Genel

Davet Organizasyon Firmaları

Türkiye genelinde Güzel bir Davet Organizasyonu vermek için nelere dikkat edilmeli, neler yapılmalı, dikkat edilmeli, nasıl olmalı, ikramları gibi fikir sahibi olmanız için sizlere faydalı bilgiler sunacağız.  İlk önce gelecek konuklarınızın sayısını belirlemeniz ve sonrasında, Organizasyon Firması ile anlaşma yapmanız gerekir.  Ama anlaşma yapmadan önce fabrika, açılış organizasyonu, düğün daveti, toplantı, seminer organizasyonları, doğum günü partisi gibi hangi alanda bir etkinlik olacağını mutlaka paylaşın. Kurumsal Organizasyonlar, için konsept çok önemlidir mesela firmanın logosuna uygun renklerde süslemeleri öncelikle düşünmeniz gerekmektedir.

Bu konsepti bistro masaların giydirilmesi ve mekana yaptırmak istediğiniz balon, tül, çiçek gibi görsel materyallerle sağlamak kolay olacaktır.  Bir çok bayii toplantıları, eğitim seminerleri, lansman organizasyonu gibi hizmetler için kurumsal firmalar bu tarz etkinliklerde çok dikkat etmektedir. Davet için mekana ve gelecek konuklara göre bir Kokteyl İkram menüsü belirleyin bu konuda kararsıysanız Catering Firmaları ile görüşün.  Hazır olan catering paketleri & menüleri ile sizlere zaten sunumu yapılmaktadır.  Nişan töreni, kına gecesi, nikah,  

Düğün Kokteyl Organizasyonları için standart olarak menü seçenekleri ( beyaz ekmek üzerine jambonlu, salamlı, kaşarlı, salatalıklı kanepe ) mini misket köfte, ekler ve kek gibi ikramlardan başlamaktadır.  Alkollü yada alkolsüz olacak Catering Organizasyonu menü seçeneklerine göre farklılık gösterebilir. Mevsim olarak soğuk havada bir Açılış Kokteyli düşünüyorsanız içecek ikramlarında sıcak olarak sunulan Coffee Break İkramlarını mutlaka talep etmelisiniz. Soğuk havalarda sıcak ikramların daha çok tüketildiğini hatırlatmak isteriz. Yağmurlu havalarda eğer açık alanda bir organizasyon olacaksa göz önünde bulundurup tente, şemsiye kurulumunu da düşünmenizi önem taşımaktadır.  Bistro masaların yanına kurulan ufo soba ve tüplü sobalar da gelen misafirlerinizin soğuktan etkilenmemesini sağlayacaktır.

Tabiki hava güzelse ve davet organizasyonu, olacaksa bu saydıklarımızın hiç birine gerek görmeden kolayca bir davet verebilirsiniz. Avrupa ve Anadolu yakasında her firmanın verdiğini hizmetlere ve sunduğu ikram menülerine göre Organizasyon Fiyatları farklıdır. İster düğün organizasyonu,  ister nişan kokteyl,  isterse nikah olsun firmamızı arayabilir Organizasyon Hizmetleri hakkında fiyat ve paketlerimizi öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir