Genel

İstanbul Çatalca Organizasyon Firmaları

İstanbul Çatalca Organizasyon Firmaları arasında en deneyimli personellere ve en kaliteli ekipmanlara sahip bir şirketiz. İstediğini zaman bizden kolayca bilgi alabilirsiniz müşteri temsilcimiz sorularınızı cevaplamaya hazırdır. En güzel Çocuk Doğum Günü Organizasyonu özellikle deneyimli çalışan personellerle olur. Ekibimiz Çocuk Parti Organizasyonu için özel olarak eğitilmiş ve çocuklar konusunda bilgili kişilerden oluşmaktadır. Öncelikle Doğum Günü Palyaço ile başlayalım çocuklara yarışmalar, oyunlar, yüz boyama ve şekilli balonlardan hediyeler yaparak onlara verir.

Animasyon içinde bir çok oyunlar var mesela dart, mantar, halat çekme gibi çocuklar bu oyunları çok seviyorlar.  Özellikle Sihirbaz Kiralama ve Palyaço Servisi ile 2 yada 3 saat çocuklar doyasıyla eğleniyor ve mutlu oluyorlar. Diğer yandan artık bazı müşterilerimiz Bubbe Show, Survivor Oyunları, Şişme Oyun Parkı Kiralama gibi artık yeni etkinliklerden talep ediyor. Bizler sizlerin bütçesi dahilinde sizlere en iyi etkinlikleri sunmaya çalışıyoruz. Bize Doğum Günü Fiyatları için bir bütçe verirseniz sizlere farklı paketlerimizden sunumlar yapabiliriz. Ayrıca baby shower, şeker masası ikramları, 1 yaş partisi, doğum günü süsleme gibi bir çok hizmeti sizlere deneyimli ekibimiz sunmaktadır.

Kişiye özel Doğum Günü Konsepti Kiralama ( doğum günü masası süsleme, çocuklara özel hediyelikler, arka fon çocuğunuzun afişi yada sevdiği bir kahraman gibi hizmet için bir hafta öncesinden lütfen bilgi veriniz. İSTANBUL ÇATALCA YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 3000TL (paket içeriği profesyonel bir dj kiralama, bistro masaları uygun yerlere kurulum, ses sistemi ve ışık sistemi kiralama, 100 kişilik yiyecek ve içecek ikramları, 3 kişilik garson ve servis personelleri her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur. Burada Yetişkin Parti Organizasyonu için gerekli olan Kokteyl ve Catering Hizmetleri olarak her şeyi sizlere sunduk. Sadece bizlerden tarih ve saat bilgisi gibi ayrıntıları paylaşmanız yeterli olacaktır.

 Kır alanı, Cafe,  Bahçe, Villa, Restoran Tekne, Yazlık Düğün Organizasyonları için hizmet almayı planlıyorsanız sizlere deneyimli ekibimizle yardımcı olabiliriz. Sizlere deneyimli ekibimiz İSTANBUL ÇATALCA DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında profesyonel hizmet sağlamaya hazırdır.

Bu özel tasarmlı ürünlerimize mutlaka bakmanızı öneriyoruz. Bu tarz Düğün Süsleme Konsepti her Organizasyon Firmaları içinde bulunmuyor. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( paket içeriği büyük boy düğün tagı kiralama, gelin yolu süslemesi, gelin damat masası kiralama ve süsleme her şey dahil olarak fiyat sunduk. Sizlere sağlayacağımız özel tasarımlı diğer ürünlerimize bakmanız için showroom bekliyoruz.  Tekne düğünleri, kır düğünü organizasyonu, plaj düğünleri, kır düğünü gibi her yer için ekipmanlarımız uygundur.  En şık ve en güzel Düğün Kokteyl Organizasyonu için sizlere hazırladığımız örneklerini incelediniz mi. Hepsi bir birinden güzel yiyecek ve içeceklerin olduğu mekanın süslenmesine kadar biz sizin için her şeyi yapıyoruz. Siz yeter ki Düğün Kokteyli için bize bilgi verin bizde hazırlıklarımızı sizin istediğiniz gibi sunalım.  Sadeliğin simgesi haline gelen artık eğlencesiz de düğünler olur ve artık bizde bu hizmet için hazırlıklar yaptık. Sunumlarımız ve süsleme örnekleri gibi her şeyimizi hazırladık.

Nikah Töreni Organizasyonu için kişi sayınız kaç olursa olsun sizlere Nikah Kokteyl İkramları için hizmet sağlayabiliriz. Yeter ki bizimle istediğiniz nikah için bilgiler verin bizde sizlere yeni paketler sunarak sizlere bilgiler sağlayalım. Sırada herkesin merak ettiği en güzel prestijli Açılış Kokteyli için neler yapıyoruz onları atlatmaya. Burada önemli olan gelecek konukların özellikle ilgilenilmesi ve ikramların sağlanmasıdır. Bu yüzden Açılış Kokteyl İkramları yapılır biz servis ekibimizi dolaşarak herkese yiyecek ve içecek dağıtması konusunda bilgilendiriyoruz. Sizde gelecek konuklarınız için heyecanlanıyorsanız Kokteyl Organizasyonu için bize güvenebilir ve sadece konuklarımızla ilgilenebilirsiniz.

En başarılı ve en iyi AÇILIŞ KOKTEYL sunduğumuz yerler  ( kuyumcu, alışveriş merkezi, güzellik salonu, eczane, pet shop, butik, veteriner kliniği Açılış Organizasyonu için sizlere deneyimli ekibimizle hizmet vermek için hazırız. Şimdi sizlere ticaret hayatına başlarken ilk günde etkili bir İşyeri Açılışı nasıl olur, örnekleri ile birlikte bilgiler paylaşıyorum. Burada önemli olan Açılış Organizasyon Şirketleri ile anlaşma yapmadan önce onlardan bilgiler almaktır. Varsa hazır paketlere bakmak ve çalışacak personelleri iyi değerlendirmeli ona göre hizmet almak gerekir.

Burada İstanbul Çatalca Açılış Organizasyon Fiyatları 2000TL paket içeri ( üç kişilik dansçı palyaço, 1000 adet baskılı balon, sunucu ve ses sistemi kiralama, 1 adet kapı takı balon süsleme her şey dahil olarak sunulmuştur. Burada sizlere sunduğumuz Açılış Paketleri için kolayca hizmet alabilirsiniz eğer isterseniz paketler arasında değişiliklik yapılabilir.  Evde Nişan Organizasyon Firmaları arasında sizlere istediğiniz konsepte süsleme yapabiliriz. Bu konuda tasarımlı ve deneyimli ekibimiz dilerseniz Nişan Ev Süsleme ve Catering Hizmeti gibi bir çok şeyi sizlere karşılıyor.

En güzel İstanbul Çatalca Söz Merasimi, Nişan Töreni için artık zaman kaybetmenize gerek yok sizlere sunacağımız hizmetlerle en güzel Nişan Organizasyonu sizin olacak. Burada Nişan Malzemeleri Kiralama açısından sizler için hazırladığımız paketler Fiyatları ile çok ucuz olmaktadır. Eğer Söz Organizasyon Firmaları arasında bizden de teklif alırsanız sizlere detaylı olarak hizmet sunabiliriz. Burada sizler için sunduğumuz söz masası ikramlıkları, hediyelikler, arka fon çiçek süsleme gibi her şeyi sizlere sağlıyoruz. Yeter ki bize güvenin ve bizden fiyat bilgisi alın. Sizlere sunacağımız ikramlıkları, süsleme gibi her şeyi uzman ekibimiz sağlanılacaktır.

İstanbul Çatalca Organizasyon Firmaları arasında hizmet sunduğumuz yerler.

Atatürk – Çakıl – Çiftliköy – Fatih Ferhatpaşa – İzettin – Kaleiçi – Karacaköy – Ovayenice – Binkılıç

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir