Genel

İstanbul Zümrütevler Organizasyon Firmaları

İstanbul Zümrütevler Organizasyon Firmaları içinde sizlere sunacağımız etkinliklerde profesyonel hizmet sağlıyoruz. En başaralı etkinlikleri gerçekleştirmek uzman ekibimiz sürekli olarak kendini geliştirmektedir. Sunduğumuz KOKTEYL ORGANİZASYONLARI için taze ikramlar ve kaliteli hizmet anlayışımız ile rakiplerimiz arasında fark yaratıyoruz. Burada olacak Seminer, Toplantı, Kongre, Konferans, Fuar gibi etkinlikler için COFFEE BREAK İKRAMLARI ve Organizasyon Hizmeti sağlıyoruz. Amacımız sizler için kolay olanı yapmak değil zor olsada en kaliteli Catering Hizmetleri sizlere sağlamaktır. Şimdi ise sizlere burada dikkat çekici ve başarılı Açılış Organizasyonu için neler yapabiliriz ve örnekleri ile bu yazımda sizlerle paylaşacağım.

Burada ilk yapılması gereken profesyonel ekip ve ekipmanlarla çalışmak gerekmektedir. Herkesin yapacağı hizmet sonuç almak için çok önemlidir bizim ekibimiz burada sizlere deneyimleri ile çalışmaktadırlar. En çok dikkat çekici dekorasyon olarak Açılış Süsleme ile başmak gerekir. Ya logo renkleriniz yada istediğiniz farklı renkler olsun burada sizlere harika bir Balon Süsleme Hizmeti sunabiliriz. Bu balonlarla yoldan geçen arabalar ve yayaların kolayca dikkat çekmesini sağlayabiliriz. Ama mutlaka doğru bir Açılış Balon Süsleme yapılması gerekiyor. Bunda en iyi sizlere bilgiler sağlayacak olan İSTANBUL ZÜMRÜTEVLER AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI olmaktadır.

Başkalarının lafına yada bilgilerine kulak asmayın en doğru kararları sizlere bu işi gerçekten yapan şirketler sağlayacaktır. Tabı sizlere sunacağımız daha dolu hizmet var Açılış Mankeni, Uzun Tahta Bacak, Robot Dansçı, Maskot Kiralama gibi farklı seçeneklerde sahibiz. Burada sizlere sağladığımız bu hizmetleri Market, Araç Galerisi, Kuyumcu, Eczane, Mağaza gibi yerlerde İşyeri Açılışları için kolayca hizmet alabilirsiniz. Sizlere ortalama etkinlik için kolayca bilgi almanızı sağlamak ve bütçeler hakkında bilgi almanız için paket oluşturuyorum. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( dj + müzik sistemi kiralama, 3 kişi dansçı palyaço hizmeti, uzun tahta bacak, 500 adet baskılı balon, fly tüp 6 metre boyunda, 5 adet kokteyl masası temini, balon süslemesi.).

Tanıtım yerine gelen konuklan karşılanması için bir çok Kurumsal marka Açılış Kokteyl Organizasyonu olması için bizden hizmet almaktadır. Burada yaptığımız en güzel işlerden olan AÇILIŞ KOKTEYLİ ekibimiz tamamen profesyonel çalışan personellerden oluşmaktadır. İlk adım atarken Karşılama Hostesleri tarafından karşılanır ve Trio Müzik Grubumuz harika bir hoş geldin dinletisi yapmaktadırlar. Arkasından hemen Garson ve Servis Hostesi ekibimiz gelen tüm konuklara yiyecek ve içecek hizmeti sağlamaktadır. Dahada fazla bilgiler  için müşteri danışmanımız sizlere Açılış Kokteyl Menüleri için bilgi paylaşımı yapmaya hazırdır.

Artık son zamanlarda bir çok çift tarafından oldukça istenilen belediye nikah salonlarında sade bir Nikah Kokteyli olmaktadır. Tabi burada bir çok  planlama yapılması gerekiyor mesela takı töreni sırasında Kokteyl Organizasyonu olurken servis edecek ekip ve masa düzeni gibi her şeyin düzenlenmesi gerekmektedir. Burada en güzel sonuç almak için NİKAH ORGANİZASYON FİRMALARI içinde biriyle anlaşmak ve Catering Hizmeti almaktır. Bizimde sizlere sunacağımız bir çok seçenekle Nikah İkramları için hizmetler var arayıp kolayca bilgi alabilirsiniz.  Konukları en güzel karşılaşacağımız yer EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için artık kafanıza hiçbir şeyin takılmasına gerek kalmadı. Bizim ekibimiz sürekli olarak bu tarz etkinliklerde bulunduğu için gelecek konukları profesyonel olarak yanı eksiksiz olarak karşılamaktadır.

Burada sadece İstanbul Zümrütevler Söz Organizasyon Firmaları içinde bizle anlaşmanız ve sizlere sunduğumuz Paketleri incelemeniz yeterli olacaktır. Tabı sadece Catering ile bitmiyor mesela Nişan Masası Süsleme yanında Hediyelikler ve Çiçekli Arka Fon gibi farklı hizmetleride sizlere sağlıyoruz. Bu ister Söz Merasimi ister Nişan Töreni olsun sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlarız. Özellikle EVDE SÖZ TÖRENİ İKRAMLARI için iddialı olduğumuzu ve sizlere dolu seçenek sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Sadece bizlere istediğiniz Nişan Süslemeleri ve Organizasyon için istediklerinizi söylemeniz yeterli olacaktır. Ekibimiz sizler için farklı menülerden oluşan hizmetleri sunacak ve karar vermenizi sağlayacaktır. Burada sizler için oluşturacağımız örnek bir pakettir daha detaylı bilgi almak için bizi aramanız yeterli olacaktır. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( 60 kişilik nişan kokteyl menüsü, 2 garson temini, 6 kokteyl masası, nişan masası kiralama ve süsleme + hediyelikler, ikramlıklar her şey dahil. ).

Eğlenin doyasıya yaşandığı, danslar, sohbetlerin olduğü Yetişkin Doğum Günü Partileri için sizlere İstanbul Zümrütevler Catering Organizasyon Firmaları arasında sizlere sunduğumuz hizmetleri detaylı olarak burada paylaşıyorum. Sizlerin istekleri doğrultusunda burada sunacağımız paketleri ister DJ Hizmeti ister Trio Müzik Grubu olarak seçim yapabilirsiniz. Ama genel olarak bu tarz partilerde DJ Kiralama daha sık olmaktadır. Tabi sonrasında harika bir Kokteyl Organizasyon Menüsü de doğru yapılırsa süper bir etkinlik olması sağlanır. Tabı gelen konukların ikramlardan alması masalara kadar götürülmesi gibi her şeyi sizlere ekibimiz sağlamaktadır. İstediğiniz renklerde bistro masaları ve bay bayan servis elemanları gibi seçimler yapabilirsiniz.

Sırada en güzel Çocuk Partileri için sunduğumuz etkinlikler sayesinde bu seneki doğum günü partisi daha güzel olacak. Burada deneyimli ekiplerin çalışması ve onlardan hizmet almak daha iyi mesela Doğum Günü Palyaçoları neler yapar onunla başlayalım. Çocukları oyunda tutmak ve onların eğlenmesini sağlamak herkes yapamaz fakat bizden aldığınız Palyaço Kiralama ile artık hepsi çok kolay. Hemen çocuklara oyunlar ile başlar işine halat çekmece, bowling, mantar toplamaca gibi sonrasında ise yüz boyama ve sosis balon dağıtımı ile işini tamamlar. Tabi isterseniz sizlere çocuk masa sandalye kiralama, bubble show, şişme oyun parkı temini, robot adam gibi bir çok hizmetimde sunabiliriz. En başarılı Doğum Günü Sihirbaz Kiralama için bizden hizmet alabilirsiniz. Yaklaşık gösterisi 50 dakikadır kocaman bir valiz ile gelip tüm çocuklara sihirler yapar özellikle doğum günü çocuğunu sahnesine katar ve mükemmel bir gün geçirmesini sağlar.

Sırada en ihtişamlı DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI nasıl olur gerekli ekipmanlar neler hepsini burada size anlatacağım. Burada çalışacağınız firma çok önemli onun elindeki Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanları sizin düğününüzün görüntüsünü belirleyecektir. Bu yüzden anlaşma yapmadan önce sizlere sunulan görsel olarak resim ve video gibi materyallere dikkat etmeniz gerekiyor. Tabı zamanınız varsa yerlerinde de görüşmek sizleri bir çok sorundan kurtarabilir. Seçenek olarak tasarımlarımızın yapmış olduğu DÜĞÜN ARKA FON KİRALAMA + GELİN YOLU SÜSLEME + BEYAZ HALI bu seti mutlaka inceleyin gören herkes tarafından oldukça beğenilmektedir. Özellikle düğün resimlerinin çekildiği alana koyarak görüntü olarak daha güzel görünmektedir. En şık ve en güzel Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme konsepti için sadece bir telefonla bile bilgi alabilirsiniz. Unutturmayın başarılı İSTANBUL ZÜMRÜTEVLER DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI ile çalışmak sizleri oluşabilecek yüzlerce sorundan kurtarabilir. Bu yüzden mutlaka profesyonel Catering Hizmeti sunan şirketler ile çalışmanız gerekiyor.

Şimdi sizlere bilgi sahibi olmanız açısında örnekler sunacağım burada bütçeler hakkında hazır paketler olacak. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL  ( düğün tagı kiralama, gelin yolu çiçek süslemesi, uzun beyaz halı, 10 bistro masa kurulumu, 3 kişilik servis hostesi, 1 kişi karşılama hostesi, 25 adet tiffany sandalye kiralama, 100 kişilik düğün koıkteyl menüsü her şey dahil.). Burada sunduğumuz örneklerin daha detaylı bilgisini dilerseniz ofisimize gelip inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir