Genel

İstanbul Bağcılar Nişan Organizasyonu

İstanbul Bağcılar Nişan Organizasyonu için sizlere hazırladığımız catering servisi ve profesyonel ekipman kiralama gibi bir çok hizmeti sizlere sağlamaktayız. Sizde zaman kaybetmeden NİŞAN TÖRENİ yada SÖZ ORGANİZASYONU olmasını isterseniz bu anlamda sizlere yardımcı olabiliriz. Konuklar için düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız sizlere her konuda destek verebiliriz. Bun başında gelen Nişan Masası Kiralama ve Nişan Tagı Süsleme seçenekleri en başta gelmektedir. Tabi burada en çok merak edilense size özel konsept hazırlanması oldukça dikkat çekmektedir. Hem neden merak edilmezinki Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları konsept hizmetlerinde çok önemlidir. İster çok sevideniz bir ister istediğiniz model bir resim hepsi için farklı ürünleri sizler için ayarlıyor ve konuklar için hazırlıkları yapıyoruz Tabi bunlarla sınırlı değil mesela gelecek konuklara Catering Hizmeti ve Sandalye Kiralama gibi seçeneklerde sizlere sunmaktayız. Heyecan yapmanız normal gün sizin ve bizim için çok önemli ama panik yapmak yerine profesyonel destek almak sizi birçok sorun oluşmasından kurtarabilir.

İlk olarak beraber karar verelim mesela sandalyelerin nereye kurulacağı nişan masasın süsleme konseptini uygun yere yerleştirme gibi her şeyi ekibimiz sizin gösterdiğiniz yere yapmaktadır. Zaman bu işte gerçekten çok önemlidir istediğiniz konsept NİŞAN ORGANİZASYONU olması için her dakikayı sizler için değerlendiriyor ve sorunsuz bir etkinlik sunuyoruz. Bu tarz hazırlıkların yapıldığa kadar sunumlarda çok önemlidir. Her zaman için uzman ekibimiz sizlere yiyecek ve içecek ikramları konusunda sizlere profesyonel garson ekibi sunmaktadır. Bize ara sıcaklı menüler isterseniz çalışmamız için bir alan ayarlamanız gerekmektedir. Bunu da sizlerle Evde, Villada, Yazlıkta, Bahçede SÖZ MERASİMİ olsun sizlere profesyonel çalışmalar yaparak hizmet sunmaya hazırız.

Burada gelecek konuklar için farklı seçeneklerden sunduğunuz Kokteyl Tarzı Nişan için sizlere her konuda destek olmaya hazırız. Elimizdeki Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerinde gerekli olan her şey bizde mevcuttur. Burada en akıllıca yapılması gerekenlerden biri dilerseniz istediğiniz konsepti oluşturmak için nişan olacak yerde buluşalım. Buluştuktan sonra gerekli olan her şeyi sizlere karşılayabiliriz. Tabi düşünceleriniz bizim için çok önemli sadece sizin istedikleriniz bakarak yeni konseptler oluşturuyoruz. En başarılı ve catering hizmeti sunan İSTANBUL BAĞCILAR NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde her zaman hazırız.

Herkesin istedikleri aynı değildir mesela bize bir çok kişi kokteyl tarzı hizmet talep etmektedir. Burada önemli olan gelecek konukların sayısını bilmek gerekmektedir. Tabi bu konuda bizi aydınlatınca bizde kendi ekibimizle hazırlıklar yapmaya başlarız. İlk olarak mesela mekanın neresi olacağına bakılır ve neler olacak onların ayarlamaları yapıyoruz. Sislerinde bu konu titizlikle davrandığınızı biliyoruz eğer yeriniz küçük ama gelecek konuklar fazlaysa tam NİŞAN KOKTEYLİ size en iyi gelecektir. Mesela küçük alanı olan müşterilerimize özellikle kokteyl olması konusunda anlatımlar yaparak gerekli sunumları onlara sağlamaktayız Buradaki temanın ne olacağına sizinle birlikte karar verelim bizde bir çok seçenek var. Eğer her konuda birlikte çalışırsak o zaman her şey daha güzel olmaktadır.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 50 kişilik nişan hediyelikleri, 35 adet ahşap sandalye kiralama, 4 adet bistro masa, 2 kişilik servis personeli, 50 kişilik nişan catering menüsü soğuk ikramlar, ev süsleme, nişan tagı ve nişan masası kiralama + süsleme hepsi dahil.) İhtişamlı bir nişan istiyorsanız bunu yapmanın hem en uygun bütçe hem de kolay olarak bir kokteyl olması sağlanacaktır. Çoğu zaman bistro masa kurulumları ve masa üstü çiçek süsleme gibi her ayrıntı için sizlere destek olmaya hazırız. En başarılı bir KOKTEYL ORGANİZASYONU için çok düşünmeye gerek yok sizler için her şeyi kendi bünyemizden sağlıyoruz.

Burada kurulması gereken Ses Sistemi Kiralama yada Trio Müzik Grubu gibi her şeyi sizlere sunmaktayız. Sizler yeter ki istediğiniz bir konsept olması için bizlerle düşüncelerinizi paylaşmanız yeterli olacaktır. Gerisini uzman ekibimiz sizin için gerekli her şeyi sağlayacak ve sorunsuz bir nişan olması için elinden geleni yapmaktadır. Şunu belirtmek isteriz her zaman bizden bilgi almanız çok kolaydır müşteri temsilcimiz sizlerin telefonları beklemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir