Genel

İstanbul Sultangazi Açılış Organizasyonu

İstanbul Sultangazi Açılış Organizasyonu için sizlere deneyimli çalışan personeller ve son model ekipmanlarla hizmet vermeye hazırız. Sizlere en etkili ve başarılı AÇILIŞ ORGANİZASYONU olması için sürekli olarak deneyimli ekiplerle etkinlik çalışamalar yapıyor hizmetini sağlıyoruz.  Hepimiz biliriz ki dış görünüm çok önemlidir sizinde ilk gününüzü renkli ve iddialı olması için Açılış Süsleme ile başlayabiliriz. Burada önemli olan İŞ YERİ AÇILIŞLARI için başarı geçmesi çok önemlidir. Bunu ilk olarak Balon Süsleme ile başlayıp iş yerinin her yerine dekorasyon çalışması yaparak başlayabiliriz. Sonrasında ise bizim istediğimiz konuşmaları yaparak yoldan geçen herkesi etkileyecek ve mekana davet edecek olan Sunucu + Ses Sistemi Kiralama ile kombin ederek oldukça reklam sağlayabiliriz. Sunucu ister yapmak istediğiniz ikramları isterseniz kampanyaları duyurusunu bizim için gerçekleştirmektedir.

Bunun akabinde ise harika danslar yaparak el ilanlarını dağıtması için Palyaço Hizmeti ile devam ediyoruz. Burada genel olarak çevreden güzel tepkiler toplayan palyaçolar ayrıca bizim istediğimiz broşürlerde dağıtımını sağlamaktadır. Çalışacak olan personeller çok önemli bu yüzden özellikle deneyimli çalışma arkadaşları ile etkinlikte bulunmalıyız. En doğru bilgileri alabileceğiniz İSTANBUL SULTANGAZİ AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI olduğunu başka yerden ise bilgi almamanızı önermekteyiz.  Sırada en çok tercih edilenlerin başında gelen ve tüm çevredeki komşular tarafından uzun kuyruk olmasını sağlayan ücretsiz AÇILIŞ İKRAMLARI neler onu anlatmaya geldi.

Burada Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama oldukça dikat çeken etkinlikler arasındadır. Up uzun kuyrukların ve açılışlarda herkesin almak istediği ücretsiz dağıtılan ikramlardan olmaktadır. Tabi seçenekler bunlarla sınırlı değil dj kiralama, açılış mankeni, uzun tahta bacak, robot dansçı gibi bir çok etkinliklerde sizlere sağlıyoruz. Her zaman aklınızdan geçenleri bizimle paylaşın sizlere özel oluşturacağımız farklı paketlerle en doğru kararları alarak harika bir etkinlik olmasını sağlıyoruz. Sizlere sunacağımız paketleri CAFE,  MAĞAZA, MARKET gibi yerler için uygundur ve hizmet talep edebilirsiniz.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL ( 70 metre balon süsleme, pamuk şeker arabası kiralama, sunucu temini, ses sistemi kiralama, 3 kişilik palyaço kiralama her şey.) . Sırada reklam yerine saygınlık olmasını tercih eden müşterilerimiz için gelecek konukları en iyi şekilde ağırlamak gerektiğini biz biliyoruz. Artık bir çok marka AÇILIŞ KOKTEYLİ için  daha çok istek yapmakta bunun sebebi biraz Bayi Toplantıları şekilde olmasının önemi çok büyüktür.Açılış için daha mekana ilk adımlarını attıklarında onları Karşılama Hostesi ekibimiz karşılar ve bizim istediğimiz ürün yada markanın tanıtımı tüm gelen konukların bilgi almasını sağlamaktadır. İşinizi kendi işimiz gibi görüyor konuklarınızı kendi konuklarımız gibi en iyi şekilde karşılıyoruz.

Ayrıca konuklar gelir hem iş arkadaşları gelir ortam harika olur. Bir yandan yiyecek içecek servisi yapan garson ve servis hosteslerimiz ile birlikte mükemmel müzikler yapan trio grubu davetlilere dinleti yapmaktadır. Amacımız burada sizlere prestij sağlayacak çalışmalar yaparak en güzel davetin sizin olması için çalışmalarımızı profesyonel olarak yapmaktayız.  Tabi bunu sizlere sunacak olan İSTANBUL SULTANGAZİ AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI olduğunu hepimizin önemli bir şekilde bilmemiz gerekmektedir. Eğer herkes işinde usta olmuş kişilerden olmasa sonradan doğacak sorunlarda kaçınılmaz olabilir. Bu yüzden sadece alacağınız hizmeti şirketle görüşürken görselleri incelemenin bile sizlere çok faydası olacaktır.

Her zaman bunu unutmayalım doğru bilgileri bize sunacak olan bu işi yapan şirketler ve onlardan destek almak gerekir. Sizlere vereceğimiz hizmetler burada saydıklarımızla sınırlı değil bizim için en başta önemli olan sizlerin bütçesidir. Eğer bütçeniz yüksek ise ona göre sizlere çalışmalar yaparak sunum sağlarız. Eğer küçükse bunun içinde elimizden gelenin en iyi yaparız. Yeter ki bizimle tüm istediğiniz etkinlik hizmetleri için bilgiler verin müşteri temsilcimiz sizlere bu konuda yardımcı olacaktır. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 5000TL  ( 100 metre balon süsleme, 4 kişilik servis personeli, 2 kişilk karşılama hostesi, 100 kişilik açılış kokteyl menüsü, 10 adet bistro masa temini, 3 kişilik trio müzik grubu kiralama her şey dahil.). Burada sizler için sunduğumuz bütçe Kuyumcu, Ofis, Eczane gibi yerlerin açılışları için çok uygundur dilerseniz müşteri temsilcimiz sizlere sunumlar yapabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir