Genel

İstanbul Kartal Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Kartal Doğum Günü Organizasyonu için deneyimli ekibimiz profesyonel ekipmanlarda ekleyerek siz değerli müşterilerimize başarılı hizmetler sunmaktadır. Her zaman en güzel anıların olduğu ve sorunsuz ama eğleneli etkinliklerle dolu çalışmalar yapıyoruz.  Buradaki tek ve en büyük amaç herkesin doyasıya eğlendiği aktiviteleri sunmaktır. Siz ve gelen konuklarınız için her zaman profesyonel eleman temini yaparak her şeyin en iyi şekilde olmasını sağlıyoruz. İlk önce her ortama renk katan Doğum Günü Süsleme Konsepti ile başlayalım burada paylaşımlarımıza. Profesyonel Tasarımcı ekibimiz sizlerin istediği Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları için çok özel bir birinden güzel süslemeler yapmaktadır. Bunların yapılması içinse 10 gün öncesinden görüşmek ve karara bağlamak gerekmektedir.

Zaman çok önemli bazı ürünler matbaa da yapılmaktadır. Kesinlikle son güne son haftaya bırakılmamalıdır bu yüzden titizlikle davranmak gerekmektedir. Burada Doğum Günü Masası Kiralama ve Arka Fon AFİŞ Süsleme ( afiş kocamandır istediğiniz ölçülerde de yapılabilir) buradaki tüm konsept sizlerin istediğiniz şekilde düzenlenmektedir.  Özellikle yapılan Doğum Günü Balon Süsleme arka fonlarda çok güzel görünmektedir. Bu balonun diğerlerinden farkı ise küçül ve büyük karışık şekilde parlak renklerden olduğu için herkes önünde resim çekilmektedir. Çok şık dekorasyon çalışmaları yapan İSTANBUL KARTAL DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en baştayız.

Eğlence odaklı bir partide her şeyin güzel olması için uzman bir ekiple çalışmak çok ama çok önemlidir. Biz her zaman için önce sizlerin mutlu olması için sunumlar yaparken en doğru hizmetleri sunmaya özen gösteriyoruz. Bu tabi ki kolay değil yanı herkesi memnun etmek ama ekibiniz çok sağlam bu konuda uzman olursa imkansız değildir. Biz hedef olarak en başarılı DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için çalışmalar yaparak sorunsuz, sade, güzel ver herkesin istediği hizmetleri sağlıyoruz. En sevdiğimiz çocuklarımız için her şeyin çok özel ve iyi olmasını isteriz. Bu anlamda siz ne kadar titizlikle davranıyorsanız bizde öyle dikkat ediyoruz.

Gerekli olan her şeyi Çocuk Parti Organizasyonu için sizlere biz sağıyoruz. Hem de eksiksiz olarak mesela bir Doğum Günü Palyaçosu ne yapar bizim farkımız nedir hepsini yazalım. Palyaçolarız ilk olarak çocukları takımlar halinde yarışma ve oyunlara hazırlar. Mesela bu aslanlar yada kaplanlar şeklindedir. Bizden Palyaço Kiralama aldığınızda yanında getirdiği oyun çantasında bowling, çuval, zıp zıp, dart gibi bir birinden güzel oyunları sizler sunmaktadır.  İkinci seçenek olanakta profesyonel Sihirbaz Kiralama da oldukça herkes tarafından çok talep edilmekte ve neredeyse bir çok partide görmekleyiz. Bizim sadece bu kadar etkinliğimiz yok mesela patlamış mısır makinesi, çocuk masa sandalye takımı, bubble show,, balon süsleme, robot dansçı,  pamuk şeker arabası temini gibi birçok seçenekli hizmetlerde sizlere sağlamaktayız.

Tabi Doğum Günü Sihirbazı yanında kocaman bir valizle gelir bu valizde çok güzel sihir malzemeleri olmaktadır. Dilerseniz doğum günü çocuğunuz ile beraber sahneye çıkar ve harika bir gösteriyi birlikte yaparlar. Böylece bize hem güzel bir eğlence hem de çok mutlu anılar kalır.  Eğlencenin akışı çok güzel olan Yetişkin Parti Organizasyonu için bir birinden güzel Catering Kokteyl Hizmeti, DJ, Ses Sistemi Kiralama seçeneklerini birlikte sunuyoruz. Bu sunduğumuz her şey için hazır paketlerden alarak hiç yorulmadan hizmet alabilirsiniz. Burada Profesyonel bir DJ harika müzikleri çalarak herkesi coşturur eğlenmenizi sağlıyor.

Tabi bunlarla sınırlı değil mesela kokteyl masası kurulumları yapıyor ve kokteyl menüsü ikramlarını gelen tüm konuklara sunuyoruz. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL( çocuk masa sandalye takımı 30 kişilik, pamuk şeker arabası kiralama, balon süsleme, 1 doğum günü sihirbazı, 1 palyaço kiralama, şişme oyun parkı temini hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir