz. En çok müşterimizin en çok istediği Doğum Günü Tagı Kiralama seçeneklerinde istediğiniz renk süslemeler ve balonlarla süsletebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir