Genel

İstanbul Küçükbakkalköy Organizasyon Firmaları

İstanbul Küçükbakkalköy Organizasyon Firmaları içinde sizlere sizlere uzman ekipler ve profesyonel ekipmanlar sunarak en iyi hizmeti almanızı sağlıyoruz. İlk hedefimiz sizlere sunduğumuz etkinlik seçeneklerini dahada ileri taşıyıp daha fazla hizmet sunmaktır. En başarılı SÖZ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sizlere profesyonel destek vermeye hazırız. Burada yapılması gerekenlerden biri ilk gelecek konuk sayısına göre hazırlıklar yapmaktır. Burada konukların Evde Söz Töreni İkramları, Sandalye Kiralama, Söz Masası Süsleme gibi öncelik olarak hizmet gerekir. Tamam 10 kişi geliyorsa fazla sorun etmeye gerek yok ya 60 kişi gelirse nasıl sorunlar oluşabileceğini biliyor musunuz.

Biz tüm ayrıntıları düşünüp ona göre Evde Nişan Organizasyonu için hazırlıklarımızı ona göre yaparız. Her şeyden önce gelecek konukların karşılanması ve oturma düzeni oluşturulmasına kadar ilgileniriz. Burada en doğru tercih İstanbul Küçükbakkalköy Nişan Organizasyon Firmaları arasında biriyle anlaşıp hizmet almaktır. Eğer bunu yaparsanız bir çok oluşabilecek sorunun önü nede geçmiş olacağız.. Burada aklınıza takılan her şeyi müşteri danışmanımızla görüşebilirsiniz. O size gerekli sunumları yapacaktır. Ayrıca şimdi sizlere örnek olarak sunduğum Nişan Organizasyon Fiyatları 3000TL /(paket içeriği 60 kişilik kokteyl ikramları, 6 adet bistro masa kurulumu, 2 kişilik servis elemanı, nişan tagı kiralama, küçük bir ev süslemesi, nişan masası kiralama ve süsleme her şey dahil olarak fiyat sunulmuştur. )

Eğer sizin istediğiniz EVDE NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI için farklı seçeneklerse bunun içinde farklı olarak sizlere ara sıcaklı Catering Hizmeti sunabiliriz. Özellikle Nişan için sizlere çok güzel Kokteyl Organizasyonu sunabilir ve hazırlıklarımızı ona göre yapar sizlere sunarız. Sizin için EVDE SÖZ ORGANİZASYONU olduğunda misafir ağırlamak için profesyonel bir ekibin beklediğini unutmayın. Sırada evlililk ilk adımlarında müzikli, oynamalı düğün yerine belediye nikah salonunda sade bir nikah kıymak isteyen müşterilerimiz için sunduğumuz hizmetleri anlatıyorum. Burada İstanbul Küçükbakkalköy Nikah Organizasyon Firmaları içinde müşterilerimizse Catering Hizmeti sunuyoruz.

Burada sunduğumuz Nikah Töreni Kokteyli özellikle takı merasimi sırasında uzan zaman bekleyen eş, dost, akrabalar için yiyecek ve içecek servis yapıyoruz.  Şimdi Ev, Bahçe, Cafe, Yazlık ve Villa için Doğum Günü Organizasyonları için neler yaparız anlatalım detaylı olarak sizlere. Önceliğimiz Çocuk Partileri olsun burada neler yaparız Palyaço ve Sihirbaz Kiralama ilk olarak sunumlarımızda  Burada Çocuk Partilerinde Palyaço Hizmeti çocuklara ortalama 2 saat boyunca oyunlar ve yarışmalar sunar. Tabi yanında getirdiği balonlardan şekiller yaparak hediye eder ve yüz boyaması ile onlara figürler çizer çocuklar bu tarz etkinliklerde çok eğlenmektedir.

Doğum Günü Sihirbazı özellikle gösterilerine doğum günü çocuğunda alır onunla oyunlar oynar ve sihir gösterileri yaparak unutulmaz bir gün olmasını sağlamaktadır. Tabi bununla sınırlı değil sizlere sunacağımız mesela Bubble Show ( Baloncuk Gösterisi ) Şişme Oyun Alanı Kiralama gibi seçeneklerinizde mevcuttur. Sırada eğlenmek herkesin hakkıdır deyip Yetişkin Partileri için sunduğumuz Kokteyl Organizasyonu için neler yapıyoruz. Aslında burada çok düşünecek bir şey yok mesela siz bize yer gösteriyorsun bahçe yada ev biz orayı birkaç saat içinde harika bir parti alanı haline getiriyoruz.

Bunun için bizlere ortalama 1 hafta öncesinden bilgi vermeniz ve mekanın görsellerini bizimle paylaşmanız gerekmektedir. Biz ilk olarak parti alanına ses sistemi, ışık sistemleri, dj hizmeti, kokteyl masası kurulumu yiyecek ve içecek ikramları için gerekli bilgileri sizlere Catering Hizmetleri olarak sunabiliriz. Tabi bu kişiye özel Doğum Günü Masası Süsleme ve Arka Fon Afiş içinde geçerli mekan resimleri yapılacak tüm etkinlik için detayları görüşerek anlaşmak gerek. Doğum Günü Masası İkramlıkları ve Hediyeciklerle gibi tüm her şey kişiye özel konsept olarak sizlere sunulmaktadır.

Sırada İSTANBUL KÜÇÜKBAKKALKÖY AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sunduğumuz hizmetleri sizinle paylaşıyorum. İlk paylaşımı Açılış Kokteyl Organizasyonu üzerine yapalım ve güzel bir etkilik için neler yapıyoruz hepsini detaylı olarak yazıyorum. Öncelikle etkili bir etkinlik için çalışacağınız şirket ile mekanımızın görsellerini paylaşmanız gerekmektedir. Sonrasında ise kokteyl masası kurumları nasıl olacak menülerin sunumları nasıl yapılacak hepsinin ayrıntılı olarak belirlenmesi gerekmektedir. Tabi burada önemli olan şey gelecek konukların ortalama 2 saatlik bir kokteyl sırasında rahat etmesi ve ikramlıklar dan kolaylıkla almasını sağlamak gerekmektedir.

Bu konuda uzman ekibimiz konuklarınız ilk mekana girerken bile Karşılama Hostesleri tarafından sizin ürünlerinizi yada tanıtmak istediğiniz bir markanızı hemen konuklarla paylaşmaktadır. Sonrasında ise Garson ekibimiz ellerinde tepsilerle ikramlar sunarak  KOKTEYL ORGANİZASYONU için dağıtıma başlamaktadırlar.  Konuklarınız için en iyi Açılış Kokteyli olacağına emin olabilirsiniz daha bir çok seçenek var sizlere sunacağımız. Mesela Trio Müzik Grubu ile konuklarınızı karşılamaya ne dersiniz. Tüm konuklar tarafından hoşnutla karşılanan bu etkinlikte de sizlere sunumlar yapabiliriz.  Sırada tanıtım ekibimizin yaptığı MAĞAZA ve MARKET AÇILIŞ ORGANİZASYONLARI için etkinlikleri anlatmaya.

Açılış OrganizasyonuBu işlerde deneyimli ekibimiz size ilk olarak sunacağı Açılış Süsleme için yapılacak uygulama size ne fayda sağlar onu anlatır. Burada Balon Süsleme gerçekten çok etkili bir hizmet birde kalabalık bir cadde deyse İşyeri Açılışı özellikle ilgi çekecektir. Diğer yandan Palyaço Servisi veren şirketimiz sizlere el ilanları ve baskılı balonları halka dağıtma konusunda sizlere ne kadar etkili olduğunu bildirir. Burada Fly Tüp ve Şişme Palyaço da  etki sağlar onun içinde sizlere hizmet sağlayabilriz. Örnek olarak sizlere sunacağım Açılış Organizasyon Fiyatları 2500TL ( paket içeriği 3 kişilik palyaço kiralama, 1000 adet baskılı balon dağıtımı, 1 adet fly tüp kiralama, uzun tahta bacak, 1 adet patlamış mısır arabası kiralama, zincir balon süsleme her şey dahil. )

Sırada en kaliteli hizmetler sunan İSTANBUL KÜÇÜKBAKKALKÖY DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında biz neden bu kadar tutuluyoruz onun bilgisini sunalım. Bu tamamen Düğün Süsleme ekipmanlarıyla alakalıdır biraz elinizde herkeste olmayan ekipmanlar olursa müşterilere daha çok seçenek sunabilirsiniz. Biz her zaman için müşterilerimize daha fazla seçenek sunarak onlara hayallerinde gibi bir Düğün Organizasyonu olması için çalışıyoruz. Mesela harika bir DÜĞÜN TAGI KİRALAMA modelimiz var önce sahne kuruyoruz ustune de bu çiçekli kalp şeklinde tagı kurarak kombin ediyoruz. Bunu eğer merak ediyorsanız görsellerimiz de var ve müşteri danışmanızda sizlere bunun sunumunu yapacaktır.

Tabi bizde DÜĞÜN MALZEMELERİ KİRALAMA modelleri çok fazla şimdi ise beyaz halı üzerine kocaman vazolar içinde salkım çiçeklerle süslenmiş GELİN YOLU SÜSLEME oldukça güzeldir tüm müşterilerimiz özellikle bunun olmasını istemektedirler. Ayakta nikah olmasını isteyen müşterilerimiz için özel olarak çiçekli Nikah Kürsüsü Kiralama modellerimizde var istediğiniz zaman bakabilirsiniz. Burada özellikle Masa Sandalye Kiralama hizmeti aldığınızda dilerseniz konsept olarak farklı renklerde süsleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir