Genel

İstanbul Sancaktepe Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Sancaktepe Doğum Günü Organizasyonu size özel süsleme konsepti ve taze ikramlardan oluşan catering servisi ile hizmet sunmaya hazırız. Amacımız sizlere kusursuz parti ve eğlence etkinlikleri sunarak en mutlu günlerinize ortak olmaktır. Şimdi size özel hazırladığımız DOĞUM GÜNÜ SÜSLEME KONSEPTİ için neler gerekli buradaki yazımızı paylaşıyoruz. Burada genel olarak gelen konuklarında eli boş gitmemesi için özel tasarımlar yaparak hazırlıklar sağlanmaktadır. Çoğu kişi bunun adını Doğum Günü Masası Kiralama olarak bilmektedir. Tabi bunun yanında Arka Fon Süsleme de yer almaktadır. Çok güzel bir afiş yanında Balon Süsleme ile dekor edilen ürünler çok güzel bir görüntü olmasını sağlamaktadır. Tabi titizlikle hazırlanan Doğum Günü hediyelikleri + İkramlıkları gören herkes tarafından çok ilgi görmektedir. Tabi bunun olması için tasarımcılarımıza zaman vermeniz gerekmektedir.

Bu zaman ortalama 1 haftadır eğer bu şekilde olursa hazırlanan ürünlerde güzelce hazırlanır ve parti gününde sizlere sunulmaktadır. Aklınızdan geçenleri eğer tasarımcımızla görüşürseniz sizlere daha güzel bir konsept sunabilir. Harika animasyonların ve gösterilerin olduğu etkinliklerde en başarılı ekiplerle çalışmaktayız. En çok tercih edilenlerle başlıyoruz yanı Doğum Günü Palyaço neler yapıyor hepsini yazıyorum. Genel olarak palyaçolarımıza oyun çantası vererek onları partilere ve etkinliklere yolluyoruz. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL ( sihirbaz kiralama, çocuk masa sandalye temini, şişme oyun alanı temini, balon süsleme, pamuk şeker arabası kiralama, robot gösterisi, maskot kiralama hepsi dahil.

)Bu çantası yüz boyama ve sosis balonlar olmaktadır yanında ise harika oyunların olduğu çanta vardır. Palyaço Kiralama hangi oyunları ve neler yapıyor derseniz hemen anlatalım sizlere anlatmaya.. Palyaçolar çocuklarla öncelik olarak hangi oyunları oynamak istediği konusunda bilgi alır. Ve başlar halat çekelim, zıp zıp çuval yarışı, 6 toplu bowling, mandalları toplayalım, mantarlar nereye gitti gibi harika oyunlar sizi bekliyor. En güzel gösterilerin başında gelen Sihirbaz Kiralama oldukça herkes tarafından çok ama çok sevilmektedir. Burada her şeyin en başında gelen ise doğum günü çocuğu ile okus pokus diyerek çok güzel sihirlerin yapılmasıdır. Tabi burada bir çok gösteri var mesela ayrılmayan çemberlere, şapkadan tavşan çıkarma, sopa bez oldu gitti gibi her şeyi sizlere Doğum Günü Sihirbazı olarak sunmaktayız.

Harika animasyonları ve catering servisi sunan İSTANBUL SANCAKTEPE DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bir telefon uzaklığındayız. Her zaman çocuklar için daha iyisini sunmaya çalıştık ve bu konuda uzman ekiplerle çalışarak sizlere en eğlenceli sunumlar sağladık. Ekibimizin hepsi kendi yaptığı işlerden deneyimli ve uzman kişilerden oluşmaktadır. Bizi istediğiniz zaman arayıp  personellerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. Çocuklar çok eğlendiler sırada büyükler için neler yapıyoruz bunun bilgilerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Burada özellikle tema olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU tarzında hazırlıklar yapar ve hizmet sağlarız. En başarılı DJ Hizmeti özellikle bizim istediğimiz tarz müzikler çalarak herkesin beğenisini kazanmaktadır. DJ ile bitmiyor tabi Ses Sistemi Kiralama ve Aydınlatma Işıklarını da unutmamak gerekmektedir. İlk yapılması gereken renk seçimi yaparak bize bildirmeniz gerekmektedir. Bizde bu masaları istediğiniz renk te süsleyerek hazırlar ve servis için hazırlıklar sağlarız.

Bu hazırlıklar ilk bistro masa gelecek konukların sayısına göre hazırlanır ve sonrasında ise Catering Hizmeti ile birleştiririz. Tabi garson ekibimiz gelecek konuklar için bir çok hazırlıklar yapmaktadır. Bu hazırlıklar personelimiz ellerinde tepsilerle yiyecek ve içecek hizmeti sağlamaktadır. Bu ikramlar genel olarak farklı sunumlarla sağlanmaktadır. Bütçeniz yeterli ise burada ilk olarak ara sıcaklı kokteyl menüleri özellikle çok beğenilmektedir. İster bahçe ister ev de olsun gerekli olan her şeyi sizlere mobil olarak sağlamaya hazırız.

YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için dilerseniz istediğiniz yerde buluşarak alanın durumuna göre neler olacağın konusunda birlikte karar alabiliriz. Eğer bu şekilde çalışmalarımıza devam edersek oluşacak sorunlardan on adım önde başlarız. Dilediğiniz zaman bir telefonun ucunda sizlerin aramasını bekliyor olacağız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir