Genel

İstanbul Ümraniye Açılış Organizasyonu

İstanbul Ümraniye Açılış Organizasyonu için aradığınız profesyonel ekiplere sahip bir firma ise o zaman doğru adreste sinizdir. Amacımız kendi bünyemizde bulundurduğumuz profesyonel ekip ve ekipmanları sizlerin etkinliklerinde sunarak başarılı sonuçlara ulaşan hizmet vermektir. Aradığınız hizmetleri kolayca bulacağınız ve ses getirecek AÇILIŞ ORGANİZASYONU için biz burada sizleri bekliyoruz. Sizler sadece gelen müşterilerimizle ilgilenin geriye kalan her şeyi bize bırakın. Sizler için yapacağımız harika bir Açılış Süsleme ile tüm dikkatleri İŞ YERİ AÇILIŞI için çekebiliriz. Tabi bunu yapabileceğimiz etkinliklerin başında gelen Balon Süsleme ile başlayabiliriz. Tanıtım o kadar çok çeşit var ki aralarından en çok tercih edilenlerin başında gelen el ilanı ve broşür dağıtımı en kolay seçenekler arasındadır.

Bunun için Palyaço Hizmeti alarak yoldan geçen ve cadde üstlerinde herkese dağıtım yaparak bu hizmeti sağlayabiliriz. Eğer daha farklı seçenekler isterseniz de robot dansçı, uzun tahta bacak, şişme maskot kiralama gibi seçeneklerde göz önünde bulundurabiliriz. Tabi bunlarla kombin etmek gerekirse sunucu ve ses sistemi kiralama seçeneklerinde değerlendirmek gerekir. En güzel tanıtımları özellikle sunucular ellerinde mikrofon ile konuşarak herkesi iş yerine çağırmakta ve tanıtım olduğu bilgisini vermektedir. Bu gibi çalışmaları sizlere sunacak olan İSTANBUL ÜMRANİYE AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI olduğunu unutmamamız gerekiyor.

Zaten bu tarz etkinlikler için sizlere sunulacak olan görsellerle hemen karar vermeniz sağlanacaktır. Bu saydığımız hizmetlerin yanında Patlamış Mısır Arabası ve Popcorn Arabası Kiralama da oldukça dikkat çekici hizmetlerden olduğunu belirtmek isteriz. Bizim gözlemlediğimiz kadarıyla MARKET, MAĞAZA, CAFE gibi AÇILIŞLAR da oldukça uzun kuyruklar oluşmakta ve çok rağbet görmektedir. Tabii gerçek bir reklam için çalışan personeller ve aktiviteler ne kadar çok olursa o kadar açılışını yaptığımız yer o kadar dikkat çeker. Ama öncelik firma logolu balonların dağıtımını yapmakta etkili çözümlerden biridir. Bu konuda geçmişte yaptığımız çalışmalar oldukça fazla ve sürekli olacakta kendimizi geliştirip daha iyisi için çalışıyoruz.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3250TL ( uzun tahta bacak, pamuk şeker arabası kiralama, 3 kişilik palyaço kiralama, fly tüp, 1000 adet baskılı balon satış, 75 metre balon süslemesi, ses sistemi kiralama, sunucu hizmeti, 4 adet bistro masa her şey dahil) Şimdi sırada sadece gelecek davetliler için yapacağımız AÇILIŞ KOKTEYLİ için sizlere bir çok konu hakkında bilgi sunacağım.  Öncelikle hepimiz işi hayatımıza başlarken ilk günün ne kadar bizim için önemli olduğunu biliriz. Ve diğerlerinden farklı olması içinde herkesi davet ederek onları kendi işlerimizde ağırlamak isteriz. Tabi yeni ürünleri yada markaları tanıtmakta en başta gelmektir. Bunun için ilk olarak daha konukları giriş de karşılayacak olan Karşılama Hostesleri ile hoş geldiniz demek en güzelidir.

Tabi bunun gibi bir çok ayrıntı var mesela müzik seçimde bir çok kişi tarafından Trio Müzik Grubu Kiralama da oldukça istenilenler arasındadır. Tabi Açılış Kokteyl Menüsü de oluştururken bütçenize uygun ikramlardan talep edebilirsiniz. Çok güzel ve taze ikramlardan oluşan menülerimizde özellikle ara sıcaklı menüyü öneriyoruz. Bu menü için küçük bir mutfak gereklidir bunu müşteri temsilcimizle paylaşmanızı rica ederiz. Bura gerekli olan ilk olarak İSTANBUL ÜMRANİYE AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI ile tüm detayları paylaşarak karar almanız daha sağlıklı olacaktır. Tabi bir çok farklı Kuyumcu, Eczane, Alışveriş Merkezi, gibi yerlerin farklı tarzda hizmetleri oluyor.

Bunları en kolay anlamanın yolu müşteri ile görüşmek ve neler istedikleri konusunda seçim yapmasını sağlamaktır. Bunun içinde elimizde bir çok geçmişte yaptığımız etkinliklerin görsel resim ve videoları olmaktadır. Açılış Catering Hizmeti sunmadan önce her şey doğru şekilde hazırlanırsa sorunsuz bir etkinlik sizleri bekliyor demektir. Biz mesela gelecek konuk sayısına göre masalar kuruyor yiyecek ve içecekleri hazırlıyor. Daha sonrada çalışacak personellerin hazırlıklarını yapıyor tüm etkinliğin güzel geçmesini sağlıyoruz. Bizim için sadece personeller çalışmaları değil ne giydikleri ve gülümseyerek çalışmaları da çok önemlidir.

Aksilik olmaması için elimizden gelenin fazlasını yapıyor ve yaptığımız çalışmalara güveniyoruz. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 5500TL ( 150 kişilik açılış catering menüsü soğuk ikramlar, 2 kişilik karşılama hostesi, 3 kişilik müzik ekibi kiralama, 4 adet garson temini, 15 adet kokteyl masası, 65 metre balon süsleme her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir