Genel

İstanbul Büyükçekmece Organizasyon Şirketleri

İstanbul Büyükçekmece Organizasyon Şirketleri arasında bizim farkımız sürekli olarak kendimizi yenilemek ve seçeneklerimizi çoğaltmaktır. Hedefiniz ise her etkinlik hizmeti alan müşterilerimiz memnun kalması ve onu kazanmamızdır. Eğer sizinde NİKAH ORGANİZASYONU gibi bir planınız  varsa o zaman sizlere uzman kadromuzla hizmet verebiliriz. Özellikle belediye nikah salonları artık evlenecek çiftler için yer sağlıyor. Ama Nikah Kokteyli için dışarıdan almanız konusunda bilgi vermektedir. Burada mekanı kiraladığınız da artık sizde Nikah için hazırsınız demektir. Ama burada nikah saatini beklerken yada takı töreni sırasında bekleyen özel konuklar için yiyecek ve içecek servisi yapılması gerekmektedir.

Burada Catering Hizmeti için bir firma ile anlaşmanız ve hizmet almak istediğinizde sizlere kurumsal olarak biz hizmet sağlayabiliriz. En çok konukları evimizde karşıladığımız ve evinizin konforunda onlarında rahat etmesini sağlamak isteriz. EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU düzenleyebilmek için bir çok eksiğimiz olabilir. Tabi yine burada konuk sayısında önem taşır mesela otuz beşten fazlaysa burada profesyonel yardım almak gerekebilir. İlk olarak yiyecek ve içecek konusunda anlaşmak gerekir biz ara sıcaklardan oluşan sizlere harika bir menü sunabiliriz.

Ayrıca burada sunulan ikramlar Söz Merasimi içinde pratik olarak kullanılmaktadır.Sizlere en iyi güzel ikramlardan oluşan ve yanında Nişan Masası Kiralama yadı gibi seçeneklerde sunmaktayız. Tabi bunlarla sınırlı değil en çok tasarımcılarımızdan istenense Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları olmaktadır. Nişan Süsleme Konsepti olarak sunduğumuz bu hizmeti en çok gelinler tarafından istenmektedir. Nişan Arka Fon Afiş Süsleme ise en çok tercih edilenlerin en başında geliyor ve herkes burada bizden paketler sunmamızı istemektedir. Diğer yandan sizler konuklarınız la kahvelerimizi yudumlarken profesyonel garson ekibimiz en güzel ikramlardan oluşan servisleri yapmaktadır.

Gelen konukları en güzel şekilde ağırlamak bizim işimiz bu yüzden bize her zaman güvenebilirsiniz.Burada Nişan Malzemeleri Kiralama içinde destek almak gerebilir bunların hepsi için sizin bir İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında biriyle anlaşmak gerekmektedir. Burada en önemli olan ise bu işte başarılı ve kendini kanıtlamış firmaların olmasına dikkat etmek gerekir. Sonrasında ise tabiî ki sizlere eksiklerin tadarik edilmesi ve hepsinin mobil olarak Evde, Villada, Bahçede, Yazlıkta Söz Organizasyonu sırasında her şey eksiksiz olması gerekiyor. Bizim sizlere sunduğumuz seçeneklerin daha detaylı olmasını isterseniz yazılı olacakta sizlere sunumlar hazırlayabiliriz.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4250TL (70 adet nişan hediyelikleri, nişan masası kiralama, 6 adet masa kiralama, nişan arka fon kişiye özel konsept, 40 adet sandalye temini, 70 kişilik nişan catering hizmeti soğuk ikramlar.). Büyük markalar her zaman ilk günün önemini bilerek sürekli olarak AÇILIŞ ORGANİZASYONU ve YIL DÖNÜMÜ gibi etkinlikler düzenlemektedir. Ayrıca dış görünüme çok önem veren firmalar Açılış Süsleme ile adımları atmaya başlarlar. Tabi burada dekorasyon çalışması olacaksa bu Balon Süsleme olması gayet uygundur.  Sonrasında ise yoldan geçenlere anons yaparak herkesin mekanın açıldığını duyması için hem kampanyalar hemde ilk günün fırsatlarınızı herkese duyuran bir Sunucu Kiralama gerekmektedir:

Profesyonel Ses Sistemi Kiralama ile tamamlanan anons ekipmanları bir yandan çalınan müziklerle harika bir eğlenceli ortam olmasını sağlamaktadır. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL ( 6 adet masa kiralama, 80 metre zincir balon süsleme, 3 kişilik palyaço kiralama, 1 kişi maskot temini, 1000 adet baskılı balon dağıtımı,  patlamış mısır arabası hizmeti, sunucu ve ses sistemi kiralama.). Tabi dans edip ortamı renklendiren Palyaço Hizmeti olmasa olmaz arasındadır bize göre. Ortamı renklendiren müziklerle dans eden palyaçolar herkes tarafından hoşnut ile karşılanmaktadır. Tabi profesyonel olarak sizlere öneri sunan İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında bizde bu tarz hizmetleri sizlere önermekteyiz.

Eğer bütçe dahilinde daha neler olabilir diye soracak olursanız ilk olarak Pamuk Şeker – Patlamış Mısır Arabası Kiralama  en doğru seçeneklerin aranda olmaktadır. Çok geniş kapsamlı bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması için bir çok ekipmanlara sahip olmak gerekir. Tabi evlenecek tüm çiftler her şeyin sorunsuz olması ve çok güzel konseptlerden oluşmasını istemektedir. Biz sadece amaç olarak istediğimiz şey sizleri dinleyerek neler istediğinizi belirlemek ve onun üzerinde sizlere Düğün Süsleme Hizmeti sunmaktır. Bizim sizlere sunacağımız seçenekler arasında farklı Masa Sandalye Kiralama modelleri yer almaktadır. Bu Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerimiz oldukça fazladır ve emin olun sizlerin istediği konseptlerde hizmet sağlayabiliriz.

Ekipmanlar konusunda Düğün Arka Fon Kiralama ve Çiçekli Gelin Yolu Süsleme modellerimiz oldukça fazladır. Ve her firma da bulunmayan özel tasarımcılarımız tarafından üretimi sağlanmıştır. Saray konsepti ismini verdiğimiz bu ürünleri sadece bizde bulabilirsiniz modeller oldukça geniş kapsamlıdır.  Sizde geniş malzemeleri sahip İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında hizmet almak isterseniz zaman kaybetmeden hemen bizi aramalısınız.  Aradığınızda görsellerde gördüğünüz Düğün Ekipmanları Kiralama örneklerini müşteri temsilcimizle göreşerek bilgl almanız çok kolaydır. Sizlere sağlayacağımız bir çok modelin daha önceki görselleri elimizde bulunmaktadır. Hepsinin paylaşımları size gösterilerek ve toplantı yapılarak gerekli bilgileri almanız sağlanmaktadır.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL (45 Kişilik sandalye kiralama, düğün arka fon temini (kalp şeklinde büyük boy)  gelin yolu süsleme dev vazolu olan konsept, kiralık 10 adet masa, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü ara sıcaklı menü, 4 kişilik garson hizmeti, trio müzik grubu her şey dahil..). Artık son zamanlarda en çok talep edilen etkinliklerden olan DÜĞÜN KOKTEYLİ modellerine kısa sürede bizde uyum sağladık. Burada farklı olarak herkes ayakta eğer yaşlılar için Sandalye Kiralama da olursa hiçbir sorun kalmamaktadır. Tabi sonrasında çalınacak müzik tercihi yapmaya geliyor eğer hakaretli olsun herkes dans etsin eğlenmesin derseniz DJ Hizmeti tam size göredir.

Ama daha soft tarz bir düğün olsun derseniz bu seferde sizlere trio müzik grubu önermekteyiz. Konuklarımızla birlikte eğlenceye doyacağınız bir Yetişkin Parti Organizasyonu için sizlere Catering Hizmeti sunmak için biz buradayız  Bizim en çok sevdiğimiz işlerdendir partiler ve ekibimizide bu konuda hep deneyimli kişilerden seçmekteyiz. Biliyoruz partiniz çok önemli aynı durum bizim içinde geçerli aynı şekilde bizde önem veriyoruz. KOKTEYL ORGANİZASYONU konsepti şeklinde yaptığımız hazırlıklar mukemmel bir partinin ilk hazırlıklarıdır. Burada en güzel şarkıları çalan profesyonel bir DJ Hizmeti partinize renk katacak dansçılar ve hizmetinizde olacak servis personelleri işte böyle bir parti sizleri bekliyor.

Dop dolu eğlencenin olduğu Çocuk Doğum Günü Partileri için sizlere Sihirbaz + Palyaço Kiralama etkinliğimizden harika bir etkinlik sizleri bekliyor.En eğlenceli DOĞUM GÜNÜ PALYAÇOSU neler yapar hemen anlatalım sizlere. Öncelikle çocuklara arkadaşları ile birlikte kazanma ve oyunlarla hizmet sağlarlar. Palyaço çocuklar için sosis balondan şekiller yaparak hediye eder. Yüz boyama figürleri gibi bir çok etkinliğinde yapmaktadır. Okus pokus DOĞUM GÜNÜ SİHİRBAZI ise en başta doğum günü çocuğunu alır ve onunla sihirli gösteriler yaparak günün unutulmaz olmasını sağlamaktadır. Sonrasında şapkadan tavşan çıkarma, uçan toplar, demir çemberler, uçan bez parçası, para nereye gitti gibi harika showlardan oluşmaktadır.

Bu tarz paketleri sizler için en uygun bütçelerle hazırladık ne zaman isterseniz bizden bilgi alabilirsiniz. Eğlencenin en iyisini yapan İSTANBUL BÜYÜKÇEKMEKCE DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde biz ekibimizle birlikte eğlenceli partiler için hazır bekliyoruz. Artık her yerde görmeye alıştığımız Çocuk Doğum Günü Süsleme Konsepti oldukça popüler hale gelmiştir. Burada kişiye özel sunulan konseptler yer almakta ve öze tasarımcılarımız sizler için bir birinden güzel modeller üretmektedirler Burada Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları bunların en başında yer almaktadır.

Tabi sonrasında ise Doğum Günü Arka Fon Afiş Süsleme de çok güzel bir görüntü elde ederek herkesin resimler çekilmesini sağlamaktayız. Bu konseptin adı bir çok kişi tarafından Doğum Günü Masası Kiralama olarak bilinir ama gerçek adı ise konseptli Süsleme olmaktadır. Sizlere sunacağımız en uygun bütçeli konseptleri öğrenmek için vakit kaybetmeden bizi aramalısınız. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI ( 2 kişi palyaço kiralama, 1 adet şişme oyun parkı temini, çocuk masa sandalye kiralama, 1 adet pamuk şeker 1 adet patlamış mısır arabası, balon  süsleme, 1 adet doğum günü sihirbazı her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir