Genel

Evde Nişan İkramları

Biliyoruz çok heyecanlısınız ve merakla internette yapacağınız nişan için araştırmalar yapıyorsunuz. Nişan kız tarafının düzenlediği bir organizasyondur bu ister evde yada kiralanan bir salonda olsun hiç fark etmez. Farklı siteler de görüyoruz ki çok şey yazılmış ama sormak lazım kaç defa kendileri bir, nişan organizasyonu yaptınız yada emek verdiniz. Birçok site yazı sıralamış oysaki sade bir Evde Nişan Organizasyonu gibisi yoktur. Kim ne derse desin aile ortamındaki sıcaklık sayesinde sadece pasta kesimi bile olsa aileler mutlu olacağı kesin. Ama birazda yaratıcı olmak lazım daha güzelini yapmak varken neden sade bir pasta kesimi arkasından Söz Merasimi olsun değil mi. Şimdi tüm daha önce okuduklarınızı unutun onlar sadece kafanızı karıştıracak yada sizi yoracaktır. İlk olarak güzel bir evde nişan nasıl yapılır ilk başta gelecek konukların sayısını belirleyin nişan alışverişini için ona göre yapın.  Evde nişan fikirleri açısından nişan masası kurulumu oldukça zengin bir fikir bunu sizlere sağlayan Organizasyon Şirketleri de var. Nişan masası kurulumu ve süslemesi gerçekten meşakkatli bir iş ama imkânsız değil. Nişan masası nasıl yapılır ilk olarak evinizdeki yemek masasını salonu yerleştirin sonrasında açık pembe tonlarında bir örtü ayarlayın üzerine renkli boncuklar, simler, taşlar yerleştirin. Şamdanlar oldukça güzel bir görünüm sağlar ve gümüş yada altın rengindeki tepsilerin yardımı ve biraz yaratıcısınız sayesinde nişan masanız hazır olacaktır.  Nişan masasından ziyade sizleri en çok yoracak olan kesin konuklara hizmet etmek. Düşünelim 80 devetliniz var ve bu davetlilerle ilk kapıdan içeri girdiklerinden itibaren bitişe kadar ilgilenmek. Gerçekten zor hele yardımcınız yoksa daha da zor geçecektir. Oturmak için masa ve sandalyeleri unutmayalım.

Çoğu kişi komşularından rica eder ve alır ama yeteri kadar olur mu o davetli sayınıza bağlıdır. Sizde ole yapın liste tutun komşularınızdan ödünç alacağınız masaların toplamı kaç ediyor bunun listesi önemli. Sonrasında mutfağınızı kontrol edin bunu dememizin sebebi çatal, bıçak, tabak ve bardakların yeteri kadar olmasıdır. Karton bardak ve plastik tabak kullanmak seçenekler arasında ama şıklık açısından bizce tercih etmeyin. Çay otomatı çok önemli biz Türkler olarak çayı çok seviyoruz bu yüzden komşunuzdan yedek olarak bir tane daha bulursanız 2 tane sizler için kolaylık sağlayacaktır. Nişanda fotoğraf çekimi önemli bü yüzden kaliteli çekim yapan kamera yada fotoğraf makinesi ayarlamanız gerekir. Sonrasında sizler davetlilerinizle ilgilenirken arkadaşlarınızdan 1 kişiyi görevlendirmeyi unutmayın ki hatıralar hep sizinle olsun.

Nişan süsleme için evinizin kapıları en güzel süslenecek yer. Açık tonlarda istediğiniz renkte tüllerle giydirerek süslemeyi kendinizde yapabilirsiniz. Sandalyelerin arkalarını yapay çiçek yada kurdele ile bağlamayı da unutmayın. Sizlere yardım açısından nişan gününüzde en yakın arkadaşlarınızdan yardım alırsanız yiyecek ve içeceklerin servisi de kolaylık sağlar. Ama bu saydığımız hiçbir şey düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir daha fazla bilgi için satış temsilcimizden yardım alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir