Genel

Düğün Davet Firmaları

2004 yılında bu yana Davet Firması olarak hizmet verdiğimiz binlerce organizasyon deneyimizi sizinle paylaşacağız. Heyecanla beklediği mutlu çiftlerin Düğün Kokteyli, düğün davet organizasyonu, nasıl yapılır, nelere dikkat edilmeli, nasıl olur gibi örnekleri faydalı bilgileri sunacağız. Ayakta düzen kurulan, düğün kokteylleri oturma düzenle yemek organizasyonuna göre fiyatları daha uygundur. İlk sebeplerden biri kiraladığınız mekan, tekne, gemi, kır alanı, plaj gibi yerlerin masa ve sandalye gibi ekipmanların bulunmamasıdır. Çoğu Kır Düğünü boş bir yeşil alanda olur tabi yaz değilse ayrıca üstü açık bir yerde olacaksa tente, ısıtıcı gibi ekipmanlarda gerekir.

Sadece bu saydıklarımızla bitmiyor ki nikah masası, gelin yolu, kırmızı halı, ses sistemi kiralama gibi bir ayrıntıda var. Gelin ve damat ın istediği süslemeleri de bilmek gerekir bunun için tek destek alacağınız yer Türkiye de Davet Organizasyon Firmaları, ile anlaşmak ve destek almaktır. Çoğu organizasyon üzerine hizmet veren firmalar Catering Hizmeti de sunar. Bunun için toplantı yapıp bir çay için sonrasında katalog, broşür, resim gibi materyalleri incelediğinizde aslında daha çok bilgi almanızı sağlayabilir. Benim tercihim sade bir düğün arkasından, kokteyl tarzı Nikah Organizasyonu, ise işiniz daha kolaydır. Belediye nikah salonları size mekan sağlıyor sadece Catering Kokteyl Firmaları ile anlaşmak ve onunla görüşmeniz yeterli olacaktır.

Fakat şole bir durum var Nikah Kokteyli için gelecek konuklarınız için bistro masa, ikram ekipmanları, catering menüleri arasında iyi bir tercih yapmanız gerekir.Deneyimli Düğün Davet Firmaları size istediğiniz hizmetin bilgilerini paylaştığınızda Catering Fiyatları size paket olarak sunulur. Sizinde nikah gününüzde ayrıntılarla uğraşmak yerine davetlilerinizle ilgilenmek ve mutlu gününüzü doyasıya geçirmek kalır. Hiç merak etmeyin toplantı organizasyonu nasıl yapılır diye biz size şimdi nasıl olacağı hakkında fikirler sunacağız. İş için bir toplantı davet, Kokteyl Organizasyonları planınız varsa İstanbul Avrupa yakası ve Anadolu yakasında bir çok mekan mevcut.

Sadece seminer, kongre, lansman, ödül töreni gibi organizasyonlar için catering hizmeti vermeyebilir. Dışarıdan destek almanız gerekir zira seminer organizasyonu, gerçekleşirken mola verildiğinde yiyecek ve içeceklerin hazır bulunması gerekir. Sadece Kokteyl Catering ile sınırlandırmamak gerekir bir çok iş adamı Coffee Break İkramları yanı çay kahve gibi sıcak içecek tercih ediyor mola verdiğinde. Türkiye genelinde bu hizmetlerin hepsi, Kokteyl Organizasyonları olarak bilinir. Gelen konuklarınız için özel davranılmasını istiyorsanız, kokteyl toplantı tam size göre. Bir konuda dikkat etmek gerekir catering ikramları, sunarken cam bardak, porselen tabak ve fincan gibi malzemeler kullanılmalıdır.

Kağıt bardak ve karton bardak kullanılırsa kotu bir görüntü olabilir. Bu saydıklarımızla bitmiyor kurumsal bayii toplantıları, açılış organizasyonu, lansman gecesi gibi tüm etkinliklerde bistro masalara ve dekor süslemelerinde şirket logo renkleri kullanılıyor. 2000TL ye Kokteyl Catering Organizasyonu, olur mu diye sakın düşünmeyin farklı menüler sunulduğunda sizlere ekonomik fiyatlar ile hizmet verebilen şirketler bulabilirsiniz. Tüm Kurumsal Organizasyonlar özenle yapılmalı ve işini bilen Organizasyon Şirketlerine verilmelidir. Bu yüzden Açılış Organizasyonu olsun davet organizasyonları olsun başka firmalardan fiyat alırken bizden de almanızı önemle hatırlatırız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir