Genel

İstanbul Sultangazi Organizasyon Şirketleri

İstanbul Sultangazi Organizasyon Şirketleri arasında sunduğumuz profesyonel etkinlik hizmetleri ile sadece sizlere kolaylıklar sağlıyoruz. Hedefimiz etkinlikler ne kadar zor olursa olsun en başarılı hizmetleri sizlere sunmaktır. Sırada eğlencenin çok olduğu bir bir birinden güzel süsleme dekorasyonları ile DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için sunduğumuz hizmetleri anlatmaya geldi. İlk olarak kişiye özel Doğum Günü Süsleme ile başlayalım. Burada özel tasarımcılarımız sizlerin istediği Doğum Günü Arka Fon ve Masası Süsleme işlemini gerçekleştirmektedir. Burada sizin istediğiniz her şey çok önemli bu yüzden sizin istediğiniz konseptler üzerinde çalışmalar yapmaktayız.

Özellikle bizden talep edilense Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramları hazırlama ve Süsleme gibi hizmetlerdir. Tabi en güzel görünüme sahip Doğum Günü Masası Kiralama en çok terih edilenler arasındadır. Bunlarla sınır değil tabi çalışlarımız sizlere Doğum Günü Palyaçoları içinde profesyonel çalışanlar sağlıyoruz. Palyaço muz çocuklara yüz boyama ve sosis balonlardan şekiller yaparak onla hediye etmektedir. Palyaço Kiralama tabi bunlarla sınırlı değil mesela halat çekmece, bowling, deve cüce, mantarları toplamaca gibi hepsi güzel hepsi farklı oyunlarla etkinlik hizmeti sunmaktadır. Büyük küçük demeden herkesin izlediği Doğum Günü Sihirbazı ortalama 45 dakikalık harika bir gösteri sunmaktadır.  Burada sizlerin hizmetinde olan Sihirbaz Kiralama yaptığı sihirlerde özellikle doğum günü çocuğu ile sunarak unutulmaz bir gün olmasını sağlamaktadır.

En başarılı ekipleri sunan İSTANBUL SULTANGAZİ DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde günden güne daha iyisi için çalışıyoruz.  Çocuk Partileri için seçeneklerimiz arasında bubble show, şişme oyun parkı kiralama, kostümlü animasyon ekibi gibi her şeyi sizlere sağlıyoruz. Şimdi sırada Yetişkin Partileri için sunduğumuz Catering  ve Organizasyon Hizmeti için yaptığımız etkinlikleri sizinle paylaşıyoruz. Burada özellikle hakaretli geçen partilerde DJ Hizmeti ve Müzik Sistemi Kiralama gibi etkinlik hizmeti sağlıyoruz.

Bunların yanında kokteyl masaları kuruyoruz gelen konuklara yiyecek ve içecek hizmeti sağlıyoruz. Özel konukları beklediğimiz NİŞAN ORGANİZASYONU için çok heyecanlısınız. Burada yapmanız gereken öncelikle davetli sayımız bilmek ve gerekli ekipmanların listesini çıkarmaktır. Yada ben hiç bir şeyle ouğraşmak istemiyorum profesyonel bir firma ile anlaşmak istiyorum derseniz doğacak bir çok sorunun önüne geçmiş oluruz. Burada Söz Merasimi için Catering ve Nişan Töreni İkramları gibi her şeyi sizlere sağlamaktayız. Burada bize gerekli olacak Nişan Malzemeleri Kiralama seçenekleri en başta gelmektedir. Genel olarak ilkse Sandalye Kiralama, Nişan Masası Süsleme gibi seçenekler en başta geliyor. Bütçesi olan müşterilerimiz  Çiçekli Nişan Arka Fon Kiralama da bizden talep etmektedir.

Bunları tasarımcılarımız sizler için istediğiniz konsepte süsleyerek hizmet sanılmaktadır. Bunlar özellikle Nişan Hediyelikleri ve İkramları ile oluşan kişiye özel tasarımlı ürünlerdir. Bu tarz konseptli İSTANBUL SULTANGAZİ NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sizler için tasarımları yaparak hizmeti sağlamaktadır. Her zaman için doğru bilgi almak hizmet almak kadar önemli olduğunu unutmayın. Eğer doğru bilgileri alır sonrasından hizmet talep ederseniz oluşabilecek farklı sorunların önüne geçmiş oluruz. Bizim amacımız sizlere en başarılı hizmetleri sağlayarak en mutlu günlerinizde yanınızda olup istediğiniz hizmetleri başarılı bir şekilde sunmaktır.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 50 adet nişan hediyelikleri, nişan masası kiralama, 50 kişilik nişan catering hizmeti, 30 adet sandalye kiralama, 1 adet nişan tagı, ev süsleme, 2 kişi garson temini, 4 adet bistro masa her şey dahil.).Yeni evlenecek olan çiftler için harika bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU için çalışmak ve istediği hizmetleri gerçekleştirmektedir bizim görevimizdir. Burada öncelikle yapmanız gereken bizimle sevdiğiniz renkleri ayrıca konseptleri hepsini paylaşmanız gerekmektedir. Bunun üzerine ise özel tasarımcılarımız sizlere özel Düğün Süsleme Konsepti oluşturarak istediğiniz hizmetleri sağlamaktadır.

Tabi burada bir çok ayrıntı önemli mesela Masa Sandalye Kiralama + Süsleme nasıl olacak elimizdeki örnekleri sizlere sunarak burada kolaylık sağlarız. En başta ise herkes tarafından oldukça beğenilen tasarımlarımızdan olan Düğün Arka Fon Kiralama – Çiçekli Gelin Yolu Süsleme en başta gelmektedir. Bu tarz tasarımlı ürünleri sadece kendi Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinizde sunmaktayız.  Burada kendimizi her zaman İSTANBUL SULTANGAZİ DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında geliştiriyor ve size çeşitli etkinlik hizmetleri sağlıyoruz. Yeni tasarımcılarımız olan saray konsepti çalışmamızı mutlaka incelemenizi öneriyoruz. Bu tasarım sadece bizim çalışmamız olup her yerde bulamayacağınız bir süslemedir. Tabi herkes içine sineni ve en güzelini ister işte bunu sağlamak için her zaman seçeneklerimizi çoğaltmaya ve sizlere sunmaya çalışıyoruz.

Mesela Sahne ve beyaz halı kuruyoruz yanlarına gelin yolu süslemesi yaparak kombin ediyoruz. Nikah Masası Kiralama ve Süsleme seçeneklerinizde harika volkanlar ve konsetilerle çok güzel bir görüntü elde ediyoruz. Bizim seçeneklerimiz oldukça fazla bu yüzden dilerseniz ofis ve depomuza gelerek tüm Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimize bakarakta talep edebilirsiniz. Şimdi ise herkes farklı seçeneklerle DÜĞÜN KOKTEYLİ istiyor bunun sebebi hem ekonomik hemde bütçe olarak az olması tercih sebebidir. Burada yapılması gereken en güzel düğün kokteyl menüsü sağlamak ve gerekli masaların kaç adet olacağını belirlemektir. Tabi oturmak isteyenler olabilir bu yüzden masa ve sandalye de temin edilmesi gerekmektedir.

Harika bir DJ Partisi de önemli gelen tüm konukları kokteyl havasında karşılama gerçekten çok güzel karşılanmaktadır. Dilerseniz giriş kısmına Karşılama Hostesleri görevlendirerek gelen konukları daha mekana girmeden karşılayabiliriz.  Özelikle sizlere sunacağımız Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama seçenekleri ile em güzel düğün alanını sizler için yapabiliriz. Her bir detayı sizler için sağlıyor hiçbir sorun çıkmaması için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Sırada İş Toplantıları ve sohbetin yoğun geçtiği size ilk günden saygınlık kazandıracak AÇILIŞ KOKTEYLİ için profesyonel hizmet sağlıyoruz.

Burada sizlere gerekli olan ekip ve ekipmanları sizlere sağlayarak çözümlere üretiyoruz. Eğer mekanın Açılış Süsleme olarak yapılmasını isterseniz sizlere bunda sağlayabiliriz. Kurumsal renklerimizle birlikte harika bir Balon Süsleme yaparak mekanı çok güzel bir görüntü sağlayabiliriz. Özellikle konuklar için dinleti sunan Trio Müzik Grubu Kiralama olması gerekenler arasındadır. Sizlere sunacağımız Açılış Kokteyl Menüleri dilediğiniz ara sıcaklı ve soğuk ikramlardan oluşmaktadır. Buradaki menüleri isteğinize göre hazırlıyor ve sunumlarını öyle gerçekleştiriyoruz. Şimdi sırada tanıtım için yapılan etkinliklerde İSTANBUL SULTANGAZİ AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ne gibi hizmetler sağlar ve yapılması gerekenleri anlatıyorum..

İlk olarak görüştüğünüz firma varsa onunla yapmak istediğiniz etkinlikler için bilgi paylaşımı yapmak doğru tercih olacaktır. Sonrasında ise çalışan profesyonel personeller şart bununda bilgisini alarak size özel bir paket oluşturmasını isteyin. Unutmayalım ki paket programlar her zaman uygun bütçelerle ve n iyi ekiplerle sunulmaktadır. Bunun bilgisini zaten sizlere uzman firmalar verir ve tercih yapmanız aşamasında kolaylıklar sağlar. Her bir çalışan işini doğru yaparsa reklam için çok başarılı sonuçlar alınabilir. Her zaman sizlere destek olup istediğiniz hizmetleri almak için bizi arayabileceğiniz unutmayın. Müşteri temsilcimiz hem bütçeler hem hizmetler hakkında tüm ayrıntılı bilgileri sizlere sunacaktır.

Sizlere Market, Mağaza, Cafe gibi İŞ YERİ AÇILIŞLARI için kullanabileceğimiz paket sunuyoruz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL ( 2 kişi dansçı palyaço kiralama, 50 metre balon süsleme, dj ve ses sistemi kiralama, 4 adet bistro masa, patlamış mısır arabası kiralama, 1000 adet logo baskılı balon her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir