Genel

İstanbul Beyoğlu Organizasyon Şirketleri

İstanbul Beyoğlu Organizasyon Şirketleri içinde sizlere profesyonel etkinlik hizmeti için varız. Dilerseniz profesyonel ekip ve ekipmanlarımız hakkında bilgiler alabilirsiniz sizlere müşteri danışmanımız yardımcı olmaktan mutluluk duyar. İlk olarak sizlerle KOKTEYL ORGANİZASYONU için bilgiler paylaşacağım.  Bu ister Sanat Galerisi Açılışı ister Nikah İkramları olsun her zaman sizlere profesyonel hizmetler sunmayı hedefleriz. Sergi Açılış Kokteyli için bir birinden güzel catering menüleri hazırladık mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Sırada eğlencenin her şeyin başında olduğu ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU İÇİN neler yapıyoruz hepsini burada paylaşıyorum En çok tercih edilenler arasında tabi ki Doğum Günü Palyaçoları en başta gelmektedir. Bunun sebebinin en başında çocuklarla yapılan yarışmalar, oyunlar gelmektedir. Tabı bütçe olacakta uygun sunulmasında bunun tercih sebebi olmasını sağlıyor.

Tabi ekibimiz profesyonel Palyaço Kiralama etkinliği sunar yanında ise kocaman bir oyun çantası ile gelerek çocuklara yarışmalar ve oyunlar oynatır. Bitti mi hayır bitmedi ayrıca sosis balondan şekiller yapar çocuklara hediye eder ve son olacakta yüz boyama aktivitesi yaparak işini tamamlar. Sırada ise herkes tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Doğum Günü Sihirbazı neler yapıyor anlatıyorum. Ortalama 45 dakika profesyonel bir gösteri sunar özellikle doğum günü çocuğunu sahneye alarak onunla birlikte harika showlar yapmaktadır. Sihirbaz Kiralama da şapkadan tavşan yada rakun çıkıyor. Ayrılmayan çemberler, sopa ip olursa, renk değiştiren toplar daha neler neler hepsi sizleri bekliyor. Bunların yanında alabileceğiniz Bubble Show ( Baloncu Gösterisi) Şişme Oyun Parkı Kiralama, Çocuk Masa Sandalye Takımı Kiralama gibi seçeneklerde sizlere sunuyoruz.

DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL( 2 palyaço kiralama, 1 sihirbaz temini, çocuk masa sandalye temini, şişme oyun parkı temini her şey dahildir.). Şimdi tüm partilerin yıldız hizmeti olan kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti nasıl olur gibi bilgileri sizinle . Burada en çok tercih edilen Doğum Günü Afiş Arka Fon Kiralama olmaktadır. Nasıl olmasını bir birinden güzel büyüklü küçüklü balonlar ve harika bir Doğum Günü Masası İkramları gerçek bir şölenmiş gibi hava katar. Burada yaılan  Hediyelikler, İkramlıklar gibi ger bir ayrıntıyı sizler için tasarlayan ekibimiz en iyisi konsepti sunar. Tabi bunun için ortalama 10 gün öncesinden tasarımcımızla görüşerek plan yapmanız gerekmektedir. Sizler için İstanbul Beyoğlu Doğum Günü Organizasyon Şirketleri arasında en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.  Sırada Yetişkin Doğum Günü Partileri için  sunduğumuz Catering Organizasyon Hizmetleri için size bilgiler vereceğim.

Çılgınlar gibi parti yapmak herkesin hakkı ama partiniz için bir çok eksiğiniz olabilir. Burada sizlere sadece konuklarınız la ilgilenmeniz ve artık gerisini bize bırakmanız yeterli olacaktır. Mesela profesyonel Ses Sistemi Kiralama + DJ Hizmeti için sizlere destek verebiliriz. Sizler yeterli istediğiniz tarz müziklerin bize bilgisini vermeniz yeterli olacaktır. Tabi bunun yanında bistro masa kurulu, servis hostesi, garson gibi gerekli her şeyi sizlere temin edebiliriz.  Sırada ise konukları kendi evinizde karşılayacağınız EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için sizlere bir çok seçenek sunabiliriz. Burada biliyoruz çok titizlikle davranıyor her şeyin en güzeli olsun istiyorsunuz. İşte Söz Merasimi ve Nişan Töreni için özel olarak hazırladığımız Catering Hizmetleri için bize güvenmeniz yeterli olacaktır.

Sizlere burada sunacağımız en güzel Nişan Kokteyl Menüleri ile gelen misafirlerin hepsinin ağızlarını taçlandıracağız. Konuklara çay ve kahve servisinin yanında kurabiye ve tatlılardan oluşan ikramlarımızda çok beğeni katacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizlere sunduğumuz İSTANBUL BEYOĞLU NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında farklı seçeneklerle sizlere çözümlere sunuyoruz. Evde, Cafede, Yazlıkta Villada olsun hiç fark etmez sizlere mobil olarak sunacağımız Nişan Masası Süsleme, Hediyelikler, İkramlıklar, Arka Fon Kiralama gibi tüm seçenekleri nereye istiyorsanız oraya getiriyoruz.

Sizlere sunduğumuz Nişan Malzemeleri Kiralama servisimizde indirimli olarak paketler sunuyoruz. Bunları ayrı ayrı almaktansa paket olarak almanız sizlere avantajlı olarak sunulmaktadır. Burada örnek olarak sunağım pakette bilgi almanızı sağlayacağım. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL( 40 adet sandalye kiralama, 4 bistro masa kurulumu, ev süslemesi, 50 kişilik ara sıcaklı nişan kokteyl menüsü, 50 adet nişan hediyelikleri, nişan masası ve arka fon kiralama her şey dahildir.) . Burada sunduğumuz paket ayrıca Söz Organizasyonları içinde uygundur. Sırada en harika DÜĞÜN ORGANİZASYONU için nasıl ilerlemek ve neler yapmak gerekir hepsini paylaşıyorum. Burada ilk olarak yapılması gerekenler özellikle uzman firmalardan bilgi almak gerekir.

Daha önce gerçekleşmiş bir çok düğün mevcut bunlara da inceleyerek fikir almanızı sağlayacaktır. Biz devamlı olarak kendimizi geliştirerek daha iyi bir hizmet için çalışmalar yapıyoruz. Özellikle DÜĞÜN için MASA SANDALYE KİRALAMA seçenekleri istediğiniz tarz süslemeler ile gerçekleşmektedir. Her zaman bizim bakış açımız hep aynıdır farklı seçenekleri sunarak daha detaylı hizmet için çalışıyoruz. Bahçe Düğünleri, Kır Düğün Organizasyonu gibi etkinliklerde sizlere hem Catering hem Organizasyon Hizmeti sağlıyoruz. Burada sağladığımız Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde kendi tasarımcılarımız geliştirdiği harika ekipmanlar var. Bunlar bir birinden güzel ekipmanlar ayrıca sizlerin istediği konsepti sağlayacak olan bu ekipmanları mutlaka incelemenizi öneriyoruz.

Hayalinizdeki gibi bir düğün olması için deneyimli ekibimiz ve tasarımcılarımız her zaman yanınızda yer alacaklardır. Buradaki hedefimiz İSTANBUL BEYOĞLU DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında sizlere sunacağımız seçeneklerle rakiplerimiz arasında fark yaratmak istiyoruz. Hem kim istemez ki hayal gibi süslenmiş bir ortamda düğünü gerçekleşmesini. İşte bu yüzden elimizde çok güzel konseptlerden oluşan süsleme seçenekleri sizler için hazırlıyoruz. Hepimizin dilediği gibi çok şık bir düğün için ekibimiz dur durak bilmeden sürekli olarak etkinliklerde çalışmalar yapmaktadırlar. Yeter’i sizlerin istediği gibi etkinlikler olsun ekibimiz en mutlu günlerinizde yanınızda olmaya devam edecektir. Özel tasarımcılarımızın sizler için geliştirdiği DÜĞÜN ARKA FON KİRALAMA – GELİN YOLU SÜSLEME modelleri ile en güzel konseptleri sizler için biz temin ediyoruz.

Burada sizlere sunacağımız bütçe örnekleri ile bilgi almanızı sağlayacağız. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5500TL ( 50 adet tiffany sandalye kiralama, 10 adet bistro masa,  1 adet gelin tagı ve gelin yolu süsleme, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü, 4 kişilik servis personeli, trio müzik grubu her şey dahildir.).  Eğer tercihinizi Düğün Kokteyl Organizasyonu olarak kullandıysanız. Sizlere harika seçeneklerle Catering Organizasyon Şirketleri arasında hizmetler sağlayabiliriz. Burada özellikle konukları genç olanlar tercih ediyor hem konsept olacakta DÜĞÜN KOKTEYLİ özellikle çok güzel bir görüntüye sahiptir. Konsepte uygun Düğün Ekipman Kiralama seçeneklerinde aradığınız neyse bizde bulabileceğinizi garanti ediyoruz.

Bu yüzden daha fazla zaman kaybetmeden kolayca bizden bilgi alabilirsiniz sizlere her konuda yardımcı olacağız. Her zaman gerçekleşen belediye nikah salonlarındaki törenler artık çok talep görmektedir. Tabi burada belediye salonları sizlere mekan konusunda yardımcı oluyor fakat Nikah Töreni Kokteyli için dışarıdan hizmet almanızı konusunda bilgi sağlıyor.  Tabı biz profesyonel NİKAH ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında sizlere hizmet sağlamaya hazırız. Burada özellikle evlilik akdi öncesi yada sonrası için Nikah Kokteyli olmasını sizlere biz sağlıyoruz.

Takı töreni sırasında oluşan kuyruklardaki konukların kaliteli zaman geçirmesi için sizlere Kokteyl Organizasyonu sağlıyor yiyecek ve içecek ikramları dağıtımını sağlıyoruz. Şimdi sırada en güzel ve anlamlı etkinliklerden biri olan Açılış Kokteyl Organizasyonu için sizlere gerekli sunumları sağlayacağım. Burada çağırdığınız konuklarınız için en güzel şekilde ağırlanması ve sizlere prestij sağlayacak bir AÇILIŞ KOKTEYLİ olsun istiyorsunuz. Burada sizleri mahcup etmeyecek profesyonel ekiplerin sizlere hizmet sağlayacağından emin olabilirsiniz. Burada önemli olan herkesin bu çalışma sisteminde uzman olması her şeyin dikkatli bir şekilde sorunsuz olarak gerçekleşmesini sağlayacaktır.

Bu güne kadar yüzlerce kurumsal markanın etkinliklerinde çözüm ortağı olarak çalışıyoruz. Hep profesyonel markalarla çalışırken hedefimiz daha iyi bir sistemle daha başarılı etkinlikler gerçekleştirmektir. Sizde eğer profesyonel bir etkinlik hizmeti isterseniz sadece bir telefonla bile sizlere bir çok konuda yardımcı olabiliriz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( dj + müzik sistemi kiralama, 5 adet bistro masa, 3 kişi palyaço hizmeti, 1000 adet baskılı balon dağıtımı. patlamış mısır arabası kiralama, uzun tahta bacak kiralama, fly tüp temini, balon süslemesi her şey dahildir.). Reklam üzerine bir tanıtım için öncelikle yapılması gereken uzman ekiplerle gerçek bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU yapmak gerekir.

Burada yapılacak etkinlik iş yerine göre farklı seçenekler olabilir. Ama en başarılı işlerin olması için bütçe konusunda biraz yüksek bütçeler çıkabilir. Bu yüzden gereksiz olan hiç bir şeyi talep etmeyin burada sizlere yardımcı olacak AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ olduğunu mutlaka unutmayın. Sizlere herkes bilgi verebilir ama doğru bilgi almak bu alanda çok önemlidir. Bu yüzden işi bu hizmeti sağlayan profesyonel şirketlere sormanız gerekmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir