Genel

Düğün Organizasyonu için Tavsiyeler

Maliyeti düşük ama görkemli bir Düğün Organizasyonu, nasıl yapılır, ucuz, kokteyl catering, davet, düğünde ne ikram edilir, puf noktaları, dikkat edilmesi gerekenler,  deneyimlerimizle sizlerle paylaşarak sorularınızı cevaplıyoruz.  Birçok organizasyon şirketi kumsal düğünü, Kır Düğün Organizasyonları, tekne düğünleri için farklı elindeki ekipmanlarla sizlere fikirler sunacaktır. Ekipman yelpazesi ne kadar geniş olursa düğün fiyatları o kadar yükselecektir. Bunun birinci nedene düğün ekipmanlarının taşınması, kurulması ve tekrardan toplanması önemli hususlundandır. Düğün Daveti ne kadar büyük olursa doğal olarak malzemeler çoğalacak işi de büyüyecektir.

Bir düşünün 500 kişilik davet için boş bir plaj, kır bahçesi, salon, havuz başı, kumsal, düğün mekanı ayarladığınızda 500 adet sandalye kiralama, sandalye süsleme, 50 adet masa kiralama hizmeti almak gerekir. Düğün yemeği içinse bir Catering Firmasi ile anlaşmak 500 kişilik servis malzemeleri ve düğün menüsü oluşturmak sizlere çok pahallıya mal olabilir Bu da doğal olarak rakamların yükselmesine ve sizi düşündürmeye başlar. Daha sizlere gerekli olan düğün masası, gelin yollarlı ve konseptli süslemeleri katmadık bile ama merak etmeyin sizin için hoşunuza gidecek bir fikrimiz var.  Şık bir Düğün Kokteyl Organizasyonu desek bakış açınız ne olurdu? Bir düşünün 200 davetli için hem ucuz düğün organizasyonu hem de çok şık bir davet.  Şu şekilde size bilgi sunabiliriz 200 kişi için 20 adet bistro masa 6 servis personeli 2 adette içecek masası ile boş bir mekanı düğün alanı haline getirebiliriz. Eğlence için düğün dj, ses sistemi, ışık sistemleri ile konuklarınız doyasıya eğlenebilir.

Düğün Kokteyl menüsü örneği ( mittie köfte, patates kızarması, patates ve peynirli sigara böreği gibi ikramları özel soslarla misafirlerinizi ikram edebiliriz. Tatlı ikramları olacakta düğün pastası, muzlu rula, meyve salatası, tartolet ile konuklarınız ağızları tatlanacak. İçecek seçimini size bırakıyoruz alkollü ve alkolsüz istediğiniz, kokteyl organizasyon için menü oluşturabiliriz.  Tüm düğün planlama her şey dahil olarak minimum fiyatlarla sizlere sunuyoruz. Hem düşündüğünüz maliyetin daha da altında bütçenizi zorlamadan kolayca bir Düğün Davet Organizasyonu olacağından emin olabilirsiniz.  Merak ettiğiniz İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası için Düğün Organizasyonları ve paketleri 0212 213 45 00 iletişim numaramızdan kolayca öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir