Genel

İstanbul Çekmeköy Organizasyon Şirketleri

İstanbul Çekmeköy Organizasyon Şirketleri içinde sizlere son model ekipmanlarımızla ve işlerinde profesyonel çalışanlarla hizmet sağlıyoruz. Kendimizi sürekli olarak yeniliyor, uzmanlaşıyor ve uygun bütçelerle sizlere sunumlar yaparak çalışıyoruz. En güzel DÜĞÜN ORGANİZASYONU için yapılması gerekenleri başlıca paylaşarak sizlere kolaylık sunuyoruz. İlk olarak İnternet görsellere göz atmak başta doğru bir tercih olacaktır. Onun dışında ise akınıza takılanları bu işi profesyonelce yapan firmalarla görüşmekte oldukça size yardımcı olacaktır. Tabi bu konuda herkes bir çok konuda bilgili olduğunu duşunu yor ama bize göre en iyi deneyimlere sahip bir yerle anlaşmak daha doğrudur. Oldukça geniş Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanlarını sahip firmalar sizlere sunacağı örnekler ile bilgiler sağlar.

Bulacağınız Düğün Süsleme Konsepti her şirkette sizlere farklı sunumlar yaparak bilgiler verilir. Bunu anlamak için görüşmede örnekleri incelemek ve doğru karar vermek çok önemlidir. En geniş ekipmanlara sahip İSTANBUL ÇEKMEKÖY ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında olmaktan çok mutluyuz. Bunun sebebi çok basit elimizdeki ekipmanlar sayesinde sizlerin istediği en mükemmel düğünleri yapabiliyoruz. Bu yüzden oldukça tercih sebebimiz. Şöyle anlatıyorum mesela MASA SANDALYE KİRALAMA modelleri açısında dört farklı seçenek sunuyoruz. Böylece sizinde renk ve Düğün Süslemesi konusunda kolayca istediğinizi bulmanız burada çok kolay olmaktadır.

Tabi bunlarla sınırlı değil istediğiniz model Çiçekli Gelin Yolu Süsleme ve Düğün Arka Fon Takımı Kiralama gibi seçeneklerimiz arasında yer almaktadır. Kendi konseptimiz olan saray süslemesini mutlaka müşteri temsilcimizden görüşerek bilgi alabilirsiniz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL ( 35 adet beyaz sandalye kiralama, düğün arka fon çiçek süsleme temini, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü soğuk ikramlar, 4 garson, gelin yolu süslemesi, 1 dj kiralama, müzik sistemi kiralama her şey dahil.) Sadece oturma düzenli değil dilerseniz sizlere DÜĞÜN KOKTEYLİ içinde bir çok seçenekler sunarak hizmet verebiliriz.

Tabi burada sizlere sunacağımız Düğün Catering Hizmeti sizlerin istekleri doğrultuda oluşturabiliriz. En doğru seçimler yapmanız için sizlere bir birinden güzel düğün menüleri hazırladık. Bunların bilgisi için müşteri danışmanımızla görüşebilir bilgileri alabilirsiniz. İddia ediyoruz en eğlenceli Çocuk Doğum Günü Partileri için ekibimiz çok oyuncu ve çocuklarla çok iyi anlaşan personellerden oluşmaktadır. Burada ilk olarak Sihirbaz Kiralama ve Doğum Günü Palyaçoları için sizinle bilgiler paylaşacağım. Tecrübeli ve işinde uzman Doğum Günü Sihirbazı ilk olarak getirdiği kocaman valizinden harika gösteriler yapmaktadır.

Sonlara doru ise özellikle doğum günü çocuğunu alır ve onunla şapkadan tavşan ve güvercin çıkartarak harika bir anı olmasını sağlamaktadır. Tabi şimdi Palyaço Kiralama da ise çocuklara ilk yüz boyama ve sosis balondan şekiller yaparak onlara etkinlik hizmeti sunar. Bittim tabii ki bitmedi onları unutulmaz yarışmalar sunar mesela deve cüce, çuval yarışı, dart, mantar toplamaca gibi bir çok oyunların yer aldığı etkinlikler çocuklarınızı bekliyor. DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 3000TL ( 1 kişi sihirbaz kiralama, 2 kişi doğum günü palyaçoları, şişme oyun parkı kiralama, çocuk masa sandalye takımı temini, doğum günü süsleme konsepti her şey dahil Sadece çocuklar için değil mesela harika bir partinin olduğu Yetişkin Doğum Günü Organizasyonu içinde sizlere seçeneklerimiz arasından bir çok etkinlikleri hizmetlerini sunabiliriz.

En başta her zamanki gibi müzik geliyor ,şk başta ama buradaki sorun sizlerin nasıl bir etkinlik olmasını istediğinizdir. İstediğiniz ortamı sizlere yaratmak ise bizim görevimizdir mesela dj performansı ile harika şekilde herkesin dans etmesi. Yada slow tarz olarak trio müzik grubu da oldukça iyi olabilir. Sonrasında kurulan mükemmel bir Ses Işık Sistemi Kiralama da seçeneklerimiz arasında yer alıyor. Fakat burada kuracağımız bistro masalar sizlerin konuk sayınızı göre eve yada bahçeye hiç fark etmez gerekli kurulumları yapıyoruz. Dilerseniz kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti de sağlıyoruz burada istediğiniz Arka Fon Afiş – Doğum Masası İkramlıkları ve Hediyelikleri gibi gereken her şeyi özel tasarımcılarımız sizler için hazırlamaktadır. İstediğiniz bir karakter yada çocuğunuzun bir resmi olsun size özel tasarımlar ile en başarılı sunumları hazırlayabiliriz.

Sizlere süsleme ekipmanları için İSTANBUL ÇEKMEKÖY DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde en geniş seçeneklerle hizmet sağlıyoruz. Lütfen düşüncelerinizi bizimle paylaşın bu doğrultuda sizlere gerekli tüm sunumları profesyonel olarak sağlayabiliriz. Yetişkinler yada çocuklar konusunda sunduğumuz etkinlikliklerde daima bu işte uzman kişilerle sizlere çalışmalar sağlıyoruz. İlk günün değerini bilen gerçek patronlar bu konuda titizlikle davranıyor ve AÇILIŞ ORGANİZASYONU için en iyi etkinlikleri bizden istiyor. Reklam zaten çok önemli hepimiz bunu biliyoruz ve sizin davrandığımız hassasiyetle bizde etkinliklerimizin en iyisini hazırlıyoruz.

Burada ilk yapılması gereken sizlere kalabalık bir açılış sunabilmek için ayrıntıları ile neler olacağını paylaşmaktır. Tabi ilk sırada Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama en çok tercih edilen hizmetlerimiz arasında yer alıyor. Eğer bütçeniz varsa mutlaka bu tarz AÇILIŞ CATERİNG İKRAMLARI olarak bu etkinlikleri size öneriyoruz. Sonrasında ise İŞ YERİ AÇILIŞI BALON SÜSLEME doğru tercihlerden olabilir. Burada tüm dikkatleri iş yerinize çekice ve doğru şekilde dekorasyon yapılırsa Açılış Süsleme de oldukça başarılı sonuçlar verir. Tabi güzel bir yayını ile dans eden Palyaço Hizmeti olması da ayrı bir renk katacaktır bununla birlikte Sunucu ve Müzik Sistemi Kiralama ile her şey eksiksiz olabilir. Sadece bu tarz değil isterseniz AÇILIŞ KOKTEYLİ içinde sizlere hizmet sağlayabiliriz. Bu hizmeti Kuyumcu, Güzellik Salonu, Alışveriş Merkezi, Eczane gibi yerler için alabilir ve hizmetimizden faydalanabilirsin.

Kusursuz etkinlikler sunan ve sizlere prestij sağlayacak olan İSTANBUL ÇEKMEKÖY AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında sizlere sadece bir telefon uzaklığındayım. Zaten saygın iş adamlarının favorisidir kokteyl tarzı açılış ve sorunsuz geçmesi için şurada profesyonellik gerekmektedir. Biz her şey den önce sizleri dinliyor neler olacağına birlikte karar veriyor ve sunumlarımızı öne göre yapıyoruz. Konuklar daha mekana gelmeden önce ilk olarak Karşılama Hostesi ekibimiz tarafından buyur edilerek sizlerin ürünlerini yada markanızın tanıtımlarını yapmaktadır. Sadece bu değil sizlere müzik seçimi yaparken de yardımcı oluyoruz.

Her zaman bizim profesyonel çalışmalarımızdan faydalanmak için bizi aramanızı rica ediyoruz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3250TL ( 3 kişi palyaço kiralama, patlamış mısır arabası temini, 55 metre balon süsleme, sunucu ve ses sistemi kiralama, 5 metrelik fly tüp temini her şey dahil.). Yeni akrabalarımızla buluştuğumuz yer olan NİŞAN ORGANİZASYONU için herkes heyecanlanıyor. Burada ilk yapılması gereken gelecek davetli sayısını öğrenmektir. Tabi kişi sayısı az ise panik yapmaya gerek yok kendinizde kolayca bu işin üstesinden gelebilirsiniz. Ama konuk sayısı 30 dan yukarı ise bu sefer gerçekten profesyonel yardım gerekebilir. Sadece NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI değil Söz Merasimi de aynı şekilde hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Çoğu zaman Evde, Bahçede, Yazlıkta yada Villada Söz Organizasyonu için sizlere gerekli hizmetleri sağlayabiliriz. Burada Nişan Malzemeleri Kiralama ekipmanları için tek yapmanız müşteri temsilcimizle görüşmektir. Onlar sizlere gerekli olan ekipmanların hepsi için bilgi paylaşımı yaparak sizlerin karar almanızı sağlayacaktır. Tabi bunu tüm profesyonel İSTANBUL ÇEKMEKÖY NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ bilir ve sizlere en uygun paketleri sunarak seçim yapmanızı sağlamaktadır. Ayrıca kişiye özel Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları gibi seçeneklerinde sizlere sunuyoruz. Tüm gelen konuklara hediye dağıtmak isterseniz sadece ürünleri beğenmeniz yeterli gerisini tasarımcılarımız sizler için hazırlar ve örnekleri ile birlikte sunarlar.

Hiçbir yerde göremeyeceğinizden özel tasarımlı minik hediyeler, kokular, anahtarlıklar sizlere bekliyor. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 60 kişilik nişan hediyelikleri, 5 adet masa kiralama, nişan masası kiralama ve ikramlıkları, 60 kişilik nişan kokteyl menüsü soğuk aperitifler, nişan arka fon kiralama her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir