Genel

İstanbul Maltepe Açılış Organizasyonu

İstanbul Maltepe Açılış Organizasyonu için aradığınız sizlere profesyonel ekip ve ekipmanları sağlayacak bir etkinlik şirketi ise o zaman doğru adrestesiniz. Her zaman sizlere deneyimli ekibimizle çalışmalar yaparak en başarılı etkinlikleri sunmaktayız. En başarılı sonuçları almak ve gelen konukların karşısında saygınlık kazanmak için AÇILIŞ KOKTEYLİ doğru seçilen bir hizmettir. Hem neden olmasın ki bir yandan İş Toplantısı yaparken bir yandan da harika müziklerin eşliğinde yiyecek ve içeceklerle tadını almak çok iyi bir tercihtir. Burada çalışacak personellerde çok önemli mesela Trio Müzik Grubu Kiralama yapıldığında tüm konuklara harika bir dinleti sunarak bir yandan eğlenmesini sağlayabiliriz. En lezzetli Açılış Kokteyl Menüsü oluştururken hafif atıştırmalıklardan oluşturarak herkesin ağızlarını tatlandırıyoruz.

Tüm konuklarınıza en güzel kokteyl menülerden oluşturduğumuz tuzlu ve tatlıları ikramları sunarak herkesin beğenisi topluyoruz. Profesyonel Catering Hizmeti sunan İSTANBUL MALTEPE AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI içinde sizlere en şık ikramları sağlıyoruz. Sizin için en iyi konuklar arasında prestij sağlamanız açısından her adımı atmaya hazırız. Bu adımların ilki Karşılama Hostesleri İş yeri Açılışı için gelen konukları kapıda karşılar ve sizlerin istediği ürün yada markanın tanıtımlarını yaparak bize katkı sağlamaktadırlar. Unutmayalım ki bu tarz tanıtımlarda çalışacak olan personellerde çok önemlidir.

Başarılı sonuçlara onlarında destek olmasıyla sağlıyoruz. Kısaca diyorum ki tüm ekip bizim için çok önemli bu yüzden özenle seçerek beraber çalışıyoruz. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4500TL ( 70 metre balon süsleme, 10 adet bistro masa, 2 kişi karşılama hostesi, 100 kişilik açılış catering menüsü, 3 kişilik müzik grubu kiralama.). Genel olarak Market, Mağaza, Cafe gibi AÇILIŞ ORGANİZASYONU güzel bir tanıtım yapılması için ekibimizle birlikte hizmetinizdeyiz. Tabi burada yapılması gereken ilk başta çalışacak olan personelleri yada etkinlikleri önce karar alıp uygulamak gerekir. Tabi mekanın dış kısımlarda çok önemli ve bizde önem veriyoruz bu yüzden Açılış Süsleme olmasa olmazlarımızdandır.

Burada sizlerin tabela renklerimizde gerçek bir Balon Süsleme yaparak dikkat çekmeyi bizde başarabiliriz. Burada el ilanlarını dağıtan ve dans eden Maskot Kiralama seçeneğinde oldukça güzeldir, Diğer yandan ise Palyaço Hizmeti ile baskılı balonların dağıtımını sağlayabilir harika bir reklam hizmeti sunabiliriz. Güzel konuşmalar yapan herkesin dikkatini çekebilen bir Sunucu kullandığı mikrofonla tüm dikkatleri kendisinde toplamaktadır. Tabi onların yerini doldurmak zor mesela Patlamış Mısır + Pamuk Şeker Arabası Kiralama en çok tercih edilen ikramlardan olmaktadır. Ayrıca büyük bir kuyruk olmasını sağlar herkesin beğenisini kazanmaktadır.

 Tabi bu Açılış İkramları size en iyi sunacak olan İSTANBUL MALTEPE AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI olduğunu unutmayalım tüm taze yiyecekleri sizlere sunmaktadır. Sadece bunlarla da bitmez mesela uzun tahta bacak, robot dansçı, tanıtım hostesi gibi bir çok etkinliklerde seçeneklerimiz arasında yer almaktadır. Bu tarz etkinlikleri sizlere en başarılı sonuçlara ulaşmak ve çevrenizde sizi tanıtmak için sağlıyoruz Biz ilk günün değerini biliyor en doğru şekilde değerlendirerek gerçek bir tanıtım olmasını sağlıyoruz. Bizim seçeneğimiz çok sizlerin istekleri doğrultusunda en güzel paketleri sunabilir ve hizmet sağlayabiliriz.

Sizde zaman kaybetmeden vakit geçmeden profesyonel etkinlik hizmetlerimizden yararlanmak için bizi arayabilirsiniz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 3 kiişilik palyaço hizmeti, 85 metre balon süsleme, 1 maskot kiralama, 5 adet bistro masa, pamuk şeker arabası, 1000 adet baskılı balon dağıtımı, sunucu temini, ses sistemi kiralama.). Daha detaylı bilgi için müşteri temsilcimizden alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir