Genel

Düğün Kokteyl Organizasyon Firmaları İstanbul

Düğün Kokteyl Organizasyon Firmaları İstanbul’daki şirketler arasında her zaman kaliteli hizmet taze ikramlar ve sunumlar sağlayarak fark yaratıyoruz. Öncelikle sizinle Düğün Organizasyonu için neler gerekiyor ve nelere dikkat etmemiz gerekir hepsini paylaşmak istiyorum. Düğün Kokteyli için en önemli etkenlerden biri DJ yada Müzik Grubu Kiralama ile başlıyor. Hangi şarkılar saat kaçta okunacak ilk dans müziği gibi bir çok ayrıntıyı da görüşmek gerekir. Tabi bunların hepsini sizinle paylaşacak olan Düğün Organizasyon Firmaları bu konuda sizlere çözümler sunmaktadır. Özellikle Düğün Catering ve Kokteyl İkramları konusunda menülere dikkat etmek gerekir. En başta belirleyeceğiniz bir menü sizlere ikramların dağıtılması ve karar verme açısından da yardım almalısınız.

En önemli detay ise Düğün Süsleme Konsepti ve Kokteyl Organizasyonu sırasında zaman çok önemli bu nedenden dolayı çalışacağınız Düğün Organizasyon Şirketleri arasında seçim yapmadan referanslarını incelemenizde faydası olacaktır. Tabi Düğün Kokteyl ikramları ve Menüleri burada çok önemli neler olacak ara sıcaklar var mı dağıtımı hangi şekilde olacak. Aslında o kadar detay var ki sizlere burada sunacağım ayrıntılarla biraz bilgi sahibi olmanızı sağlamaya çalışacağım. İlk olarak kendinize bir bütçe belirleyin mesela Düğün Organizasyon Fiyatları 5000TL. içerik olan yapacağımız sunum şu şekildedir. İlk olarak 150 Kişilik Düğün Kokteyl Menüsü tuzlu, tatlı kurabiye, ekler, kanepe çeşitleri, tortelat, börek, poğaça,yaprak sarma, Catering Hizmeti İkramları, (limonata, meyve suyu kokteylleri, cola, fanta, soda,)  DJ Ses Sistemi Kiralama,  Gelin Tagı Kiralama ( Arka Fon Perde ) 15 adet Bistro Masa kurulumu, 50 Kişilik Masa Sandalye Kiralama ( özellikle yaşlı aile için gereklidir.

Tabi daha indirimli fiyatlarımızda var burada en etkili olan gelecek olan konuk sayısıdır. Çok kalabalık bir Düğün Kokteyli olacaksa burada yapılacak ilk olan Düğün Catering Menüleri hazırlarken herkesin doyacağı tarz bir ikram hazırlanması çok önemlidir. Şimdi ise sizlere 100 Kişilik Düğün Kokteyl Fiyatları 3500TL olarak biraz bilgi verelim içerik olarak da sunum yapalım. 100 Kişilik Düğün Catering Kokteyl, 10 adet kokteyl masası kurulumu, 3 kişilik servis personeli, Gelin Yolu ve Çiçek Tagı Kiralama, 50 adet Tiffany Sandalye 10 kişilik 5 adet Masa Kiralama,  hepsi dahil olarak fiyat verilmiştir.

Bu tarz kampanyalarımızı mutlaka kaçırmayın eğer önceden rezerve olursa daha iyi bütçelerle hizmet sahibi olabilirsiniz. İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası olmak üzere sizlere tüm semtlerde Düğün Kokteyl Organizasyon Hizmeti sunuyoruz. Her zaman bilgi gerekli olduğunda sizler zaman kaybetmeden müşteri  temsilcimizle görüşün bütçeleri, paketleri gibi bir çok şey hakkında dilediğiniz bilgiyi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir