Genel

İstanbul Fatih Düğün Organizasyonu

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL ( 100 kişilik düğün catering menüsü, 4 adet garson temini, 10 adet masa kiralama, 40 adet yaşlıların oturması için masa düzeni, dj hizmeti, müzik sistemi kiralama, 1 kişi karşılama hostesi, düğün arka fon + gelin yolu kiralama hepsi dahil.) İstanbul Fatih Düğün Organizasyonu için son model konseptleri siz değerli müşterilerimiz için hazırladık. Bunları mutlaka görmeniz gerekli eğer isterseniz sizler için en güzel düğünü gerçekleştirebiliriz. Amacımız burada sizlerin istediği gibi bir etkinliğini sizlere sunmaktır. Bunun için gerekli olan her şeyi sizlere sağlıyoruz son model DÜĞÜN ORGANİZASYONU için birçok ekipmanımızı sizler için hazırladık. Kurulduğumuz günden beri amacımız her zaman müşteri memnuniyeti olmaktadır.

 Tabi sizler hayal ediyorsunuz biz ise sizin istediğiniz Düğün Süsleme Konsepti ve Catering Hizmeti için çalışıyor ve sizlere sağlıyoruz. İlk yapılması gereken bize göre sizi dinlemek sonrasında ise sevilen renkler farklı konseptler gibi her şeyi dikkatlice hazırlamak gerekmektedir. Tabi burada sizin bize vereceğiniz bilgiler çok önemli bizde sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerimizi değerlendiriyor ve sizlere sunuyoruz. Dilerseniz düğün olacak mekanda da buluşabiliriz burada ekipmanların nereye geleceği ve ne olacağı açısından hepsinin sunumlarını yapabiliriz. Yada Düğün Ekipmanları Kiralama depomuzda gelebilir orda tüm ürünlere bakabilir sonrasında ise karar verebiliriz.

Sizler yeter ki isteyen biz düğününüz için sizlere ayak uydurur istediğiniz yerde de sunumlar yapabiliriz.  Sizlerin istediği her şeyi ekonomik Düğün Organizasyon Paketleri yaparak bir çok sunumu sizlere sağlıyoruz.  En canlı renkleri ve en güzel süslemeleri beraberce karar veriyor ve istediğiniz tüm hizmetleri sizlere sunuyoruz. Çok seçenekleri olan İSTANBUL FATİH DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en baştayız bunun içinde çok mutluyuz. İhtişamlı düğünler için sizlere özel olarak hazırladığımız Gelin Yolu Kiralama + Düğün Tagı Süsleme modelleri hazırladık. Bunları görmeniz önemle rica ediyoruz hepsi bir birinden güzel sunumlardır.  Düğünler için özel olarak tasarladığımız Masa Sandalye Kiralama modellerine isterseniz Süsleme Hizmeti de sağlıyoruz.

Tabi şık bir DÜĞÜN KOKTEYLİ içinde bizden hizmet almanız. çok kolaydır. Mesela sizlere gerekli sunumları yaparak birçok konuda bilgi paylaşımları yapıyoruz.  Burada önemli olan müzik seçimi ve düğün kokteyl menüsüdür. Bu nedenden dolayı her şeyin başında önce sizleri dinliyor ve örnekleri sizlere sunmaktayız. En güzel konseptli KOKTEYL ORGANİZASYONU için sizlere bir çok menü ve kaliteli süsleme modelleri hazırladık. Ne zaman isterseniz gerekli olan sunumları a dan z ye hepsini ayrıntılı olarak bilgisini paylaşabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir