Genel

İstanbul Ataşehir Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Ataşehir Doğum Günü Organizasyonu için eğlenceli partiler ve en güzel animasyonlarla sizlere hizmet vermeye hazırız. Burada çok çeşitli etkinliklerimiz deneyim ekip ve profesyonel ekipmanlarla sizlere sağlanmaktadır. Hiç bir şeyi kafanıza takmadan gönül rahatlığıyla ekibimize güvenebilirsiniz. Herkes çok ama çok eğlenmesi için tüm hazırlıklara yapar ve sizleri bekleriz. Çalışma sistemimizin bu kadar çok iyi olmasının başında gelem en önemli unsurlar işimizi severek yapmamızdır. Eğlencelin çok olduğu bir ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için gerekli her şeyi bizler sizlere bunları sağlamaktayız. Sizlerle şimdi en çok tercih edilen etkinlikleri sırasıyla anlatalım.

Birinci sırada her zaman olduğu gibi Palyaço Kiralama Servisi en başta yer almaktadır. Palyaçolar neler yapar bunu çok merak ediyorsunuz değimli hemen anlatalım o zaman sizlere. Oyun çantası ile parti gelmektedir partide yüz boyama figürleri ve sosis balonlarla harika bir etkinlik sunar. Tabili bununla bitmez mesela Doğum Günü Palyaçoları oyunlarda mantar kapmaca, bowling, mandallar sıralayalım. Çuval yarışı gibi hepsi güzel etiklikleri size sunmaktayız. Yine en .çok tercih edilenler ararsın da yer Sihirbaz Kiralama Hizmeti özellikle neler yapıyor hepsini anlatmaya başlıyorum. En çok kullanılan kelimelerin başında okus pokus neler oluyor. Herkesin beğenisini kazanan Doğum Günü Sihirbaz Servisi özelikle çok ve yetişkinlerden tam not almaktadır. Bu not tabii ki 5 yıldızlı olur şapkadan tavşan çıkarma, demir çemberler nasıl ayrılacak, kaybolan sopa, paralarım nereye gitti, çiçekler kayboldu, ampul renk değiştirdi gibi çok çeşitli showlar sizleri bekliyor.

Çocuk ve yetişkinlere profesyonel parti hizmeti sunan İSTANBUL ATAŞEHİR DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde en başarılı yerler arasındayız. Sadece bunları değil robot dansçı, bubble show, maskot kiralama, pamuk şeker arabası kiralama, çocuk masa ve sandalye temini gibi bir çok hizmet sizleri bekliyor. En çok küçük yaştaki çocuklar için istenen kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti için bizde bir çok sizler için hazırlıklar yaptık. Bunlar o kadar güzel ki bakanlar bir daha bakıyor. O yüzden mutlaka tasarımcılarımız görüşmeniz ve neler istediğinizi anlatmanız çok önemli. Tabi bu genel olarak Doğum Günü Masası Kiralama olarak bilinmektedir. Tabi Doğum Günü Arka Fon Süsleme ve Kiralama en çok istenen seçenekler arasında yer alıyor.

Bunun bazı kuralları var mesela Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları için 10 gün öncesinde yapılacak olan modele izin vermeniz gerekmektedir. Tüm çocuklar böyle minik ama hoş hediyeleri alması çocukları daha da mutlu etmektedir. Sizlerin yeter ki konsept için karar verin istediğiniz bir yazı yada hoşunuza giden bir resim yada çocuğunuzun çok sevdiği bir karakter hepsi için farklı konseptlerimizi kullanabilirsiniz. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI  ( şişme oyun alanı temini, pamuk şeker arabası kiralama, palyaço servisi, sihirbaz hizmeti, balon süsleme, çocuk masası ve sandalyesi kiralama hepsi dahil.).

Seçeneklerimiz çok ve çocukların eğlenmesi için profesyonel ekimizde hazır siz yeter ki bize güvenin ve bizde çocuklarınıza en güzel animasyonlar ve gösteriler sunarak onları mutlu edelim. Hep çocuklar için bir şeyler paylaştık şimdi birazda yetişkinler için yaptığımız hazırlıkları anlatalım. En canlı YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için gerekli her şeyi sizlere uzman ekiplerimizle sunmaya hazırız. Burada özellikle gelen konukların doyasıya eğlenmesi çok önemlidir. Ayrıca içecek ve yiyecek servisi içinde çok dikkat etmeli bu işi bilen ekiplerle çalışmak gerekmektedir.

İster Evde, Yazlıkta, ister Bahçede, Villada olsun gerekli olan tüm ekipmanları sizlere biz profesyonel olarak sunmaya hazırız. Bu tarz partilerde en çok dikkat çeken DJ Kiralama olmaktadır. Tabi bunu profesyonel Ses Sistemi Temini ile kombin ederek sunulmaktadır. Hem neden Işık Sistemi olmasın ki hepsinin olduğu bir paketi sizlere önerebiliriz. Mesela bistro masa kurulumu ve servis ekipmanlarının hazırlanması burada çok önemlidir. Burada sizlere sağladığımız Catering Hizmeti hepsi bir birinden güzel yiyecek ve içecek ikramlarından oluşmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir