Genel

İstanbul Aksaray Organizasyon Firmaları

İstanbul Aksaray Organizasyon Firmaları arasında sizlere deneyimli çalışma personelleri ve kaliteli ekipmanlarla hizmet sağlıyoruz. Burada önemli olan sizin istediğiniz gibi etkinliklerde sorunsuz ve güzel geçmesidir. Biz ekip olarak sürekli kendimizi geliştiriyoruz ve daha iyisi için çalışıyoruz. En güzel ve en sade Eczane Açılış Organizasyonu için sizlere yiyecek ve içecek ikramları, karşılama hostesi, çiçek süsleme, garson temini, trio müzik grubu gibi tüm her şeyi sizlere uzman ekibimizle sağlıyoruz. İlk olarak sizlere prestijli açılışların olmasa olmaz dedirten Açılış Kokteyl Organizasyonu için sizlerle paylaşım yapacağım. Burada gelecek konukların hepsi sizin için çok değerli, aynı hassasiyetle yaklaşıyor kendi misafirlerimiz gibi Açılış Kokteyli için çok önem veriyoruz. Burada önemli olan sunumların güzel olması ve masaların düzeni çok önemlidir.

Burada sunacağımız Kokteyl Organizasyonu için menüleri önce sizlerle bilgi paylaşımı yaparak karar veriyoruz. Söylediğiniz her şey bizim için çok önemli bu yüzden ilk günde sizleri mutlu etmek için ekibimizle birlikte çok çalışacağız. İSTANBUL AKSARAY AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 3000TL ( paket içeriği 100 kişilik yiyecek ve içecek ikramları, bistro masa kiralama, dj hizmeti, ses sistemi temini, 1 adet kapı takı zincir balon süsleme, 3 kişilik servis personeli, garson her şey dahil olarak fiyat verilmiştir. Ayrıca Açılış Organizasyonları için Coffee Break Hizmeti sunduğumuzu belirtmek istiyorum. Sırada eğlencenin ve tanıtımın en yoğun şekilde sağlandığı İş yeri Açılış Etkinlikleri için sizlere bir çok tavsiye, örnekleri ile birlikte sunacağım. İlk olarak bakılan mekanın dışı olduğuna göre bizde ilk olarak Açılış Süsleme ile başlıyoruz.

Mekanın giriş ve çıkış kısımlarını komple Balon Süsleme yaparak yoldan geçen herkesin dikkat etmesini sağlıyoruz. Burada çalışan ekip oldukça deneyimli olmalı dans ederken bir yandan ( Palyaço Kiralama )palyaçolar el ilanlarını yoldan herkese geçerken dağıtması gerekiyor. Yoğun bir cadde ise 2 kişilik bir palyaço ekibi de olabilir tüm herkese dağıtım işini yapması gerekiyor.  Ayrıca fly tüp ve şişme palyaço, kostümlü animatörler oldukça dikkat çekmeyi başarmaktadırlar. Dilerseniz sizler için baskılı balonlar hazırlar ve ekibimiz tarafından dağıtılmasını sağlayabiliriz. Burada DJ + Ses Sistemi Kiralama ile elinde mikrofonla tüm caddede konuşmalar yaparak oda bize tanıtımda yardımcı olacaktır. Sizlere farklı etkinlikler için en güzel hizmeti sağlayacağız İstanbul Aksaray Kuyumcu, Kreş, Otomobil Galerisi, Mobilya Mağazası, Butik, Restoran, Cafe, Pet Shop, Spor Salonu,  Giyim Mağazası, Market Açılış Organizasyonu için sizlere profesyonel ekiplerle hizmetler sağlıyoruz.

 Evde Söz ve Nişan Organizasyonu yapmak çok zor peki sizin için tüm hazırlıkları ve dağıtımı biz yapsak nasıl olur. Burada Söz Töreni ve Nişan Merasimi için Catering Hizmeti sağlayabiliriz. Hemde çok uygun bütçelerle sizlere Nişan Töreni İkramları için sunumlar yaparız ve sizi bilgilendiririz. Burada önemli olan sizlerin Nişan Ev Süslemeleri ve Organizasyon Hizmeti dir. Biz yıllardır bu tarz etkinlikler yaptığımız için her şeyi sizlere genel olarak yapabiliriz. Mesela NİŞAN MASASI SÜSLEME + KİRALAMA –NİŞAN MASASI İKRAMLIKLARI VE HEDİYELİKLERİ için sizlere özel tasarımları kişiye özel hizmet sağlayabiliriz. Bu Bahçe, Evde, Yazlıkta, Villada, Cafede, Restoran da her yerde sizlere harika bir Nişan Organizasyonu sunabiliriz. Burada sizlere sunacağımız Fiyatları ve Paketleri için müşteri temsilcimiz sizlere yardımcı olacaktır.

Nişan için çok farklı Süsleme seçeneklerimiz var dilerseniz Nişan Organizasyon Firmaları arasından bizler dende teklif almanızı rica ediyoruz. Eviniz yada Bahçeniz hiç fark etmez sizlere Masa Sandalye Kiralama hizmeti sunabiliriz. Artık hem güzel bir nişan hemde güzel ikramlar hayal değil en uygun fiyatlarla sizlere sunmaya ve hizmet sağlamaya ekibimizle birlikte hazırız. Evlenecek olan çiftler hayal eder en güzel İstanbul Aksaray Düğün Organizasyonu benim olsun diye bizde sizi dinledik ve en güzel tasarımlı Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama hizmeti hazırladık. Burada her yerde olmayan DÜĞÜN ARKA FON ÇİÇEK SÜSLEME ( KALP ŞEKLİNDE) GELİN YOLU BÜYÜK ŞAMDAN VE ÇİÇEK SÜSLEME ( DEV ŞAMDANLAR)  sizler için hazırladık.

Sadece bu hizmetlerden faydalanmak için müşteri temsilcimizle görüşmeniz yeterli olacak o sizlere İSTANBUL AKSARAY DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arsında en uygun bütçelerle hizmetler sunacaktır. Sizlere sunacağımız Fiyatları ve Paketleri başka yerde bulamasınız bu tasarımların tamamı bize aittir. Bu yüzden sizde sorunsuz bir Kır Düğünü, Tekne Düğünleri, Plaj Düğünü gibi istediğiniz her şeyde sizlere bunu sağlayabiliriz.  Eğer sadelikten yana ise istediğiniz o zaman Nikah Kokteyl Organizasyonu tam size göre bir etkinlik. Burada yapmanız gereken gelecek konukların takı sırasında canı sıkılmaması ve zamanını bir şeyler yiyerek geçirmesi için sizlere Nikah Kokteyl İkramları gerekiyor. Ve biz bunları profesyonel olarak sizin için hazırlıyoruz yeter ki bize güvenin.

Sırada eğlenmek herkesin hakkı özel davet için Yetişkin Parti Organizasyonu için Catering Hizmetleri için sunduğumuz hizmetleri paylaşıyorum. Burada görsel olarak Kokteyl Organizasyonu edasında geçen bir hizmet gerçekten zorlu ve herkesin yapacağı bir iş değildir. Burada hazırlıkların dan her şeyin dağıtımına kadar sizler için biz yapıyoruz. Eğer profesyonel bir dj yoksa tanıdığımız biz sizin partiniz için İstanbul Aksaray DJ Kiralama da sağlıyoruz. Ses ve Işık Sistemleri için kurulumu ve düzenlenmesi gibi her şey sizler için yaparız. Sizlere sadece gelen arkadaşlarınızla çılgın gibi eğlenmek mutlu olmak kalıyor. Sırada sizlere Çocuk Doğum Günü Partisi için yaptığımız hizmetleri anlatmaya geldi.

Burada Palyaço + Sihirbaz Kiralama ( yüz boyama, oyunlar, yarışmalar, sihirler, balonlar hepsini kapsayan bir etkinlik. Diğer yandan en çok talep edilen Bubble Show, Şişme Oyun Alanı Kiralama da bizde mevcut dilerseniz sizlere sağlayabiliriz. Tabi burada kişiye özel doğum günü süsleme için sizlere sunacağımız ikramlıklar, hediyelikler, sunumlar, süsleme gibi her şeyi de uzman ekibimiz sağlıyor.

İSTANBUL AKSARAY ORGANİZASYON FİRMALARI İÇİNDE HİZMET SUNDUĞUMUZ SEMTLER.

Arpaemini – Fatmasultan – Molla Şeref – Muratpaşa – Ördekkasap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir