Genel

Evde Söz Organizasyon Fiyatları İstanbul

Evde Söz Organizasyon Fiyatları İstanbul için merak ediyorsanız sizlere hazırladığımız paketleri mutlaka bakmalısınız. Neler yok ki Söz Organizasyon Paketleri için ikramlar, hediyelikler, süslemeler gibi her şeyi kapsayan paketleri sizlere sunuyoruz. Evde yada Bahçede Söz Organizasyonu planınız varsa ve bilgi almak istiyorsanız sizlere yardımcı olabiliriz. Genellikle müşterilerimiz bahçede yada evde yapılmasından yana olup ona göre hizmetler almaktadır. Eğer kalabalık bir Söz Merasimi olacaksa siz yorulmayın bırakın ekibiniz sizin istediğiniz her şeyin planını yapsın ve uygulasın.Biliyoruz ilk merak ettiğiniz Söz Organizasyon Fiyatları 3000TL ve Paketleri içinde neler var hemen bu yazımızda Örnekleri sizlere sunalım. 70 Kişilik Söz Organizasyonu ile başlayalım öncelikle burada güzel bir Söz Masası ve Arka Fon Kiralama ile başlayalım tabi masa üstü dekorlarda sunduğumuz fiyata dahildir. Bunun yanında Yiyecek ve İçecek Hizmetleri tabı Kokteyl tarzı sunumların, ikramların olduğu peki neler var bu fiyatın içinde derseniz Kokteyl Organizasyonu tarzı için bistro masalar ve yaşlılar için 20 kişilik Masa Sandalye Kiralama da bunun içindedir.

Söz Töreni İkramları olanakta börek, kanepe, mini pizza, kaşarlı poğaça, kurabiye, ekler, tortelat gibi Söz Masası İkramları sağlıyoruz. Tabi burada sadece örnek bütçeniz varsa ara sıcakların oluşturduğu Söz Organizasyonları da sizlere sunabiliriz. Söz Töreninde Ne İkram Edilir diye sizinde düşünmenize gerek kalmaz.  Söz yada Nişan Organizasyonları için bu sunduğumuz paketler çok uygundur. Tabi bazı müşterilerimiz bahçede Söz Nişan Merasimi için DJ + Ses Sistemi Kiralama gibi farklı talepler de istemektedir. Bunun yanın da dilerseniz Masa Sandalye Süsleme ve Söz Masası Kurulumu gibi Kiralama Organizasyonu için tüm gerekli her şeyi çalışan personellerimiz sağlamaktadırlar. Eğer farklı Söz Konsept Kiralama gibi bir fikriniz varsa süsleme den ikramlara kadar sizlere farklı hizmetlerde sunabiliriz.

İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası Söz Organizasyon Firmaları arasında sizlere destek ve hizmet vermeye hazırız. Evde Söz Merasimi Organizasyon için aradığınız tüm ekip ve ekipmanları sizlere uzman ekibimizle sağlayabiliriz. Bize sadece düşündüklerinizi iletin bu doğrultuda sizlere neler sunabileceğimizi örnekleri gösterelim. Evde Söz Organizasyon Şirketleri içinde sizlere sunacağımız kampanyalı paketleri başka yerlerde bulamayabilirsiniz. Bunun için detayları listesi ile öğrenmek için bizi arayıp bilgileri alabilirsiniz. Sorunsuz güzel sade Söz Töreni için zaman kaybetmeyin hazır söz masalarımızın resimlerine bakın ve hizmetlerimizi örgenin. Sizin için en iyi etkinlikleri yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

Bize sadece kiraladığınız bir mekan, evde, bahçede nerde olursa olsun biz sizlere ikramlar ve ekipmanlar konusunda destek olmaya hazır olacağız. Özellikle Söz Masası ve Arka Perde Çiçek Kiralama için kendimize güveniyoruz. Daha fazla merak etmeden Evde Söz Töreni ikramları için müşteri temsilcimizle görüşebilir ve neler yapılacağı ikram edileceği hakkında bilgi alabilirsiniz. Birlikte karar alıp görenlerin çok beğenisini almak için sizlerin aramasını beklediğimizi unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir