Genel

İstanbul Şişli Nişan Organizasyonu

İstanbul Şişli Nişan Organizasyonu için gerekli olan konseptleri sizlere profesyonel olarak sağlıyoruz.  İhtiyacınız olan her şeyden önce bilgi almaksa o zaman bizi arayabilirsiniz. Görenleri şaşırtacak ve herkesin ağızlarını tatlandıracak NİŞAN ORGANİZASYONU için sizlere hizmet sağlamaktayız. Her zaman ilk olarak düşündüğümüz Evde, Bahçede konuklarımızı ağırlamaktır. Tabi bu doğru bir tercih fakat daha önceden gelecek misafirlerin sayısını öğrendiniz mi.. Bunu mutlaka öğrenmeniz gerekiyor yoksa Nişan Töreni yada Söz Organizasyonu sırasında bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz. İste kalabalık olacaksa konuk sayınız o zaman biraz yardım almak hiç fena olmaz. Tabi burada bir çok şey lazım sadece yiyecek ve içecek değil. Mesela Nişan Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme de bu seçenekler arasında yer almaktadır. Hem ayrı ayrı temin ederseniz yüksek bütçelerle de karşılaşabilirsiniz. Böyle şeylerin olmaması için bir tane şirket ile anlaşmak ve onların sağladığı bilgileri almak en doğru seçim olacaktır.

Bu Söz Merasimi olsun Nişan Töreni olsun hiç fark etmez. Genel olarak kullanılan tüm Nişan Malzemeleri Kiralama ekipmanları standarttır. Bunu sizlere sunacak olan İSTANBUL ŞİŞLİ NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI ile görüşecekte kolayca alabilirsiniz. Ayrıntılar çok mesela en ufak şey gelecek konuklar nerde oturacak bunun içinde Sandalye Kiralama gibi bir çok ekipman gerekmektedir. Bu yüzden sizler sadece gelecek konuklarınızla ilgilenin gerisini ekibimize bırakın. Ayrıca tasarımcılarımız sizler için harika Nişan Hediyelikleri + İkramlıkları hazırlıyor. Sizler sadece istediğiniz Nişan Süsleme Konsepti seçiyorsunuz gerisini bu işte uzman ekibimiz gerekli olan her şeyi sizler için karşılıyor. Hem de çok ekonomik bütçelerle sizlere bunları sizlere sunuyoruz ayrıca kaliteden ödün vermiyoruz. Tabi daha detaylı bilgiler gerekiyor bunları sizlere cevap olacak tasarımcılarımız en güzel şekilde ellerindeki numuneleri sizlere sunuyor. Dilerseniz görsel olarak resim ve video gibi bir çok materyalleri sizlere sunabiliriz.

 Bizden alacağınız servis personellerime bu işten uzman sadece müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Gelecek Nişan Catering Hizmeti ise günlük taze yiyecek ve içecek ikramlarından oluşmaktadır. Amacımız gelen konuklarınızın yanında saygınlık kazandıracak şekilde misafir etmek bizim için çok önemlidir. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 55 adet nişan hediyelikleri, 35 adet sandalye kiralama, 55 kişilik nişan kokteyl menüsü, 2 servis personeli, nişan masa kiralama, nişan tagı süsleme her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir