Genel

İstanbul Tuzla Açılış Organizasyonu

İstanbul Tuzla Açılış Organizasyonu için profesyonel bir firma ile arayışındaysanız sizlere sunumlar yaparak neler sağladığımız konusunda bilgiler verebiliriz.  Başarılı sonuçlara ulaşmak için öncelikle uzman çalışan personellere çalışmak gerekir işte bu anlamda tüm ekibimiz en iyi ekiplerden oluşmaktadır. Bu CAFE, GÜZELLİK SALONU, KUYUMCU AÇILIŞ ORGANİZASYONU olsun hepsi için bir birinden güzel paketler hazırladık. Bizim amacımız sizlere sadece etkinliklerde hizmet vermek değildir. İlk gün başarılı sonular elde ederek sizlerin daha çok müşteriler oluşturmaktır amacımız. Tabi bu kolay bir şey değil bunun için bir çok ayrıntı var sizlere önerebileceğimiz.

Buradaki yoğun olarak tercih eden Market Açılış Organizasyonu için rağbet görmektedir. Sizlerde özel sunumlar yaparak doğru seçimlerden oluşan paketleri sunabiliriz. Aslında olmasa olmaz diyebileceğimiz Açılış Süsleme ile başlamak olduğunu bilmenizi isteriz.  Burada genel olarak en çok tercih edilenler arasında Balon Süsleme yer alıyor diyebiliriz. Tabi sonrasında ise ücretsiz olarak dağıtımı yaptığımız Patlamış Mısır ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama oldukça tercih edilmektedir. Tabi seçenekler çok fazla bunu da en doğru sizlere sunacak olan İSTANBUL TUZLA AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI olduğunu belirtmek isteriz eğer yanlış bilgi alırsanız. En önemli gününüzde sorunlar yaşatabilir ve en önemli gününüzü kaybetmenize neden olabilir.

Bunlardan dolayı etkinlik hizmeti almak kadar profesyonel bir şirketle çalışmakta o kadar değerlidir. Seçenek olarak dikkatleri üzerinize toplamak için kapının önüne harika bir ses sistemi ve sunucu ile bunu başarabilirsiniz. Mekanın önünde dansçı Palyaço Hizmeti de çok yarar sağlar hem dans eder hem baskılı balon yada el ilanlarını dağıtırsak etkinliğe katkı sağlamaktadır. Seçenekler arasında Robot Dansçı, Uzun Tahta Bacak, Açılış Mankeni, Şişme Maskot Kiralama da olduğunu bilmenizi isteriz. Sırada farklı bir etkinliklerden olan AÇILIŞ KOKTEYLİ nasıl olur ve konuklar için en güzel hizmetleri nasıl sağlarız hepsini burada paylaşacağım.

En özel konuklarınız yanı arkadaşlarınız, akrabalarınız iş hayatındaki müşterileriniz kısaca herkes için çok özenerek hazırlıklar yapıyoruz. İşte burada Açılış Catering Firmaları aradığınızda sizlere profesyonel olarak destek vermeye hazırız. Bizler sizin gibi özenle hazırlıklar yapıyor ve KOKTEYL ORGANİZASYONU için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışıyoruz. Burada sizlere sunduğumuz Açılış Kokteyl Menüleri için tercih yaptığınızda sizlere mobil olarak hizmetler sunuyoruz. Konuklar için bistro masa kurulumu ve servis personelleri gibi tüm ayrıntıları sizlere sağlamaktayız. İlk olarak mekanınıza adım attığında konuklarınız için dilerseniz Trio Müzik Grubu ile karşılayarak onlara harika bir sürpriz yapabiliriz.

Bitimi tabi ki bitmedi İş yeri Açılışı sırasında konukları dilerseniz Karşılama Hostesleri ile karşılar ve ürünleriniz olsun markanız olsun hepsi için bilgileri paylaşarak sunum yapmaktadır. Yanı kısacası konukları en iyi şekilde karşılamak tabi ki İSTANBUL TUZLA AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI doğru tercih olmaktadır. Bu yüzden her yerden bilgi almak yerine doğru yerlerden bilgi almak her şeyin en başında gelmektedir. Sunumlarda gerek paketler gerek hizmetler gibi her şeyi müşteri temsilcimiz sizlere sunmaya hazırdır. Sizler için hazırladığımız teklifleri Otomobil Galerisi, Mağaza, Klinik, Satış Ofisi gibi yerlerin açılışları için oldukça uygundur.

Açılış OrganizasyonuAÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4750TL (. 4 kişilik servis hostesi, 2 kişi karşılama hostesleri, 12 adet kokteyl masası kurulumu, 100 kişilik açılış catering ikram menüsü soğuk aperitifler, 60 metre zincir balon süsleme, 2 kişilik trio müzik grubu kiralama her şey dahil .)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir