Genel

Açılış Organizasyonu için Öneriler

Türkiye genelinde yüzlerce mağaza, market, işyeri Açılış Organizasyonu gerçekleştiren firmamız sizlere, nasıl yapılır, nelere dikkat edilmeli gibi birçok konu hakkında fikirler sunuyor. İlk önce açılış için bir firmadan anlaşmadan önce neler istediğinize karar vermelisiniz.  Bunu yapmanın en kolay yolu internetteki arama motorlarında daha önce hizmet vermiş organizasyon firmalarının web sayfalarına bakmak.

Sonrasında beğendiğiniz etkinlikleri mutlaka not edin sonrasında bu bilgileri anlaşma yapmak istediğiniz, Catering Organizasyon Firması ile paylaşmaktır. Kurumsal bir firma ile bunları paylaştığınızda size zaten birçok seçenek sunarak paketler oluşturur. Hizmet alırken iki ayrı firma ile çalışmanızı önermiyoruz. Onun yerine tek bir firmadan tüm hizmeti almanız hem zaman açısından hem de bütçeniz açısından faydalı olacaktır. Ayrıca gelen konuklara Açılışta neler ikram edileceği hakkında bilgi almanızda fayda sağlayacaktır. Bunun için Catering Kokteyl Menüleri, ve fiyatları incelemeniz sizlere fayda sağlar. 

Kurumsal bayii açılışları, market açılış organizasyonu, gibi her alanda bir çok firma paketler oluşturur ve size teklif verirler. İstanbul da kurumsal bayi açılışı, Mağaza Açılışları,  için kokteyl & catering gibi farklı hizmetlerden oluşan paketler talep etmektedir.  Ama Market Açılış Organizasyonları daha kapsamlı ve eğlence dolu organizasyonlar olarak görülmektedir.  Dolu dolu bir tanıtımlı dükkan açılış, Cafe Açılışı, güzellik salonu açılışları gibi etkinlikler gerçekleşmesini kim istemez ki ! Merak etmeyin bir çok, kurumsal firma yılların deneyimi ile sizlere en iyi hizmet için tüm Türkiye genelinde çalışıyor.  

Firmaların asistanlarına Açılış Organizasyonları için soru sorduğunuzda bilgi alabilir ve beklide anlaşmaya varabiliriz. Bu kadar ayrıntısı sizin yerinize düşünen birçok İşyeri Açılış Organizasyon Firmaları, İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında mevcuttur.  Eğer sizde İstanbul Catering & Organizasyon üzerine bir şirket ile anlaşmayı düşünüyorsanız bizi de arayabilir teklif alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir