Genel

İstanbul Kağıthane Nişan Organizasyonu

İstanbul Kağıthane Nişan Organizasyonu için sizlere hazırladığımız ihtişamlı süsleme modelleri ile hizmete hazırız.  Amacımız sizlere ve konuklarınızı en iyi şekilde etkinlik hizmetleri sağlayarak çözüm sunmaktır.  Tabi gerekli olan tüm ekipmanları sizlere NİŞAN ORGANİZASYONU için hazırlıyoruz.  İlk işimiz sizlere çözüm sunarken sizden bazı bilgileri almakla başlıyoruz. Sonrasında adım gelecek konukların kaç kişi olacağı ve istediğiniz Nişan Töreni ya da Söz Merasimi için istediği Catering Hizmeti bilgisini almak ona göre sunumlar hazırlamaktır. Sadece  bu kadar değil Söz Organizasyonu için gerekli olan Nişan Malzemeleri Kiralama seçenekleri içinden de bazı ekipmanları sunarak örneklerini gösteriyoruz. Tüm bilgiler alındık dan sonra sırada sağlanacak hizmetlere geliyor bunların hepsini sizlere biz sağlıyoruz. Tabi siz farklı yerlerden alacağınız NİŞAN TAGI KİRALAMA ve NİŞAN MASASI SÜSLEME AYRI yerlerden alınırsa daha ucuza mal edebileceğinizi düşünebilirsiniz.

Ama bu gerçek dışıdır her ayrı şirket ile anlaşmak sizlere daha yüksek bütçelere mal olabilir. Bu yüzden biz kendimizi sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz ve Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizi çoğaltıyoruz. Bunu yapmamızın en baş takı hedefi daha çok seçenek daha çok mutlu müşteri olmasını sağlamaktır. Bu yüzden en başarılı İSTANBUL KAĞITHANE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında hep en başta olmamızı sağlıyor. Bu ister Söz Töreni ister Nişan Merasimi olsun hepsi için farklı ama genel içerikler aynı sunumlar yaparak sizlere birçok çözüm sunuyoruz… Burada önemli olan etkenlerden biri konukları geldiğinde sizlerin rahat hareket etmesini sağlamaktır. Sizler sohbet eder kaynaşırken yiyecek ve içecek ikramlarını ekibimiz sizler için sağlamaktır. Tabi etkinlik öncesi tüm hazırlıkların bitmesi gerekir mesela Nişan Süslemeleri bitmeli ikramlar hazırlanmalı gibi bir çok sunumların bitmesi gerekmektedir.

Zaman burada çok önemlidir biz bunun farkındayız bu yüzden Nişan Kokteyl İkramları ve Nişan Masası Kiralama seçeneklerimizde hep konuklar gelmeden 2 saat öncesinde hep hazır durumda bekliyoruz. Her şeye dikkat ettiğimiz için müşterilerimiz tarafından hep tebrik alıyoruz. Bizim için yaptığımız sadece bir Nişan Töreni İkramları değildir. Her şey bir bütündür ve en iyi şekilde gelecek konuklarla ilgilenmek onlara hizmet sağlamak gerekmektedir. Eğer isterseniz konukların oturması için Sandalye Kiralama ve onlara Nişan Hediyelikleri sağlayabiliriz. Buradaki amacımız gelen konuklara kendilerine en iyi şekilde karşılayarak özel hissettirmektir. Tabi ayrıca sizlere zaman kazandırarak uzun uzun sohbetler yapmanızı sağlamaya çalışıyoruz.

Eğer sizde bizim Nişan Catering sağlamamızı isterseniz mutlaka müşteri temsilcimizle görüşerek bilgi alabilirsiniz.. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( nişan kokteyl menü 50 kişilik, 4 adet masa kiralama, nişan masası kiralama, nişan hediyelikleri 60 adet, ev süslemesi, sandalye kiralama 30 adet, 2 servis personeli yada garson gerekli olan servis ekipmanları hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir