Genel

İstanbul Çağlayan Organizasyon Firmaları

İstanbul Çağlayan Organizasyon Firmaları arasında en popüler şirketler arasında olmaktan onur duyuyoruz. Her zaman için kendimizi geliştiriyor ve müşterilerimize daha iyisini nasıl sunarız anlayışı ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Benzinlik Bayii, Satış Ofisi, Sanat Galerisi, Manav, Mobilya Mağazası, Cafe, Açılış Organizasyonu için sizlere uzman ekiplerle ve profesyonel ekipmanlarla hizmetler sunmaktayız. Artık birçok kişi Açılış Kokteyli için bizden Coffee Break İkramları talep ediyor.  Bunun sebebi ise çok basit sıcak içeceklerin ve taze ikramların olması etkinliği daha da güzel olmasını sağlıyor. Şimdi ise sizlere Açılış Kokteyl Organizasyonu için biz neler yapıyoruz, örnekleri, tavsiyeleri ile birlikte size her bir ayrıntıyı anlatıyorum. Her zaman diyoruz ki ilk gün önemlidir bu önemli günde sizlerin dostlarını ağırlayarak sizlere yeni bir sayfa açıyor ve prestij sağlamanız için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Profesyonel olarak yardım almak önemli ve sonrasında sunumlar hazırlıklar hepsi ayrı ayrı önem taşıyor. Siz bu kadar şeyi yapıp hem de konuklarınız la ilgilenmeniz çok zor olabilir. Bu yüzden arkadaşlarınızı ağırlama ve konuk etme işini bizim profesyonel ekibimize bırakmak en doğru tercih olacaktır.  Hem düşünsenize siz konuklarınız la sohbet ederken bir yandan servis hostes ekibimiz ellerinde tepsilerle dolaşarak sizlere yiyecek ve içecek ikramların olmasını sağlamaktadır.

Sırada ise tanıtım için gerekli ekiplerin kurulması ve etkili bir açılış için neler yapılabilir onun bilgisini vermekteyiz. Öncelikle bunu bizim sıkla yaptığımız için gözlemlediğimizde gele olarak Açılış Balon Süsleme ile başlanmalıdır. Tabi kalabalık caddelerde bu balon dekorasyonu nereye yapılacağı İstanbul Çağlayan Açılış Organizasyon Firmaları tarafından belirlenmelidir. Daha sonrasında giriş ve çıkış kısılmalarına Balon Süsleme yapıldıysa bu işlemden sonra diğer hizmetlere geçilmelidir. Burada en başta dans eden palyaçolar ( Palyaço Hizmeti ) diğer yandan broşür ve baskılı balon dağıtımı gibi hizmetler sağlarlar. Tabı burada müzik yayını olması önem taşır bu yüzden dj hem müzik yayını yapmalı hem de anons yaparak tanıtım hizmeti için bizlere yardımcı olmalıdır. Tabi bu bütçe ile alakalı bize burada Açılış İkram Arabaları da oldukça dikkat çekmektedir.

Mesela Patlamış Mısır ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama da oldukça başarılı sonuçlar vermektedir. Burada size sunacağımız Açılış Organizasyon Fiyatları ile kolay seçim yapabilir ve neler istiyorsanız onlardan alabilesiniz. Pastane, Market, Avukatlık Bürosu, Kuaför, Butik, Giyim Mağazası, Sergi, Alışveriş Merkezi,  Çiğköfteci, Emlak Ofisi, Kasap, Kafe, Restoran, Şarküteri, Güzellik Merkezi Açılış Organizasyon Şirketleri arasında bizi arayıp Fiyatları öğrenebilirsiniz. Sırada en çok talep edilen hizmetlerden biri olan İstanbul Çağlayan Evde Nişan Catering Organizasyonu için ne gibi hizmetler sağlıyoruz hemen size bu konuda bilgiler sunalım. Öncelikle gelecek olan konuklar kalabalık ise hiç panik yapmanıza gerek yok. Uzman ekibimiz Evde Söz Merasimi İkramları ve Bahçede Nişan Töreni için Catering Hizmetleri profesyonel olarak sunmaktadır. Uzman ekibimiz 1100 Kişiye kadar Davet Organizasyonu sunmuştur.

Size burada gerekli olan Nişan Malzemeleri Kiralama ile size biz yardımcı olacağız. Burada Söz Töreni ve Nişan Merasimi için ne gerekiyorsa bizlere bilgi vermeniz yeterli olacaktır.  Biliyoruz. Nişan Töreni İkramları hem güzel olsun hem de kaliteli olsun bunların hepsini biz sizin yerinize düşünüyoruz.  İster Evde İster Bahçede yada Cafe de hiç fark etmez sizlere Nişan Catering ve Organizasyon Fiyatları sunarken en ekonomik paketleri sunuyoruz. SÖZ MERASİMİ İÇİN HİZMETLERİMİZ söz masası kiralama, gelin tagı süsleme, söz hediyelikleri, söz masası ikramları, sandalye kiralama, söz catering hizmeti, söz süsleme konsepti gibi her şeyi sizlere sağlıyoruz.  Eğer sizde Nişan Organizasyon Firmaları içinde bizden hizmet almak isterseniz bunun çok kolay olduğunu belirtmek isterim. Sadece bir telefonla nerede istiyorsanız orada sunumlar gerçekleştiriyoruz.

İstanbul Çağlayan Düğün Organizasyon Firmaları içinde sizlere uzman ekibimiz ve profesyonel ekipmanlarımızla hizmet vermeye hazırız. Burada bizim için gelin ve damat istediği gibi bir etkinlik olması çok önemlidir. Özellikle gelin damat soruyoruz farklı paketler oluşturuyor ve avantajlı fiyatları sunuyoruz. Bu sunduğumuz paketlerde özellikle Düğün Süsleme Konsepti olmasına dikkat ediyoruz. Hepsi bir birinden uygum lu Düğün Organizasyonu gerçekten çok güzel ekipmanlardır. En güzel GELİN YOLU ÇİÇEKLERİ – MASA SÜSLEME – NİKAH KÜRSÜSÜ – SANDALYE KİRALAMA – GELİN TAGI SÜSLEME VE KİRALAMA gibi her şeyi sizlere sağlıyoruz.  Eğer sizde tercihinizi Düğün Kokteyl Organizasyonu olmasından yana ise o zaman sizlere de sunacağımız bir çok seçenek var. Mesela bir dj ile müzik yayını yada trio müzik grubu ile güzel bir dinleti hepsi için sizlere hizmetler sunabiliriz. Düğün Kokteyl İkramları içinse servis personellerimiz ellerinde tepsilerle gezerek gelen herkesin yiyecek ve içecek almasını sağlamaktadırlar.

Burada örnek olarak Düğün Kokteyl Fiyatları 3000TL paket içeri ( 100 kişilik kokteyl menü ikramları, 1 kişi dj, ses sistemi kiralama, 3 kişilik servis personeli ve gelin yolu süsleme ile birlikte sunulmuştur. Herkes eğlenmek ister ama en çok onların hakkı eğlenmek bu yüzden İstanbul Çağlayan Çocuk Doğum Günü Partileri için en çok onları eğlendiriyoruz. Özellikle yılladır sunduğumuz bu hizmetlerde Palyaço ve Sihirbaz Kiralama özellikle en çok talep görülen hizmetleride. Ama artık daha farklı etkinlikler çıktı mesela şişme oyun parkı, bubble show, survivor yarışması gibi bunlarda profesyonel ekibimiz sağlıyor. Daha bitti mi bitmedi doğum günü masası süsleme, doğum günü arka fon afiş, doğum günü hediyelikleri, osmanlı şekeri, çocuk masa sandalye kiralama, şeker masası ikramları, balon süslemeleri, bay bayan palyaço hizmeti, limonatacı, gibi bir çok hizmetimiz sizler için devam etmektedir. Aralarında en zoru tabi ki kişiye özel Doğum Günü Konsepti Kiralama ve Süsleme Hizmeti olmaktadır.

Bu hizmetten yararlanmak için 1 hafta öncesinden ekibimizle görüşmeli ve anlaşmaya varmanız gerekmektedir. Sırada Catering Hizmeti ve Kokteyl Organizasyon Firmaları ile birlikte Yetişkin Doğum Günü Partiler geliyor. Burada özellikle sunulan etkinlik DJ Partisi ve müzik yayını ile gerçekleşmektedir. Gelen misafirler en güzel şekilde ağırlanması ve yiyecek içecek ikramlarını n sağlanması gerekmektedir. Bizim uzman ekibimiz misafirleriniz gelmeden saatler öncesinden hazırlıkları yapmak ve kurulumu gerçekleştirmektedir. İstanbul Çağlayan Doğum Günü Organizasyon Firmaları ile anlaşma yapmadan önce bizden de Fiyatları öğrenmenizi öneriyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir