Genel

İstanbul Beykoz Organizasyon Şirketleri

İstanbul Beykoz Organizasyon Şirketleri  içinde sizlere sunduğu etkinlik alanlarında profesyonel hizmetler sunmaktan çok mutluyuz. Her zaman hedefimizi en üst seviyede tutarak sizlere etkinliklerinizde en başarılı hizmetleri sunduk.  Sırada en ihtişamlı ve güzel DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması içim gerekli bilgileri sizlere tasarımcılar sunmaktadır. Bunu yapabilmek için öncelikle en geniş Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinin en başında olmak gerekir. Bu tedarik zincirinde her zaman kendini geliştirmek ve en son model Düğün Süsleme Hizmetleri ile çalışmalar yapmak gerekir. İşte biz bu alanda sizlere Düğün için Masa Sandalye Kiralama modellerini çok geniş renk ve süsleme dekorları ile çalışmalar yapıyoruz.

Bize anlatın yorulmadan üşenmeden dinleriz zaten bunu başarılı İSTANBUL BEYKOZ DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sizin için yapacaktır. Kurumsal olarak sizlere çözümlere sunan firmaları diğer bu hizmeti yapan yerlerden ayıran budur. Müşteriyi her zaman dinlemeli ve istenilen Düğün Süsleme Konseptleri olması sağlamaktır. Eğer bu tarz düğünler hakkında bilmeyen kişileri dinlemezsen ne olur diye duşunu yorsanız bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz. Bunların yerine neden daha önce bu işi yapmış firmalardan destek almayasınız. Bu tarz doğru bilgileri alırsanız aklınıza gelebilecek tüm sorunları ortadan kaldırmış olursunuz.

Bu yüzden mutlaka profesyonel etkinlik hizmeti sunan düğün şirketleri ile çalışmanız gerekmektedir. Ayrıca etkinlik alanını en güzel gösteren ayrıntıdan bir kaçı DÜĞÜN GELİN TAGI KİRALAMA ve GELİN YOLU SÜSLEME modelleri olduğunu bilmenizi isteriz. Sadece bunlar değil tabi Düğün Ekipmanları Kiralama konusunda sizlere bir çok seçenek sunabiliriz. Hepsi bir birinden güzel olacak sizleri etkisi altına alacak konseptleri sizler için hazırladık.  Tabi ayrı bir güzel ve ekonomik bir DÜĞÜN KOKTEYLİ için sizlere sadece ekibimiz yeterli olacaktır. Çok güzel bistro masalarla sağladığımız bu konseptlerde yaşlılar için ayırdığımız masa ve sandalyelerde var.

Her bir ayrıntının düşünüldüğü bir birinden güzel süsleme modelleri ile sizlere bir çok seçenek sunmaya hazırız. Unutmayın en uygun bütçelerle sizlere Düğün Kokteyl Organizasyonu sunuyoruz.  Bunu sizlere tüm ekipmanları kendi bünyemizden karşılayarak kendi araçlarımızla sağlıyoruz. Burada sizlere örnek olarak sunacağımız paketlerin bilgisini almak isterseniz müşteri danışmanızda öğrenebilirsiniz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL ( 4 kişilik servis personeli, 10 adet kokteyl masası kurulumu, 30 kişilik masa sandalye kiralama, 100 kişilik düğün catering menüsü ara sıcaklı seçilmiştir, 1 adet gelin tagı kiralama, gelin yolu süsleme hizmeti.) . Şimdi ise ticaretin kalbine adım adım yaklaşırken en doğru tercih olan başarılı bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU için sizlere gerekli olabilecek her şeyin bilgisini burada size anlatacağım.

Tabi sizde çok heyecanlısınız yeni adımlar hep öyle olmuştur hem heyecanınıza ortak olmak hemde Mutluluğunuzu paylaşmayı çok isteriz. Tasarımcılarımız sizler için İş yeri Açılışları için bir çok bilgi sağlar. Mesela Market, Cafe, Mağaza, Güzellik Merkezi olsun sizlere dolu dolu seçeneklerle hizmet için hemen bilgiler verebiliriz. İŞ YERİ AÇILIŞI için ilk yapılması gereken güzel bir Açılış Süsleme ile başlanarak ilk adım atılmalıdır  Bu dekorasyon çalışmaları Balon Süsleme ile yapılarak doğru tercih seçilmiştir. Sonrasında ise ortalığı şenlendirecek olan Sunucu ve dansçı Palyaço ile birlikte güzel çalan bir müzikle uyum sağlayarak tanıtım faydası olması gerekmektedir.

Bu alanda tabiî ki size en doğru tercihleri yapmanızı sağlayacak olan İSTANBUL BEYKOZ AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ tüm bilgileri profesyonel olarak sunacaktır. Tabi sunumlar önemli ama etkinlik hizmetlerini sağlamış olmakta önem taşımaktadır. Bu yüzden her bir bilgiyi yerinden almak gerekir bilmeyen insanlardan almak kotu sonuçlar olabileceğini unutmayın. Bu yüzden gerekli her şeyi doğru ve yerinden almanız konusunda sizleri uyarmak bizim görevimizdir.  Sizlere Catering Organizasyon Şirketleri arasında AÇILIŞ KOKTEYLİ için tüm güzel seçenekli hizmetleri sizlere sunabiliriz.

Amacımız burada gelen tüm konuklar için en başarılı çalışmaları yaparak çözümlere üretmektir. Tabi bizim görevimiz sizlere seçenekleri sunarak en uygun hizmetlerin çalışmasını yapmaktır. Ama şunda bilmemiz gerekiyor doğru seçimleri doğru kişilerden alırız. Bunlar çok önemli ayrıntılardır her zaman işi bilenden öğrenmek çok ama çok önemlidir.  Burada sunulacak olan mesela Klinik, Resim Sergisi, Emlak Ofisi, Otomobil Galerisi gibi bir çok yer için uygun olduğunu belirtmek isteriz. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 3500TL ( 50 metre zincir balon süsleme, 10 adet masa kurulumu, 2 kişi karşılama hostesi, 3 kişilik servis hostesi ve garson, 100 kişilik açılış kokteyl menüsü  her şey dahil.) .

En güzel EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için profesyonel yardım almak hiç fena olmaz hatta en doğru tercih olacaktır. Bu sebeplerden dolayı size mutlaka işinde uzman bir etkinlik hizmeti veren şirket gerekiyor. Bunun içinde çok araştırmak çok bilgi almak yerine bu işte başarılı bir firma ile anlaşmak en doğrusu olduğunu unutmayın. Bu SÖZ MERASİMİ ve NİŞAN TÖRENİ olması hiçbir şeyi değiştirmez konsept olarak hep aynı uygulamaları yapmaktayız.  Gerekli olan Söz Organizasyonu için Sandalye Kiralama, Nişan Hediyelikleri, Nişan Tagı Süsleme ve Nişan Masası gibi her şeyi sizlere sağladığımızı unutmayın. Siz mi ne yapacaksınız bu çok kolay gelen konuklarınıza daha çok zaman geçirin sohbet edin yeni akrabalarınızla daha çok tanışın.

Bu esnada bırakın profesyoneller işini yapsın size sadece gülmek kalsın. Hem başarılı İSTANBUL BEYKOZ NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ size iş bırakmaz size sadece kolaylık tanır lütfen bunları unutmayalım. Sizlere çok yardım eden değil uzman ekipler lazım bu tarz ekipler işleri o kadar çok yapardı artık Nişan Süsleme ve Organizasyon konusunda çok başarılı olurlar. Bu tarz etkinliklerde sadece çok çalışmak yetmez biraz bu işin içinde olmak gerekmektedir. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI  4000TL ( 70 kişilik nişan hediyelikleri, nişan masası kiralama, 4 adet bistro masa kurulumu, 70 kişilik nişan catering menüsü, nişan tagı süsleme her şey dahil.).

En çok eğlencenin yer aldığı bir etkinlikten söz edeceğiz tabi ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için olması gerekenleri sizlere anlatacağım. En çok başta tercih edilen Palyaço ve Sihirbaz Kiralama olduğunu hepimiz biliriz. Ama farklı yerlerden alınan hizmetler aynı değildir. Mesela biz Doğum Günü Palyaçoları için yanında bir oyun çantası ile mutlaka yanında gönderiyoruz. Bu çantada halatlar, ip atlamaca, deve cüce, bowling, halka atmaca, yüz boyama ve sosis balonlar olmaktadır. Bu yüzden İSTANBUL BEYKOZ DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında hep fark yaratmaktayız.

 Tabi Doğum Günü Sihirbazı kendi ekipmanları kullanmaktadır. Bizim gördüğümüz kocaman bir valizle geliyor şapkadan tavşan yada güvercin çıkıyor. Oyunları ise özellikle doğum günü çocuğu ile yapıyor gösterisini bunlar renk değiştiren toplar ayrılmayan çember nereye gitti bu sopa kaybolan taşlar gibi bir çok etkinlikler sunmaktadır. Burada önemli olan doğum günü çocuğunun unutulmaz bir gün yaşayarak eğlenmesini sağlamaktır. Bu oldukça önemli ama bunda yapmak için uzman çalışan personeller gerekmektedir. Yetişkin Doğum Partileri için en güzel sunumlarla gerçekleştirdiğimiz Catering Hizmetleri konusunda sizlere bilgiler vereceğim.

Buradaki hedef herkesin doyasıya eğlenmesini sağlayarak konuklarla en iyi şekilde ilgilenmek gerekir. Bunun için sizlerin hizmetine sunduğumuz garson, servis hostesi, dj, müzik sistemi kiralama gibi bir çok seçenekle sağlamaktayız. Tabi burada konsept olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi olması ayrı bir özelliktir. Gelen konuklar için kurduğumuz bistro masalarla herkes hem eğleniyor hemde sunduğumuz yiyecek ve içecek ikramlarından faydalanıyor. Bu yüzden herkesin doyasıya eğlenmesini sağlıyor ve hizmetimizi başarılı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Son olacakta sizlerle Doğum Günü Süsleme Konsepti için bilgi vereceğim.

Burada kişiye özel konsept oldukça zor ama bizim tasarımcılarımız için kolay etkinliklerden biridir. Burada önemli olan Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme seçeneklerini en az 1 hafta öncesinden almanız çok önemlidir. Ortalama istediğiniz resim yada bir kahramanın resimleri ile hazırlanan Hediyelikleri, İkramlıkları çok meşakkatli bir iştir.Sizlere bunları profesyonel olarak sağlayacak ekibimiz her bir ayrıntıyı sizler için sunmaya hazırdır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3250TL 2 kişi palyaço kiralama, doğum günü sihirbazı, şişme oyun parkı, balon süsleme, ses sistemi, sunucu animatör her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir