Genel

İstanbul Esenler Organizasyon Şirketleri

İstanbul Esenler Organizasyon Şirketleri içinde sizlere her zaman sorunsuz etkinlikler ve uzman çalışan ekipler sunarak hayatınızı kolaylaştırıyoruz. Sunduğumuz etkinliklerde profesyonel çalışan personeller ve son model ekipmanlarla sizlere her zaman hizmet vermeye hazırız. Yeni evlenecek olan çiftlerin kafası çok karışıyor her yerde ayrı bütçeler ve hizmetlerin yer aldığı teklifler almaktadırlar. Tabi istediği konsepte Düğün Süsleme Hizmeti için farklı yerleri değerlendirmektedirler. Bunun daha kolayı ise profesyonel bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU için firma ile görüşmek aslında en kolay ve en iyi yoldur. Tabi daha önce sağladığı etkinliklerde bakarak esinlenmek ve onun üzerinden renk ve Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinden faydalanmak bize oldukça zaman kazandıracaktır.

Bunun yanında bizim tasarımcılarımız kendilerinin ürettiği saray konseptinden oluşan Düğün Arka Fon Kiralama – Çiçekli Gelin Yolu Süsleme modellerimizi mutlaka incelemenizi öneriyoruz. Dilerseniz sizlere yerinde gösterim yaparak depomuz dada bu tarz süslemeleri görebilirsiniz. Görsel olacakta elimizde bir çok sunumlardan oluşan resimler bulunmaktadır. Sürekli olarak kendimizi geliştiriyor ve seçenekleri sizler için çoğaltıyoruz. Bunun en başında Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme Hizmeti en başında yer almaktadır. Tabi sizlere bu konuda en deneyimli bilgileri İSTANBUL ESENLER DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ almanızı sağlayacak olduğunu unutmamız gerekmektedir.

Diğer yandan yapılacak olan süsleme ve konseptleri sizin istediğiniz gibi tasarlayacak olan tasarımcılarımız sizlere dinler ve ona göre hareket etmektedir. Şimdi ise sizlere burada sunacağımız bütçeleri örnek olarak sunmaktayız. Daha doğru bilgiler için görsel olarak sunumlar ve bütçeler sizlere sunulmaktadır. Tabi herkes bu tarz değil yeni nesil DÜĞÜN KOKTEYLİ isteyen çiftlerde çok olmaktadır. Neden olmasını genç çiftler istedikleri gibi parti verebiliyor harika bir dj performansı ile herkesi a dan z ye herkesin eğlenmesini sağlıyor.

Tabi diğer yandan Düğün ayakta nikah ile devam ediyor bunun için sizlere Nikah Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme gibi çeşitlerden oluşan konseptleri sizler için hazırladık. Bunlardan yararlanmak istiyorsanız sizlere için hazırladığımız tanıtım videolarımız incelemenizi önermekteyiz.  DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5500TL ( 120 kişilik soğuk ikramlardan oluşan düğün kokteyl menüsü, 4 garson temini, dj + ses sistemi kiralama, 15 adet bistro masa kurulumu, düğün tagı + nikah masası temini, gelin yolu süsleme ve kiralama her şey dahil.).

Sırada evlilik adımları atan çiftlerin NİŞAN ORGANİZASYONU için yapacağımız hizmetleri sizinle paylaşmaya. İlk adım olarak sizler sadece gelecek konuklara adapte olun çayınızı kahvenizi yudumlarken sizin için çalışacak olan personelleri biz sağlayalım. Ayrıca bu sayede konuklarınız la daha kaynaşma ve sohbet etmek için daha çok zamanınız olacaktır. Tabi sadece NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI için değil bazı gerekli olan Nişan Malzemeleri Kiralama da oldukça fazladır. Tabi Söz Organizasyonu içinde aynı şekilde hizmetleri sunmak gerekmektedir. En çok tercih edilenler arasında Nişan Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme gibi seçeneklerin oldukça talep edilmektedir.

Neden olmasın gelecek konuklara Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları tüm gelen konuklar tarafından sevinçle karşılanmaktadır. Bunun sebebi günün özel olduğunu belirtmek ve resim karesinde çiçeklerle süslü yerden anı kalması herkes tarafından istenmektedir. Ayrıca gelecek konukların sayısı sizin için artık önemli değil gerekli olan Sandalye Kiralama, Nişan Masası Süsleme gibi bir çok konsept nişan süslemelerini sizlere profesyonel olarak sağlıyoruz. Sizlere bunu hepimiz biliyoruz ki İSTANBUL ESENLER NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sunacak ve doğru kararlar almamızı sağlayacaktır.

Tabi bunlarla bitmiyor sizlere sunulan hazır bütçeler ve paketler sizlere zamandan ve paradan kazanmanızı sağlamaktadır. Bu tarz paketler genel olarak Söz Merasimi, Nişan Törenleri gibi etkinliklerde yer almakta ve eksiklerin listesini kolayca çıkarmaktadır. Bu yüzden uzman deneyimli ekiplere güvenmek gerekir yeter ki bu işi yapıyor ve deneyimli olsun. Bu şekilde olursa size zamandan kazanmak ve bir çok oluşacak sorunların önüne geçmesini sağlayacaktır. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL ( 60 adet nişan hediyelikleri, ev süsleme, 40 adet ahşap sandalye kiralama, nişan masası süsleme, ara sıcaklı nişan catering menüsü sıcak ikramlardan oluşan, 2 kişilik servis hostesi nakliye ve kurulum dahil.)..

En eğlenceli Doğum Günü Partisi için profesyonel ekibimizde Palyaço Kiralama ve Doğum Günü Sihirbazı sizlere etkinlik hizmeti vermeye hazırdır. Sihirbaz Kiralama etkinliğimiz 50 dakika sürmektedir burada en başta ise doğum günü çocuğu ile birlikte sihir yaparlar. Bu gösteri şapkadan tavşan çıkarma, sopa bez olursa, top çevirmece, renk değiştiren taşlar ve daha neler ler hepsi getirdiği valizin içinde saklı. Tabi Doğum Günü Palyaçoları da çocuklara özel oyunlar, yarışmalar, yüz boyama ve sosis balondan harika şekilli yaparak hediye etmektedir. Tabi burada sunulan etkinliklerde en iyi tercih yapma konusunda İSTANBUL ESENLER DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sizlere doğru kararları verecektir. Mesela kişiye özel Doğum Günü Süsleme konusunda özenle çalışmalar yapıyoruz. Bu tarz hizmet veren tasarımcılarımız ister çocuğunuzun resmi ister sevdiği bir masal kahraman hiç fark etmiyor bunun için Doğum Günü Masası Kiralama da çok güzel örnekleri sizlere sunmaktadır.

Tabi bunu yapabilmesi için ortalama 1 hafta önceden sipariş vermeniz gerekmektedir. Sonrasında ise Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları olmak üzere hepsini sizlere konsept olarak sunmaktadır. Tabi bunun içinde Doğum Günü Arka Fon AFİŞ Kiralama da olduğunu unutmamak gerekir. Şimdi ise Yetişkin Partisi için sunduğumuz Catering Hizmetleri ve organizasyonlarda neler yapıyoruz hepsini anlatıyorum. Burada konsept olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU havasında ama tabi ki daha eğlenceli geçmektedir. Dj çok iyi bir performans sergilerken ekibimizde gelen konuklara yiyecek ve içecek servisi sağlamaktadır.

Sizler için bir gece clubu dizaynı oluşturuyor tüm gelen konukları sizler için en iyi şekilde ağırlıyoruz. Bizimle gelecek kişi sayısı ve neler istediğiniz paylaşmanız yeterli olacaktır. DOĞUM GÜNÜ PALYAÇO + SİHİRBAZ KİRALAMA FİYATLARI 900TL ( 45 dakikalık sihirbaz show, yüz boyama, sosis balonlardan şekiller yarışmalar ve oyunlar her şey dahil).. Yeni evlenmek üzere olan çiftler müzikli, yemekli düğünler yerine Nikah Kokteyli olması konusunda tercih yapıyor. Çoğu belediye nikah salonları artık sizlere mekan içinde yardımcı olarak hizmet sağlıyor. Tabi burada evlilik akdi olacağı zaman öncesi yada sonrası için Nikah Organizasyon Şirketleri ile anlaşma yaparak Catering Hizmetleri almak gerekmektedir.

En başarılı sonuçları için hepimiz biliriz ki işi uzmanından öğrenmek ve bilgilerinden faydalanmak gerekir. İste bu anlamda AÇILIŞ ORGANİZASYONU gerçekten doğru bilgilerle yapılması gerekmektedir. Bunun içinde işini iyi yapan personeller ve gerekli bir çok ekipman gerekir. Bunu sizlere başarılı firmalar zaten gerekli bilgileri sunarak tercih yapmanızı sağlayacaktır. Eğer ilk günü tanıtım için değerlendirmek isteyen müşterilerimiz için harika sunumlar hazırladık.  Bunu yapmanın en kolay yollarından biri baskılı balonları Palyaço Hizmeti ile tüm yoldan geçenlere dağıtmakla başlamaktır.

Tabi Ses Sistemi Kiralama ve Sunucu da burada eğer profesyonel bir şekilde konuşmalar yaparak dikkat çekip tanıtıma yardımcı olacaktır. Dış mekanı inceleyerek doğru bir şekilde Açılış Süsleme yapılarak güzel bir görüntü elde edebiliriz. Renk cümbüşü olacak şekilde Balon Süsleme de oldukça çok talep görmekte ve neredeyse açılışlarda olmasa olmazlar arasına girmiştir. Çok seçeneklere sahip ve bu işte başarılı İSTANBUL ESENLER AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sunacağını bilmemiz gerektirmektedir. Tabi tanıtım için bir çok seçenek var ama en çok Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama en çok istemeler arasındadır. Ücretsiz olarak bu AÇILIŞ İKRAMLARI dağıtırsak ilk günden çevrenizde harika bir iz bırakabilirsiniz. Bunların dışında ise robot adam, uzun tahta bacak, maskot temini, fly tüp gibi gibi seçeneklere de sahibiz. Sadece reklam değil AÇILIŞ KOKTEYLİ içinde sizlere farklı konseptler sunarak hizmetler sağlıyoruz. Burada gelecek konuklar için özenle hazırlanan etkinlikte her şey kusursuz olması gerekmektedir.

Tabi sizlerin gelen konuklarla daha çok zaman geçirmeniz hayırlı olsun diyenleri misafir etmeniz gerekir. Sizler içeceklerinizi yudumlarken bir yandan sizin için çalışan ekibimiz en iyi şekilde gelen konuklarla ilgilenerek sizlerin yükünü hafifletmektedir. Şimdi size sunacağımız paket programı CAFE, MAĞAZA, OFİS, GALERİ gibi yerler için uygundur. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3250TL (  sunucu + ses sistemi kiralama, 2 kişilik balon dağıtımı için palyaço servisi, 1000 adet baskılı balon, pamuk şeker arabası kiralama, 6 adet bistro masa, 70 metre zincir balon süsleme her şey dagil ).

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir