Genel

İstanbul Kozyatağı Organizasyon Firmaları

İstanbul Kozyatağı Organizasyon Firmaları içinde profesyonel çalışma ekibine ve en son model ekipmanlara sahip bir şirketiz. İstediğiniz zaman gerekli sunumları bizden öğrenebilir ve bütçeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Sizlere ödül töreni, lansman gecesi, sergi açılışı, yılbaşı etkinlikleri, doğum günü partileri, şirket eğlenceleri, fuar etkinleri, seminer, bayi toplantıları, mezuniyet töreni, sanat galerisi açılışı, konferans gibi etkinliklerde KOKTEYL ORGANİZASYONU ve COFFE BREAK İKRAMLARI HİZMETİ profesyonel olarak sağlıyoruz. Şimdi sizlerle birlikte en iyi Market ya da Mağaza Açılış Organizasyonu nasıl olur, nelere dikkat etmek gerek, örnekleri ile birlikte sunuyorum İlk olarak hedef koymamız çok önemli mesela tanıtım üzerine bir açılış için reklamlar yapmak gerekiyor. Eğer sadece gelecek konukların karşılanması için bir Açılış Kokteyli olacaksa ona göre ikram ve hazırlıklar yapılması gerekiyor.

Tanıtım için adımları teker teker atmamız gerekiyor mesela mekanın dış kısımları bizim için çok önemli oraya Açılış Süsleme uygulaması yapabiliriz. Onun dışında bir ekip kurarak dağıtım görevi yapması gerekiyor mesela baskılı balon, el ilanları, broşür ve promosyon ürünleri Hostes ve Palyaço ekibimizin dağıtması da tanıtım için fayda sağlayacaktır. Eğer İstanbul Kozyatağı  İş yeri Açılış Organizasyonu için mekan müsaitse güzel bir Müzik Sistemi Kiralama ve DJ Hizmeti ile oldukça güzel müzikleri yayınlayarak ve anonslar yaparak reklam hizmeti başarılı sonuçlar verecektir. Sırada sadece gelecek konukları için yapılan mükemmel bir AÇILIŞ KOKTEYL ORGANİZASYONU için neler yapılır hepsinin sizlerle paylaşıyorum. Bu tarz Catering Hizmeti için öncelikle güzel bir kokteyl menüsü oluşturmak gerekiyor.

Sonrasında ise gelecek konukların rahat etmesi için bistro masa kurulumu gerekiyor. Burada İSTANBUL KOZYATAĞI AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI sizlere paketler halinde sunarak sizlerin kolayca karar vermenizi sağlıyoruz. Hem paketlerimiz avantajlı hemde her bütçeye uygun şekilde hazırladık. Dilediğiniz zaman burada sizlere bu catering menüleri hakkında bilgi verebiliriz. En iyi Kokteyl Organizasyon Şirketleri arasında bizleri istediğiniz zaman arayabilir Fiyatları öğrenebilesiniz. Şimdi ise gemi de bahçede, villa da, evde, yazlıkta, cafe de, restoran da, tekne de NİŞAN ORGANİZASYONLARI için neler yapıyoruz hepsini anlatıyorum.

Evde Nişan Organizasyon Firmaları içinde mobil olarak sizlere seçenekler sunarak hizmet ediyoruz. Mesela Ev Süslemeleri yaparken bistro masa, sandalye kiralama, nişan masası süsleme ve arka fon gibi her şeyi sizlerle paylaşıyorum. Burada Nişan Masası İkramları ve Hediyelikleri için kişiye özel yaptığımız tasarımlar oldukça talep edilmektedir. Tabi sadece bu değil mesela Nişan Kokteyli için gerekli sunumları yapıyoruz. Kişiye özel Nişan Organizasyon Fiyatları sizlere en ekonomik olarak sunmak için avantajlı paketler hazırladık. Burada yapılması gerekenlerden biri bizimle 1 hafta öncesinden görüşmeli ve rezervasyon yapılmalıdır. Sizlere Söz Organizasyonu için yaptığımız söz masası süsleme, söz masası ikramlıkları, söz arka fon çiçek süsleme, söz catering hizmet gibi her şeyi sizlere profesyonel ekibimizle sağlıyoruz. Sırada herkesin özenerek hazırlandığı ve kusursuz bir Düğün Organizasyonu olması için neler yapıyoruz hepsini sizinle paylaşıyorum.

İlk olarak önemli olan Düğün Süsleme konsepti olarak neler yapılacak ilk onlardan başlayalım.  Burada yapılması gereken DÜĞÜN TAGI KİRALAMA hizmeti alırken bunu kontrol etmeniz gerekiyor. Nedeni ise sizin istediğiniz gibi mi ARKA FON o çok önemlidir. Tabi arkasından dev GELİN YOLU ÇİÇEK SÜSLEME de çok önemli giriş kısımlarına koyulduğu zaman harika bir görsellik katacaktır. Bu tarz ne kadar çok olursa o kadar güzel olur sizler için hazırlanan paketleri mutlaka inceleyin DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI için çok avantaj sağlayabilirsiniz. Tabi bu saydıklarımızla bitmiyor bir çok model var DÜĞÜN MASA SANDALYE KİRALAMA için önemli olan sizin istediğiniz konsept olması çok önemlidir. Buna sizlere sağlayacak olan Düğün Organizasyon Şirketleri olur seçim yapmak sizden uygulaması tabi ki bizden. En güzel düğünler için ekibimizle birlikte sizler için çalışıyor ve istediğiniz düğünü sizlere sunuyoruz.

Sırada ise İSTANBUL KOZYATAĞI DÜĞÜN KOKTEYL ORGANİZASYONU için neler yapıyoruz sizlere bu CATERİNG HİZMETİ olarak sağladığımız tüm hizmetleri anlatıyorum.  Düğün Kokteyli herkes tarafından son zamanlarda ilgi görmektedir. Bunun bir yanı kokteyl bütçeleri ile alakalıdır. Oturma düzenli düğünlere göre daha az maliyetli ve küçük bir yer bile yeterli gelmesidir. Hal böyle olunca da Kokteyl Organizasyonu her zaman tutulur ve talep görür. Sizde hayallerinizin süslediği DÜĞÜN ORGANİZASYONU için bize ulaşmanız yeterli olacaktır sizlere gerekli sunumları ve süsleme örneklerini istediğiniz zaman yapabiliriz. Sıra renkli ve sadece eğlence için yapılan Çocuk Doğum Günü Organizasyonu için yaptığımız uygulamayı sizinle paylaşıyorum.

İlk önce neler yapıyoruz onları size sıralı olarak bilgisini vereyim çocuk masa sandalye kiralama, baby shower, şişme oyun parkı kiralama, 1 yaş partisi, bubble show, şeker masası ikramları, ateşbaz, robot adam, pinyata, pamuk şeker ve patlamış mısır arabası kiralama gibi bir çok hizmeti sizlere sunuyoruz. Burada kişiye özel Doğum Günü Masası Süsleme hizmetimizi kişiye özel tasarımlarla yapıyoruz. Burada doğum günü masası ikramları, doğum günü hediyelikleri, doğum günü arka fon gibi hizmetleri sizlere özel tasarımlarını yapıyoruz. Bu hizmetten faydalanmak için 10 gün öncesinde bize bilgi vermeniz gerekmektedir. Tabi olmasa olmazlar arasında partilerin en renklisi DOĞUM GÜNÜ PALYAÇOLARI (PALYAÇO KİRALAMA) hizmetimiz de var burada çocuklara yüz boyamalar, oyunlar, balonlar, hediyeler daha neler neler var hepsi çocuklar için.

En başarılı DOĞUM GÜNÜ SİHİRBAZI çocuklara özel 45 dakikalık süper bir gösteri yapmaktadır. Burada özellikle doğum günü çocuğuyla ilginir ve onu sihir numaralarına ortak eder onun mutlu olmasını sağlamaktadır. Bir çok farklı Çocuk Partisi için paketlerimiz hepsi bir birinden güzel siz yeter ki müşteri temsilcimize ulaşın o sizi istediğiniz hizmeti alabileceğiniz bir paket önerecektir. Çocuklar eğlenilir de büyükler eğlenemez mi tabi eğlenmek herkesin hakkı bunu unutmayalım onun sizlere Yetişkin Doğum Günü Partileri için neler yapıyoruz hepsini ayrıntılı olarak sizinle paylaşıyorum.En çok tercih edilen konsept olarak İSTANBUL KOZYATAĞI KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi düzenlenen bu etkinlikte herkes çok eğleniyor.

Tabi kurulum olarak profesyonel SES SİSTEMİ KİRALAMA – DJ HİZMETİ ile parti ayrı bir havada olacaktır. Burada müzik çok önemlidir partinin akışını müzikler belirler sizde çılgınlar gibi eğlenmek ve arkadaşlarınızla mutlu olmak isterseniz sizlere bir telefon uzaklığın dayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir