Genel

İstanbul Beyoğlu Açılış Organizasyonu

İstanbul Beyoğlu Açılış Organizasyonu için profesyonel bir şirket arıyorsanız uzman ekibimizle birlikte sizlere etkinlik hizmetleri sağlamaya hazırız. Bir çok sunduğumuz etkinlik seçenekleriyle ister küçük ister büyük bütçe olsun sizlere en iyi hizmetleri sunacağımızdan emin olabilirsiniz. En güzel Açılış Süsleme olduğu İş yeri Açılışları için sizlere bir çok Balon Süsleme seçeneklerini sunuyoruz. Burada farklı olarak mekanın giriş ve çıkış kısmanı kapı takı balon ve kalabalık caddelerde ise karşıdan karşıya sokak ve caddelerin Balon Süslemeleri yapılmasını istiyorsanız bunun için uzman ekibimiz sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyar. İlk seçenekler arasındadır Açılış Balon Süsleme göze güzel gözükür ve herkesin dikkatini İş yeri Açılışları için çeker.

Bunu Market, Mağaza, Cafe gibi her alan için kullanabilirsiniz. Sizler yeter ki balonların nereye yapılacağını belirtin saatler içinde orayı komple balon uygulaması yaparak süsleyelim. Her zaman için kaliteli olarak sunduğumuz AÇILIŞ ORGANİZASYONU başarılı sonuçlar almıştır. Burada yeni bir yerin tanıtı oldukça ciddi bir iştir bu yüzden sadece profesyonel şirketlerle çalışmak gerekir. Şimdi sizlere sunacağımız paketleri en uygun bütçelerle sizlere sunmak için sürekli olarak kendimizi geliştirmekteyiz. İSTANBUL BEYOĞLU AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında farkımız sunduğumuz bütçelerle ve hizmetlerin çokluğu ile fark yaratmaktadır. Burada yapılması uzman ekiple çalışmak ve başarılı sonuçlar almaktır bunu sağlayacak olan sizlere İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası Açılış Organizasyonu şirketleri mevcuttur. Burada sizlere açılışlar için hazır paketler yaparak bilgi almanızı sağlıyoruz.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 2 kişi palyaço balon dağıtımı, 1000 adet baskılı balon, 5 adet bistro masa kurulumu, el ilanı dağıtımı için 2 kişilik hostes, uzun tahta bacak, şişme palyaço hizmeti, 1 adet pamuk şeker arabası temini, 1 adet sunucu ve müzik sistemi kiralama, açılış balon süslem her şey dahildir.) . Her zaman için profesyonel şirketler çalışmak size hem zamandan hemde yapılan etkinliklerde başarılı olmanızı sağlayacaktır. Gelecek konuklarınızın dört dörtlük karşılanmasını ve hizmet edilmesini istiyorsanız AÇILIŞ KOKTEYLİ için bizden temin edebilirsiniz. Başarılı işleri başarılı insanlar yapar hep bunu örnek olarak kendimizi sürekli geliştirmekteyiz. Bu yüzden bize güvenebilir Açılış Kokteyl Organizasyonu sizlere uzman çalışma personellerimizle hizmet sağlayabiliriz.

Biliyoruz ilk gün sizler için önemli bizde bu hassasiyet ile yaklaşıyoruz. Bu yüzden sadece ekibimizde işlerinde başarılı kişilerle çalışmaya dikkat ediyoruz.İlk olarak iş toplantıları, dostlarla sohbet, ürün tanıtımı gibi her şeyin yapılması için Karşılama Hostesi, Garson Temini gibi her şeyi sizlere sağlıyoruz. Kurulum içinse sizlerle 1 hafta öncesinden mekana bakıyor neler olacağı hakkında sizlere sunuyoruz. Bizim amacımız İSTANBUL BEYOĞLU AÇILIŞ KOKTEYLİ FİRMALARI içinde en başarılı hizmetleri sizlere sunmaktır. Yapılacak olan bistro masa, servis ekipmanları gibi her şeyi doğru yerlere kurulumlarını yaparak sorunsuz bir etkinlik olmasını sağlıyoruz. Ne zaman isterseniz aklınıza takılan etkinlikler için her şeyi müşteri danışmanımız sizlerin telefonları beklemektedir. Burada sunduğumuz bütçeler ortalama olarak verilmiştir. Etkinlik mekanın semtine göre yada daha farklı hizmetlere göre bütçeler değişmektedir.

Şimdi sizlere burada sunacağım paketi Sanat Galerisi, Kuyumcu, Güzellik Salonu, Emlak Ofisi gibi İşyeri Açılışları için çok uygundur. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI  4500TL ( 10 adet kokteyl masası kiralama + süsleme, 3 kişilik servis personeli ve garson, 2 kişilik karşılama hostesleri, tiro müzik gubu kiralama, 100 kişilik ara sıcaklı açılış kokteyl menüsü ikramları, açılış balon süslemeleri  her şey dahildir. Kurumsal olarak markanızı gelen tüm konuklara tanıtılması için ekibimiz en mutlu gününüzde yanınızda olmaktan mutluluk duyar. .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir