Genel

İstanbul Bağlarbaşı Organizasyon Firmaları

İstanbul Bağlarbaşı Organizasyon Firmaları içinde sizlere kurumsal olarak çalışmalar yaparak hayatınızın en güzel günlerini hafifletmeyi hedefliyoruz. Her zaman için bizleri arayabilir tüm bilgi paylaşımlarınızı öğrenebilirsiniz. Öncelikle yer olarak çoğu zaman tercih ettiğimiz EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI sizlere ne gibi çalışmalar yapar bununla başlayalım. En güzel etkinlikleri tabi işi bile profesyonel firmalar yapar ama sizinde birkaç şeyi iyi tahmin etmeniz gerekir. Mesela gelecek konukların kaç kişi olacağı ve kendi evinizdeki eksikler neler iyi bir EVDE NİŞAN TÖRENİ yada Söz Merasimi olması için bu bilgileri bilmek şarttır. Yada seçenekler arasında Organizasyon Şirketleri ile görüşmek ve sizin için Söz Organizasyon Paketleri hazırlayıp Fiyatları hakkında bilgi vermesi çok yerinde bir karar olacaktır.

Burada sadece bu anlattıklarımız değil Nişan Masası Süsleme ve Arka Fon Kiralama gibi bir çok seçeneklerde var. Tabi en önemli etken burada bu etkinlik için ayırdığınız bütçedir. Bu etkinliklerde hizmetinizde olacak garson, servis hostesi gibi bir çok çalışma parsonellerinide sizlere sunuyoruz. Amacımız Söz Töreni ve Organizasyonu bittikten sonra gülen yüzleri görmek bizim için çok önemlidir bunu da sağlayacak olan sizlere uzman personellerdir.   Eğer fazla bir bütçeniz varsa ikramlarda ara sıcaklı kokteyl menüleri ve hediyelikler gibi bir çok ayrıntı var dilerseniz müşteri danışmanımız sizlere bunları detaylı olarak sunumlarını yapacaktır. Her zaman Nişan Organizasyonları için merak ettiğimiz tüm planlamalar hakkında sizlere bilgiler sunuyoruz. Şimdi sizlere en başarılı İSTANBUL BAĞLARBAŞI AÇILIŞ ORGANİZASYONU için sizlere gerekli olan her şeyi anlatıyorum.

İlk olarak yapılması gereken Açılış Süsleme sırasında en uygun yerlerin Balon Süslemeleri ile başlanması gerekmektedir. Diğer yandan ise sizlere burada gerekli olan ekip ve ekipmanlarla birlikte paketler sunacağım. Burada çalışacak olan personellerin hepsinin bu konuda uzman ve daha önce etkinliklere katılmış olması oldukça önemlidir. Profesyonel Açılış Organizasyon Firmaları bu anlamda tüm gerekli olan ekibi en iyi çalışanlardan seçmektedir. Bizim ortalama olarak sizlere sunacağımız paketlerden birini örnek olarak burada yazacağım. Sizler için hazırladığımız Cafe, Eczane, Güzellik Merkezi, Market ve Mağaza Açılışları için buradaki paketleri kullanabilirsiniz.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( paket içeriği 1 kişi sunucu + ses sistemi kiralama, 2 kişilik dansçı palyaço hizmeti, uzun tahta bacak ve şişme palyaço, 1 adet pamuk şeker ve 1 adet mısır arabası kiralama her şey dahildir.). Şimdi sırada en güzel etkinliklerden biri olan Açılış Kokteyl Organizasyonu planlamaları ve neler olacağı hakkında bilgiler vereceğim.  KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI bu alanda çok tecrubeli ve tüm planlamaları sağlayarak sizlere kolay bir etkinlik olması sağlamaktadır. İlk yapılması gerekenlerden biri ise ortalama en az 1 hafta öncesinde şirket ile görüşülmeli ve gerekli ekipmanlarında sıralanması gerekmektedir.

Eğer kendi hazırlıklarımız yanı davet vb gibi işler bittiyse sıra o zaman harika bir Açılış Kokteyl Menüsü oluşturabiliriz. İş yeri Açılışı sırasında sizlerin hizmetinde olacak karşılama hostesleri, garsonlar ve tüm gerekli ekipleri sizlere profesyonel olarak biz sunabiliriz. Farklı menülerden oluşan Açılış Kokteyl İkramları isterseniz ara sıcaklı da tercih edebilirsiniz.  Sırada Catering Hizmeti sağlayan şirketler arasında sunduğumuz Nikah Töreni Kokteyli için sizlere paylaşım sağlayacağım. Hemen hemen İstanbullun her semtinde bulunan belediye nikah salonlarında mekan sağlanıyor fakat Catering Şirketleri arasından biriyle anlaşmanız söyleniyor.

Burada nikah akdi bitiminde takı törenine geçildiğinde uzun kuyrukların beklerken yiyecek ve içecek hizmeti sağlanması gerekmektedir. İsterseniz İSTANBUL BAĞLARBAŞI NİKAH ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizdense Fiyatları öğrenebilir ve hizmet alabilirsiniz. Şimdi Çocuk Doğum Günü Organizasyonu için sağladığımız profesyonel hizmetleri ayrıntılı olarak sizinle paylaşacağım. Burada genel olarak tüm partilerde olan Doğum Günü Palyaçosu neler yapar ilk bununla başlayalım ve sonrasında Sihirbaz Kiralama için bilgiler sunacağım. İlk olarak burada bütçe olarak daha düşük maliyetler çıkan Palyaço Hizmeti bu yüzdende oldukça tercih edilmektedir. Tabı bazı aileler biraz daha fazla bir bütçe ayırdığında harika gösterilerden olan Doğum Günü Sihirbazı oldukça beğenilmektedir.

Tabı bunun olmasının en büyük sebeplerinden biri doğum günü çocuğunda sahneye alarak onunla sihir yapmasıdır. Sadece hizmetlerimiz bunlar değil uzun tahta bacak, robot adam, şişme oyun parkı kiralama gibi bir çok hizmeti de ekibimizle sizlere sağlıyoruz. Şimdi ise en renkli görüntülerin ve resimlerin olduğu konseptli Doğum Günü Süsleme ve Kiralama için bilgiler vereceğim. Burada özellikle Doğum Günü Masası İkramlıkları, Hediyelikler, Arka Fon Süsleme gibi etkinliklerin yer aldığı etkinliklerdir. Kişiye özel Doğum Günü Organizasyonları için ortalama 1 hafta öncesinden bilgi alınması gerekmektedir.  Şimdi ise sizlere Yetişkin Doğum Günü Partileri için sunduğumuz hizmetleri anlatmaya.

Burada görüntü olarak Kokteyl Organizasyonu temasında olmaktadır. Ya bir bahçe yada evin salonu hiç fark etmez orayı saatler içinde muhteşem bir parti yerine çevriliyoruz. Burada ilk yapılması gereken Catering Hizmetleri için menü için anlaşmak ve gelecek konukların sayısına göre bistro masaların olması gerekmektedir. Her şeyi bıraktığınız gibi gelecek konukların eğlenmesini ve ikramlardan alması gibi ayrıntıları sizlere biz profesyonel olarak sağlarız. Tabi çok iyi bir DJ ve Müzik Sistemi Kiralama da en çok tercih edilen hizmetler arasındadır. Burada en iyisini sizlere İSTANBUL BAĞLARBAŞI DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI gerekli olan her şeyi sizlere sağlayacaktır.

Şimdi ise evlenecek olan çiftlerin hayali olan en güzel DÜĞÜN ORGANİZASYONU için planlamalar nasıl yapılmalı, nelere dikkat etmeli. örnekleri ile birlikte sunuyorum .Tüm detaylar bizler için önemli burada yapılması gereken ilk şey dekorasyon çalışmalarına dikkat etmektir. En son model elimizde olan DÜĞÜN MALZEMELERİ KİRALAMA servimizde sizlere en kaliteli ekipmanları sunuyoruz. Mesela elimizde bulundurduğumuz kalp şeklindeki DÜĞÜN TAGI KİRALAMA özel tasarımcılarımız tarafından yapılmıştır. Sonrasında dev vazolar ile çiçeklerle süslenmiş GELİN YOLU SÜSLEME kombin edilmiştir. Her zaman için ekibimiz ve ekipmanlarımızla sizlere İSTANBUL BAĞLARBAŞI DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.

Sizler için hazırladığımız Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modelleri ile bir birinden güzel ekipmanları sizler için  hazırladık. Ekibimiz sürekli olarak çalışmalar yaparak sizler için daha güzel etkinlikler sunmaktadır. Tek yapmanız gereken tasarımcılarımıza istediğiniz her şeyi detaylı olarak bilgilerini sunmaktır. Bu bilgiler sayesinde sizlere istediğiniz gibi bir düğün olmasını daha kolay sağlayacağız. Tabi seçeneklerimiz arasında sizlere Düğün Kokteyl Organizasyonu da sunabiliriz. Burada bütçe olacakta daha az bir maliyet ile çok daha güzel bir Kokteyl Organizasyonu için çalışmalar yapabiliriz.

Burada gerekli olan masaları, garsonları, servis hostesleri gibi her şeyde sizler için sağlamaktayız. En uygun bütçelerle sizlere sunduğumuz profesyonel hizmeti size örnek olarak burada paylaşacağım. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL  ( 100 kişilik düğün kokteyl menüsü, 30 adet sandalye kiralama 4 kişilik garson ekibi, düğün arka fon, gelin yolu süslemeleri  her şey dahildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir